Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

sizinle muhhabbe etmek beni çok mutlu ediyo inanınki sizi nasıl seviyom biliyosunuz hayırlı geceler tatlı rüyalar canlarımmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

aynen canım aynen
iyi geceler sana da güzel bebekli rüyalar boshayallersmile kaydirigubbakcemile3

anlıyorum canım ben eşime de demedim kkdayım diye
o zaman diyo ne konuşuyosunuz buu kadar bi anlasam kaydirigubbakcemile3
ben de dermişim: anneni babanı çekiştiriyom ne olsun :roflol: :roflol:

evet yaaa boşver iyi oldu eccik içimizde kalmasın dertleşelim bak hepimizin ortak kader noktasımış dimiii bende diomusum hatta domates attım son dakikada aileni eleştirdim ve ahanda büleeee :tomato: :tomato: :tomato:

evet yaaa boşver iyi oldu eccik içimizde kalmasın dertleşelim bak hepimizin ortak kader noktasımış dimiii bende diomusum hatta domates attım son dakikada aileni eleştirdim ve ahanda büleeee :tomato: :tomato: :tomato:

şişşşşt aramızda yerimseniben

aynen canım aynen
iyi geceler sana da güzel bebekli rüyalar boshayallersmile kaydirigubbakcemile3

çok soal kuzusum sizde fazla uykusuz kalmayın emüüü canımın içüüü rabbime emanet olun afff sizdende ayrılmak zor beaaaa:gitme: :gitme: :gitme:

amaan saat de 2 olmuş nerdeyse
100 sayfayı da devirmişiz
bizde bu kaynanalar oldukça daha kaç yüz sayfa deviririz ya kaydirigubbakcemile3

melikee gitmeden adet tarihini yaz tatlım çizelge yaptım gördün mü?
berenices sen de söleyiver canım..

melikee gitmeden adet tarihini yaz tatlım çizelge yaptım gördün mü?
berenices sen de söleyiver canım..

kıss baksana yumurtlama dönemim kocanın yüzünümü gördüm canım boşum bu aydaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
16 mayıs canoooo ama gecti yanee bendennn:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…