Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

çok haklısın canım uzak olmanın tek ve en güzel yanı bu olsa gerek.bizimkilerin ilk çocukları vede ailenin ilk torunu biraz şımarık yetişmiş el bebek gül bebek yapılması alınması gerekenleri yaptı saolsun kayınpederim ama saolsun kayınvaldem kırk kere başımıza kaktı ki bizde bişey istemek ayıptır istemedimiz halde eşimide böle kandırıo ya zaten onu ettik bunu ettik die siz en iisini yapmışınız canım kendiniz yapmakla aslında.

evet canım o konuda kafam rahat hiçbir şey diyemiyorlar biliyorlar çünkü neyin ne olduğunu
biz de kredi çekip yaptık her şeyi
ben de kendi ailemin elini cebine attırmadım zaten babam ssk emeklisi aldığı maaş ne ki?
erkek tarafı bişey yapmazsa bizimkiler neden yapsın de mi ama :umursamaz:
gene kredi çektik arabamızı aldık ödüyoruz yavaş yavaş
başka türlü para biriktiremeyiz biz bilmiyorumkismile

ah canıım senin eşin normalde nöbet falan tutmuyo de mi?
ben alıştım artık yastığına sarılıp yatıyorum sen de öle yap kaydirigubbakcemile3

yok canım önce cevikti 3 güne bir geceye giderdi sonra ekiplere gecti ordada bi gündüz bi gece giderdi şimdi sivil özel bir birimde sadece gündüz gidiyo gece hep evde olay felan olursada gec ama geliyodu cok şükür yok canım nöbet felanda şimdi kurs alıyo adanaya geldik ya o yüzden canım elinde bi ünite varmış oda 38 sayfaymış şimdi zor konularda zaten zormuş anlatıyo pc.den oluyomuş kurs soruyu yanlıs cevaplarsa en basa dönüyomus felan onuda sordum 13 ünite kaldı yarın ögleden sonra geliirim galiba dedi işte göreve cuma akşamı burdan cıkıcaz eve inş.cumartaesş çalışıcak pazarda izinliyiz kuzusummmbenneyaptımki

hep öyle ya inanki canım aynen bakk bunlar napıyo bilionmu nasılsa oglumuz memur bu kafa var yane benim abimde uzm.cvş tu ama ailem üstüne düşeni hep yaptı yaa ne yani yapamazlarmıydı kayınbabam işçi emeklisi ve ekstra evleri kirada ayda 230 tl geliyo neymiş ortancal kayınımı düşünüyolar benimki en küçük en büyğkte polis ortancanın işi özel güvenlik memur degil yaaa afff böle ayrımcılık yaptılar ya llaha haval ediyom lennn ben yemem içmem takarım şncede olsa sırf oglumu elin kızının diline düşürmemmek için....ama nerdeeeeee:mymeka:

ah canım bari mahcup olup dursalar
hala bişeyler koparmaya çalışıyolar ya ona deli oluyorum işte
hele bi kız kardeşi var ki... Allahtan evlendi de kurtulduk
tırtıkçı şey :umursamaz: bekarken soyup soğana çevirmişler ana kız garibimi
evlenince ben yedirtmedim ya beni sevmezler pek
aman çok da umrumdaydı :dilcikar:

yok canım önce cevikti 3 güne bir geceye giderdi sonra ekiplere gecti ordada bi gündüz bi gece giderdi şimdi sivil özel bir birimde sadece gündüz gidiyo gece hep evde olay felan olursada gec ama geliyodu cok şükür yok canım nöbet felanda şimdi kurs alıyo adanaya geldik ya o yüzden canım elinde bi ünite varmış oda 38 sayfaymış şimdi zor konularda zaten zormuş anlatıyo pc.den oluyomuş kurs soruyu yanlıs cevaplarsa en basa dönüyomus felan onuda sordum 13 ünite kaldı yarın ögleden sonra geliirim galiba dedi işte göreve cuma akşamı burdan cıkıcaz eve inş.cumartaesş çalışıcak pazarda izinliyiz kuzusummmbenneyaptımki

anladım hayırlısı olsun bitanem olumunekankayizsmile
bu gece de biz varız işte idare et kaydirigubbakcemile3
kızlar nasıl da denk geldik bu gece şansımız varmış valla

evet canım o konuda kafam rahat hiçbir şey diyemiyorlar biliyorlar çünkü neyin ne olduğunu
biz de kredi çekip yaptık her şeyi
ben de kendi ailemin elini cebine attırmadım zaten babam ssk emeklisi aldığı maaş ne ki?
erkek tarafı bişey yapmazsa bizimkiler neden yapsın de mi ama :umursamaz:
gene kredi çektik arabamızı aldık ödüyoruz yavaş yavaş
başka türlü para biriktiremeyiz biz bilmiyorumkismile

haklısın canım iyi yapmışın.ah ben çok akılsızlık ettim biz de şimdi yeni ev aldık ben bize alınıo sandım doğrusu bütün altınımı bilezimi hepsini verdim tapuya bi gittik kaynanamın oldu ev şimdi bide yetmezmiş gibi kredisini ödüoruz kaynanama ev aldık herkese oğluma ev aldık dio neymiş diğer oğluna haksızlık olurmuş oluosa alma kardeşim bizim bileziklerimizi tongaya düşürdü çakal bizi ama allah havale ettim hep şimdi benim kayınpederle ayrılmanın eşindeler bide bundan 1 ay evvel beli tutuldu yataktan kalkamadı tuvalete bile ben baktım allah görsün o böle yaptı allahım alır o büyük.

misafir! alttan okuyup gitme üye ol sen de katıl sohbete :eek:lmaz:
ama tabi erkek değilsen :eek:klava:

valla ne güzel oldu benimki cumartesiye kadar böle vardiyesi valla:umursamaz:

ah canım bari mahcup olup dursalar
hala bişeyler koparmaya çalışıyolar ya ona deli oluyorum işte
hele bi kız kardeşi var ki... Allahtan evlendi de kurtulduk
tırtıkçı şey :umursamaz: bekarken soyup soğana çevirmişler ana kız garibimi
evlenince ben yedirtmedim ya beni sevmezler pek
aman çok da umrumdaydı :dilcikar:

ne bilim yaa ben bu insanları hiç anlamıyom hiç yüz yok.....
bak gecen laf yerine geldi ne diyo biliyonmu 3 milyar parası varmısta bitmiş hani len ne yaptın kii nereye bitti ben yemez içmezdim gelinime altın yapar takardım vallaa eltim diyoki baba herseyi biz senle yaptık dimialsanaalsanasmile
ee hani bize niye yapmadı neymiş durumları yokmuş rabbim sen gör yaaaa:umursamaz:
dedimki valla baba kusura bakmada baskası olsaydı size neler yaptırır aldırırdı ama ben esimle konustum böle yaptık yok kısımmm ozaman evlendirmedim diyo yuh yaneee dedim yaaaa yuhhhhhhhhhh sanki bebek benim kocam evlendirmezmiş yaaaaalsanaalsanasmile

haklısın canım iyi yapmışın.ah ben çok akılsızlık ettim biz de şimdi yeni ev aldık ben bize alınıo sandım doğrusu bütün altınımı bilezimi hepsini verdim tapuya bi gittik kaynanamın oldu ev şimdi bide yetmezmiş gibi kredisini ödüoruz kaynanama ev aldık herkese oğluma ev aldık dio neymiş diğer oğluna haksızlık olurmuş oluosa alma kardeşim bizim bileziklerimizi tongaya düşürdü çakal bizi ama allah havale ettim hep şimdi benim kayınpederle ayrılmanın eşindeler bide bundan 1 ay evvel beli tutuldu yataktan kalkamadı tuvalete bile ben baktım allah görsün o böle yaptı allahım alır o büyük.

vay çakal vay yaa sinir oldum ben de şimdi :eek:lmaz:
hiç bu günün yarını var demiyolar sanki toprağa götürecek dünya malını anlamıyorum bu insanları
nasıl evlat ayrımı yapıyolar yaa
Allah yardımcın olsun canım sen ya evi ya altınlarını kurtarmaya bak

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

bak gecen laf yerine geldi ne diyo biliyonmu 3 milyar parası varmısta bitmiş hani len ne yaptın kii nereye bitti ben yemez içmezdim gelinime altın yapar takardım vallaa eltim diyoki baba herseyi biz senle yaptık dimialsanaalsanasmile
ee hani bize niye yapmadı neymiş durumları yokmuş rabbim sen gör yaaaa:umursamaz:
dedimki valla baba kusura bakmada baskası olsaydı size neler yaptırır aldırırdı ama ben esimle konustum böle yaptık yok kısımmm ozaman evlendirmedim diyo yuh yaneee dedim yaaaa yuhhhhhhhhhh sanki bebek benim kocam evlendirmezmiş yaaaaalsanaalsanasmile

cahil cüheyla konuşuo işte.

dilleri nereye olsa dönüyo canım anlamıyorum anlamaya da çalışmıyorum ben artık
ben düğün yapmadılar eşya almadılar onları geçtim de eşim bekarken bunalr ev alacaklarında bankadan 10 milyar kredi çekip bunlara vermiş bari onu kapatsalardı
onu bile vermediler geri
sözde evi satıp bize düğün yapacaktı
onları beklesek hala evlenememiştik kaydirigubbakcemile3

vay çakal vay yaa sinir oldum ben de şimdi :eek:lmaz:
hiç bu günün yarını var demiyolar sanki toprağa götürecek dünya malını anlamıyorum bu insanları
nasıl evlat ayrımı yapıyolar yaa
Allah yardımcın olsun canım sen ya evi ya altınlarını kurtarmaya bak

napalım tatlım ödicek elbet bedelini rabbim bir bir çıkarıo benim kayınpeder aldatıo kayınvaldemi 1.5 senedir benim akrabalar felan görmüş hep kötü birşey bence bi kadın olarak ama inan hiç üzülmedim hiç eşimin haberi yok sölemedim çok üzülür duysa yıkılır bakalım ne zaman patlıcak olay eyvahedigeldismile

napalım tatlım ödicek elbet bedelini rabbim bir bir çıkarıo benim kayınpeder aldatıo kayınvaldemi 1.5 senedir benim akrabalar felan görmüş hep kötü birşey bence bi kadın olarak ama inan hiç üzülmedim hiç eşimin haberi yok sölemedim çok üzülür duysa yıkılır bakalım ne zaman patlıcak olay eyvahedigeldismile

hepsi çıkar ortaya
herkes ektiğini biçiyo gerçekten de
Allah herkesin gönlüne göre versin ben olsam ben de üzülmezdim bazı insanlar hakediyo gerçekten :umursamaz:

dilleri nereye olsa dönüyo canım anlamıyorum anlamaya da çalışmıyorum ben artık
ben düğün yapmadılar eşya almadılar onları geçtim de eşim bekarken bunalr ev alacaklarında bankadan 10 milyar kredi çekip bunlara vermiş bari onu kapatsalardı
onu bile vermediler geri
sözde evi satıp bize düğün yapacaktı
onları beklesek hala evlenememiştik kaydirigubbakcemile3

hadi yaa pöfff artık yaneeeealsanaalsanasmile

X