Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

sekerkıs RAbbım ınsaallh bebeısıne tes zaman da kavusturur bende 1 yıllık evlyım 4 aydr bebeıs ıstıyos bı problemımız yok esımınde benım de tahlıllerımz temız cıktı ama olmuyo daha ıste bakalım hayırlısı canım bı zamanı var herhalde....

aminnnn canımm agzın dualı geelsın bana bıtanemmm.annelik duygusunu rabbım hepımıze tatdırır ınsallahhh balımmm.benımde ıste rahım agzımda yara var canım onun tedavısını goruyom sımdı 1 ay once doktora gıttım dondurdu yaramı ıste haftaya tekrar gıdıyom kontrole ıste bakalım durum ne olcak hayırlısı allahtan ınsallah ıyılesmısımdır.

slm kıslar nasılsınz.... yaa kusura bakmayın dun aksam sıze hoscakslın demeden cıktım bılgsayımda sorun vardı o yuzden acamadım bı turlu sabahtan da hastalsrım yogundu gıremedım cok aferdersınz kıslar....:kedi:

hepinizi cok ama çok seviyorummmmopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bısde senı cok sevıyoruz melıkem annecıgının ellerınden öpüyrum senın gıbı tatlı yureği sevgı dolu bı evlat doğurdugu ve yetstrdıgı ıcınnnn...olumunekankayizsmileŞeniz

aminnnn canımm agzın dualı geelsın bana bıtanemmm.annelik duygusunu rabbım hepımıze tatdırır ınsallahhh balımmm.benımde ıste rahım agzımda yara var canım onun tedavısını goruyom sımdı 1 ay once doktora gıttım dondurdu yaramı ıste haftaya tekrar gıdıyom kontrole ıste bakalım durum ne olcak hayırlısı allahtan ınsallah ıyılesmısımdır.

cook gecmıs olsun canım benım ınsallah ıyılesmıstr yaran...RAbbım kullarının bırbırleri icin yaptıkları duaları kabul edermış ınşallah bıslerınde acizzane dualarını kabul eder Allahım....

bısde senı cok sevıyoruz melıkem annecıgının ellerınden öpüyrum senın gıbı tatlı yureği sevgı dolu bı evlat doğurdugu ve yetstrdıgı ıcınnnn...olumunekankayizsmileŞeniz

ay canımsın yaaaa kurban olurum seni vereneeeeeeolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

demek bensiz buraya kaçtınız ha ben sizin peşinizi bırakırmıyımalsanaalsanasmile

hoşbuldum kıslar
melikem ezgim nasılsınız canlarım opuyorumnanaktan
geçmişi okuyordum ne güzel sohbetler etmişsiniz
özledim valla sizi haa olumunekankayizsmile aklinialirimsmile

selam kızlar benim hemşerim topik açmışta ben gelmemmmi kuzularrrrrrrr
nasılsınız bende aynı dertten muzdarıbıp ama ben o konuları konuşmak istemiyorum çünkü takmamak istiyomm
eeeeeeeee anatıverin bakam hadiiinnnn
ama hürremmmmm yokkkkkkk

hemşom hoşgeldin canımm
ah ben konyada olsaydım daha ne isterdim senağlama
çok özledim memleketimi
Allah senin de gönlüne göre versin canım

hoşbuldum kıslar

aynen bende canımcımmm naber nasılsın bitanemmmm eşim emniyette kursta bende annem ve yengemle cay yaptuk içiyoz gelin beraber olsunnn kuzusummolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

demek bensiz buraya kaçtınız ha ben sizin peşinizi bırakırmıyımalsanaalsanasmile

hoşgeldin canım
adresi orya yazmıştım herkes görsün isteyen gelsin diye
orda dertleşiriz burda güzel güzel sohbet ederiz canım
nasılsın mersin nasıldı? nasıl geçti tatil?

hoşbuldum kıslar

ıyım canım sen nasılsın neler yaptın bakalım valla ıyıkıne acmısız burayı sohbetın dıbıne vuruyorz ne güselllll...bızde senı ozledık canımmmm.....Şeniz

X