Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

nerdesınız sekerler denk gelemıyoruz bırbırımıze yahuuu...

yaff kıslr yafff olmuyoo kı benı buyda boyle yanlız bırakıyosunzzzz:umursamaz: ben yod-rgun yorgun geldım yanınıza dayanamdım sıze ama sizzz kesın kocısınz yanındasınzŞenizklava:klava: dımeeee bende gıdıyom kocısımın yanınaaa hııııızemuszemus

sizleri çookk sevıyorum kıslar iyi geceler hepinize tatlı rüyalar Rabbım ruyanısda bebıslerımızı gostersın ınsallah veee en kısa zamanda RAbbım bızlere annelık duygusunu yastmayı nasip etsinnnn....:ecrin_bebek::Saruboceq:

hayırlı geceler fıstıgımmmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Biz de seni seviyoruz cicisŞeniz sana da tatli rüyalarrrrrrrrrboshayallersmile INSALLAH canim rabbim en kisa zaman da bizleri de sevindirir :Saruboceq:

hadi yaaaa sorma benimde net yoktu daha yeni geldi sayılır bende yengeme indim ıccık laflaştık aimin eşiyle kelee kaydirigubbakcemile5 yerimseniben

Evet canim ben bu gün 2 kere girdim. ilkin da hürremle yazistik olumunekankayizsmile
sonrakinde de hic kimse yoktu :gitme:laelaelaelaelae

kizlar ben cikiyorum basim biraz agiriyor. aksamdan beri biraz uyursam gecer INSALLAH :Saruboceq:
Hayirli gecelrrrrrrr hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…