dilleri nereye olsa dönüyo canım anlamıyorum anlamaya da çalışmıyorum ben artık
ben düğün yapmadılar eşya almadılar onları geçtim de eşim bekarken bunalr ev alacaklarında bankadan 10 milyar kredi çekip bunlara vermiş bari onu kapatsalardı
onu bile vermediler geri
sözde evi satıp bize düğün yapacaktı
onları beklesek hala evlenememiştik kaydirigubbakcemile3
canım gel de sor bakalım kendisinden akıllısı varmıııı
işte onu takıyon bunu takıyon sonrada bebiş niye yok al sana yok işteemafoldumben
kimsenin lafına inamıcaksın aslında ama insanız duygusalız
canım gel de sor bakalım kendisinden akıllısı varmıııı
işte onu takıyon bunu takıyon sonrada bebiş niye yok al sana yok işteemafoldumben
valla doğru diyosun canım
içimize ata ata olan hep bize oluyo
anneme falan da anlatamıyorum bunların ettiklerini üzülmesin kadıncağız diye
sizde de öyledir kesin
işte böyle dertleşmesek arada kafayı yeriz kaydirigubbakcemile5
neysem canlar melike kaçar.....hepinizi çok ama çok seviyorum bebişler kocişe pc basındayım dedim ya yat diyo napam yatam bari uykumda gelmedi deil ama sizinle olmakta çok keyifliiii siz yatmıcakmısınız canlarımakannehir :bbo: :1shok: mirmirmirmir :1closedeyes:
ben çoktan öğrendim bunların lafına inanılmayacağını ama eşim garibim hala saf saf inanıyo sözlerine
bunlar bize her sene söz verir 10 milyar vercez diye ama hikaye tabi
ben tabi tabi verirler deyip geçiyorum eşim de bak bu sefer verecekler görürsün diyo safım yaa her seferinde de hayal kırıklığına uğruyo tabi
evet canım çok haklısın çektiğimiz sıkıntılar stresler bizi yıpratıo çok fazla etkileniyoruz kafa dolu binbir türlü hangisinden kurtulasın rabbim yardımcımız olsun:Saruboceq:
ben çok safım ya herkesi kendim gibi sanıorum kin yok içimde hiç .yazık ya bi erkek için ne kadar onur kırıcı bişi sana mahçup oluodur çok yazık onlar utansın boşver.
neysem canlar melike kaçar.....hepinizi çok ama çok seviyorum bebişler kocişe pc basındayım dedim ya yat diyo napam yatam bari uykumda gelmedi deil ama sizinle olmakta çok keyifliiii siz yatmıcakmısınız canlarımakannehir :bbo: :1shok: mirmirmirmir :1closedeyes:
amin canım benim kaynanada önce böle düşük olmuş sonra 7 yıl sonra büyük kayınım ondan 4 yıl sonra ortanca kayınım ondan bir sonrada eşim olmuş darısıda bize böle eşim gibi hayırlı evlatlar inşallah nasip eder rabbim tabiii hepimizeeeolumunekankayizsmile :Saruboceq:opuyorumnanaktan
amin canım benim kaynanada önce böle düşük olmuş sonra 7 yıl sonra büyük kayınım ondan 4 yıl sonra ortanca kayınım ondan bir sonrada eşim olmuş darısıda bize böle eşim gibi hayırlı evlatlar inşallah nasip eder rabbim tabiii hepimizeeeolumunekankayizsmile :Saruboceq:opuyorumnanaktan
valla canım ben akşam üç saat uyuyunca gözlerim fıldır fıldır sempatiksalakcinni
sana iyi geceler bitanem biz de seni çok seviyoruz yarın görüşürüz olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
evet canım o da çok üzülüyor ama ne yapalım bu saatten sonrra değişecek halleri yok ya
Allaha yakın bana uzak ne halleri varsa görsünler yerimseniben
tamam canım tatlı rüyalar sana bitanem.
amin :Saruboceq:
ya bide su var şimdi annemle babam cok anlayışlıdır ama ben cekiniyom yanlış anlarlar felan diye canımcım su saat olmuş pc basındayım yaa uyukluyolarda uyanmalarıda an meselesi eşim olsa hiç çıkmam nasıl olsa biliyo kk .da oldugumu ama onlar bilmiyo annem biliyoda babam bilmiyo yanlış anlaşılmak istemiyom aileme karsı kendi evim olsa sabaha kadar dururum çünkü kendi evim canım hani bu kız napıyo felan derler cekiniyom ne kadar kendi ailem olsadaohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
amin canım amin hepimize inşallah tez vakitte:Saruboceq:
ya bide su var şimdi annemle babam cok anlayışlıdır ama ben cekiniyom yanlış anlarlar felan diye canımcım su saat olmuş pc basındayım yaa uyukluyolarda uyanmalarıda an meselesi eşim olsa hiç çıkmam nasıl olsa biliyo kk .da oldugumu ama onlar bilmiyo annem biliyoda babam bilmiyo yanlış anlaşılmak istemiyom aileme karsı kendi evim olsa sabaha kadar dururum çünkü kendi evim canım hani bu kız napıyo felan derler cekiniyom ne kadar kendi ailem olsadaohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile