Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

yok cnm ya kıskanmak değilde bende güç vitamin kan ne varsa alıyoo bana bişey kalmıyo galiba çok halsiz kalıyrum :roflol:

inanın yazarken bile zorlnıyorum kib fıstıklar grş byyyy.

ohhhhhhhhhhh yarasin yiyenimize:emir_bebek: eee annesisin .:CüvCüv:
kendine ve beisine iyi bak canim opuyorumnanaktan

allah razı olsun cnm sizede hayırlı akşamlar tşkrl ii dileklerin için .
evet cnm bebeğim bende güç felan bırakmıyo maşallah o ii olsun da cnm ben razıyım .

sendende bitanemmmmolumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
evet canım yaa saglıcakla gelsinde sevek keleeeeeopuyorumnanaktan :emir_bebek:

canım burda da hava kapalı
dün ben de gezdim alışveriş yaptım dediğin gibi insan çıkınca eli kolu durmuyo aldıkça alası geliyo
kardeşinin nişanı ne zaman ? benim kardeşimin nişanı da var temmuzda ama bizimki aile arasında olacak şöyle bi etek bi bluz yeter yani.
elbiseni de güle güle giy canım benim

he valla üle canım kardesımın nişanı 22 mayıs da oleeyyy annemlere gıdiyom cook ozleım yafff bısımkıler de aile arasında yapcaklar canımcım bende etek gomlek aldım ayy bu senede pek bi süslü yaff bende üle seleri hiccc sevmem buldum ıste az süslü olanlarından aldım... sagol canımcım daha ıyıysı senın ılsun ınsallah....

hosbuldukkk canımın ıçı balımmm benımmm ee nevar ne yok gorusmeyelı canlarım benımmm

iyi işte canım napalım sen ne yaptın bitanemmmm iyimisin gözün aydın annendeymişsin sende ben gibi eşimin burda emniyette kursu varmış allahtan geldik hazır annemde rahatsızken süpriz oldu benim içinde bitanemmmmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

hosbuldukkk canımın ıçı balımmm benımmm ee nevar ne yok gorusmeyelı canlarım benımmm

sekerkızz ben yenı sayılırım buralarda senı tanımıyum ben ama bıar anlatsana kendını kac ıllık evlısın falan yanı....bilmiyorumkismile

melıkem nasıl oldun tatlım kıymatlım bıde annecıgın nasıl oldu ıyılestı mıı...

X