Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

hurremcım canım kusura bakma cıkmam lazımm... gorusrz yınee...

o tarafa gıdıom kımse yok bu tarafa gelıyom kımse yok yaaa nıe kımse konusmuyo benımleee yanlız kaldımm burda offf fmafoldumben mafoldumben

hosbulduk bırbecım ıyım sagol kusum sen nasılsın aksm bahceyı anlatmıssın kıs baya kıskanack mıllet sonraaa romantızmınızı yafff

Sorma anlattim ama yanlis yer de anlatmisim senağlama Gerci romantizim olmadi bur da 1 haftadir yagmur yagiyor :gitme: Romantizimi yagmur alip götürdüüüüüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy kıslar sızı bırakmak ıstemoyrm ama cıkmam lazım yemek yıycaz kosıs beklıo bısım kyınvalidelr de geldı yaffff hadı gorusrz opuyrum hepınızı

Sorma anlattim ama yanlis yer de anlatmisim senağlama Gerci romantizim olmadi bur da 1 haftadir yagmur yagiyor :gitme: Romantizimi yagmur alip götürdüüüüüüü kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok yaaa öyle abartmayın elalem geri cekme yöntemini anlatır koca bilmem neli der ayıp olmaz yatak odasını anlatır olmaz sen bahce deyince mi böle olucak lmaz: lmaz: lmaz:

Bur da kalalim yaaaaa olumunekankayizsmile Bir o topige, bir bu topige gitmekten ben yolumu sasiriyorum :roflol: Kafam karisiyor kisssss kaydirigubbakcemile3
Ben bu kadar karisiklik icin de tabiki bebek yapamam :sm_cool:

kalalım dostummmm sen iste yeterküüüüüüolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

yok yaaa öyle abartmayın elalem geri cekme yöntemini anlatır koca bilmem neli der ayıp olmaz yatak odasını anlatır olmaz sen bahce deyince mi böle olucak lmaz: lmaz: lmaz:

evet haklisin ama biz o topigi rahat,rahat geyik yapalim diye actik opuyorumnanaktan
Benim bu bahce sohbetide pek tuttu kissssssss kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…