- 24 Eylül 2009
- 1.894
- 1.092
- 40
hosgeldın canım nasılsın.....ben kendı adıma ıyım cok sukur.....hihoyyyt
merhaba canım iyiyim bende teşekkürler bugün tatlı yaptım ama yememek için zor tutuyorum kendimi diyetteyimmeyvahedigeldismile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldın canım nasılsın.....ben kendı adıma ıyım cok sukur.....hihoyyyt
ayy yapıpta yememek zor dogrusu gercı ben yapsamda yemıyorum ama pek tatlılarla aram yoktur tatlı bısey olarak sace cıkolata yıyorum onun dısında nerdeyse yok cayı bılem sekersız ıcıyom kıssmerhaba canım iyiyim bende teşekkürler bugün tatlı yaptım ama yememek için zor tutuyorum kendimi diyetteyimmeyvahedigeldismile
ayy yapıpta yememek zor dogrusu gercı ben yapsamda yemıyorum ama pek tatlılarla aram yoktur tatlı bısey olarak sace cıkolata yıyorum onun dısında nerdeyse yok cayı bılem sekersız ıcıyom kıss
uyy canım benum hasret gıder azıcıkkk....
ne güzel bende 6 aydır şekersiz içmeye başladım hiçte zor değil alışıyo insan bende aslında pek düşkün değilim ama evde tatlı düşkünü bir eş olunca ister istemez canım çekiyor bu erkekler hiç yardımcı olmuyorlar zaten bize diyetteyken:umursamaz:
merhaba canım iyiyim bende teşekkürler bugün tatlı yaptım ama yememek için zor tutuyorum kendimi diyetteyimmeyvahedigeldismile
afiyet olsun canım bende üniv.de alıştım şekersize ama kilo hiç veremedim tabi kilo için degildi şekersiz kalmıştıkta öyle bsslafım hç şekerli içemiyom şimdidekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
su tatlıyı nasıl yaptın tarifini versende bizde yapsak heee:jeyyar: aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
Sevgili, seninle ben pergel gibiyiz
İki başımız var, bir bedenimiz
Ne kadar dönersem döneyim çevrende
Er geç başbaşa verecek değil miyiz?
ömer hayyam
kıslar ben cıkıyorum yaff benım bu bıgısayar delı edcek benı krıcam az daha sınırlenırsem kımse alamayack elımdealsanaalsanasmile pufff yaa bı leptopm gelse o hıcc boyle seyler yapmazz...lmaz:
tamam canım iyi gecelr tatlı rüyalar benimde pc yavass nalett
bende cıkıyorum kocişim kanepede uyudu kaldı üşütmesin iyi geceler öpüyorum sizia.s.