- 30 Ağustos 2009
- 424
- 0
evet canım hayırlı sohbetler bize kaydirigubbakcemile3
ee birbenim anlatıver bakalım neler yaptın görüşmeyeli
cnım melike sana özelden mesaj attı bakarmısın ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım hayırlı sohbetler bize kaydirigubbakcemile3
ee birbenim anlatıver bakalım neler yaptın görüşmeyeli
melikemmmm napıyosun canım
bana bişi olucak askımı bensiz koyma düşüncesi beni çok mahvediyo yaaaa bana ne oldu böle bilmiyomki yineeeemafoldumben mafoldumben
he ya ben de hiiiiççççççç çalışmadım dahhaa amannn ders çalışmak içinn moral gerek o da ben de yok şu annn be gülümm
kiz melike o nebicim düsünceymis kkizzzzzzzz klava: ALLAH korusun seytana uyma canim :umursamaz:
Bazen bana da olur öyle seyler yaaaaaaa :gitme:
kizlarrrrrr ordamisiniz yafffffff :sinifsinif: Bu gün ben de cok iyi syilmam yine de moralimi bozmamaya calisiyorum.
Abim apantisten ameliyat olmus :gitme:
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
çok gecmiş olsunm canım rabbim önce saglık versin inşallah acil şifalar abicine kuzusummmolumunekankayizsmile
Kiz öyle yapma yaa zeten icim doluuu :gitme: Bak simdi hüngür, hüngür agliyicam yaaaamafoldumben
Bazen ben de öyle oluyorum.Sanki dünyanin sonu gelmis gibi :gitme:
Sonra LA HAVLE VELA KUVVETE ILLA BILLAH cekiyorum inan cok iyi geliyor sen de cek canim.Görüceksin bak iyi gelicek Şeniz
Sagol canim abime cok üzüldüm :gitme: özellikle de cocuguna coook üzüldüm mafoldumben cocugu engelli :gitme:gece acile kaldirmis yengem abimi,cocuk ecde kardesiyle kalmis cok hastalanmis kimse yokmus ki onlara baksin:umursamaz:
Kendi kendine bakmis:gitme: kardesine demiski git ögretmenime söyle abiim cok hastamafoldumben
bu gün okula gelemiyicek mafoldumben Biz kafamiza cok takiyoruz ALLAH saglikli evlatlar nasip etsin:Saruboceq: yiyenim simdiye kadar belki 20 defa ameliyat oldu :gitme:
Böyle iste hayat bazilari icin aci ve keder :gitme: hele yiyenimi görsen sbaha kadar hic uyuyamiyor mafoldumben
sürekli sancilaniyorrrrrrr mafoldumben
çok soal bitanem inşaşllah gecer tatlışım allah razı olsunnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ayy canım benim ya acil şifalar tez zamanda inşallah bitanemmm bende cok üzüldüm bak okuyunca şimdiiiii yaaaaolumunekankayizsmile mafoldumben mafoldumben