Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

he ya ben de hiiiiççççççç çalışmadım dahhaa amannn ders çalışmak içinn moral gerek o da ben de yok şu annn be gülümm

slm gece kuslariiiiiiiiiii opuyorumnanaktan yerüm sizleri kizlarrrrrrrrrrr yani piliclerrrrrrrrrrrr cokacimcoook

kizlarrrrrr ordamisiniz yafffffff :sinifsinif: Bu gün ben de cok iyi syilmam yine de moralimi bozmamaya calisiyorum.
Abim apantisten ameliyat olmus :gitme:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Kiz öyle yapma yaa zeten icim doluuu :gitme: Bak simdi hüngür, hüngür agliyicam yaaaamafoldumben
Bazen ben de öyle oluyorum.Sanki dünyanin sonu gelmis gibi :gitme:
Sonra LA HAVLE VELA KUVVETE ILLA BILLAH cekiyorum inan cok iyi geliyor sen de cek canim.Görüceksin bak iyi gelicek Şeniz

çok gecmiş olsunm canım rabbim önce saglık versin inşallah acil şifalar abicine kuzusummmolumunekankayizsmile

Sagol canim abime cok üzüldüm :gitme: özellikle de cocuguna coook üzüldüm mafoldumben cocugu engelli :gitme:gece acile kaldirmis yengem abimi,cocuk ecde kardesiyle kalmis cok hastalanmis kimse yokmus ki onlara baksin:umursamaz:
Kendi kendine bakmis:gitme: kardesine demiski git ögretmenime söyle abiim cok hastamafoldumben
bu gün okula gelemiyicek mafoldumben Biz kafamiza cok takiyoruz ALLAH saglikli evlatlar nasip etsin:Saruboceq: yiyenim simdiye kadar belki 20 defa ameliyat oldu :gitme:

Kiz öyle yapma yaa zeten icim doluuu :gitme: Bak simdi hüngür, hüngür agliyicam yaaaamafoldumben
Bazen ben de öyle oluyorum.Sanki dünyanin sonu gelmis gibi :gitme:
Sonra LA HAVLE VELA KUVVETE ILLA BILLAH cekiyorum inan cok iyi geliyor sen de cek canim.Görüceksin bak iyi gelicek Şeniz

çok soal bitanem inşaşllah gecer tatlışım allah razı olsunnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Böyle iste hayat bazilari icin aci ve keder :gitme: hele yiyenimi görsen sbaha kadar hic uyuyamiyor mafoldumben
sürekli sancilaniyorrrrrrr mafoldumben

Sagol canim abime cok üzüldüm :gitme: özellikle de cocuguna coook üzüldüm mafoldumben cocugu engelli :gitme:gece acile kaldirmis yengem abimi,cocuk ecde kardesiyle kalmis cok hastalanmis kimse yokmus ki onlara baksin:umursamaz:
Kendi kendine bakmis:gitme: kardesine demiski git ögretmenime söyle abiim cok hastamafoldumben
bu gün okula gelemiyicek mafoldumben Biz kafamiza cok takiyoruz ALLAH saglikli evlatlar nasip etsin:Saruboceq: yiyenim simdiye kadar belki 20 defa ameliyat oldu :gitme:

ayy canım benim ya acil şifalar tez zamanda inşallah bitanemmm bende cok üzüldüm bak okuyunca şimdiiiii yaaaaolumunekankayizsmile mafoldumben mafoldumben

çok soal bitanem inşaşllah gecer tatlışım allah razı olsunnnnolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Senden de razi olsun YARADANIM :Saruboceq: Gecer ya niye gecmesinopuyorumnanaktanYanin da cok sevdigin kocisin var Şeniz ailen var olumunekankayizsmile eeeee bide biz variz daha ne olsun dimi tatlim :teselli:

ayy canım benim ya acil şifalar tez zamanda inşallah bitanemmm bende cok üzüldüm bak okuyunca şimdiiiii yaaaaolumunekankayizsmile mafoldumben mafoldumben

sagol canim olumunekankayizsmile görsen onlari dersin ki YARABBI bazi kullarini ne kadar agir bir imtahandan geciriyorsun :gitme: o kadar kötü insanlar var sagliklilar ama cocuklar da hasta ve engelli oluyorlar.:gitme:Taktir ALLAHIN.

X