Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

ezgim nerdesin tatlım
neler yaptın bakalım görüşmeyeli nasılsın canım benim opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile

canım benım bısde dun gesdık kocsımle bugunde pıknık yapcaktık ama yagmur yagdı... aksam uzerı alısverıse gıttık bır suru sey aldık markete gırınce gozu doymuyo ınsanın valla yafff... elbıse aldım kendıme kardesımın nısanı var orda gıymek ıcın oyle ıste canum sen neler yaptın bakalılm

canım benım bısde dun gesdık kocsımle bugunde pıknık yapcaktık ama yagmur yagdı... aksam uzerı alısverıse gıttık bır suru sey aldık markete gırınce gozu doymuyo ınsanın valla yafff... elbıse aldım kendıme kardesımın nısanı var orda gıymek ıcın oyle ıste canum sen neler yaptın bakalılm

canım burda da hava kapalı
dün ben de gezdim alışveriş yaptım dediğin gibi insan çıkınca eli kolu durmuyo aldıkça alası geliyo
kardeşinin nişanı ne zaman ? benim kardeşimin nişanı da var temmuzda ama bizimki aile arasında olacak şöyle bi etek bi bluz yeter yani.
elbiseni de güle güle giy canım benim

hb
atama bekleyen ingilizce öğretmeniyim su sıralar ev hanımıyım yanii:hulya:

ınsallah ataman olur canım hayırlısıyla bende tıbbı sekreterım kpss ye calısıyorum sımdıde dıs hekımını yanında calısıyoe-rm 15-20 gun sonra bırakcam orayıda dersaneye gıdecem ınsallah....

hurremcim ben 2008 mezunuyum cnm hala bekliyorum bakalım bu sene ne olucak
buarada benimde kardeşim temmuzda nişanlanıcak tabii ben 10 kilomu verdim ozamana kadar 2 daha veririm saçlarımıda uzattım sadece elbise secimim kaldı ama abartılı bişey olmasına gerek yok ben kendi nişam elbisemle değişik bir model olusturmayı düşünüyorum

hurremcim ben 2008 mezunuyum cnm hala bekliyorum bakalım bu sene ne olucak
buarada benimde kardeşim temmuzda nişanlanıcak tabii ben 10 kilomu verdim ozamana kadar 2 daha veririm saçlarımıda uzattım sadece elbise secimim kaldı ama abartılı bişey olmasına gerek yok ben kendi nişam elbisemle değişik bir model olusturmayı düşünüyorum

inşallah 2010 sana uğurlu gelir :Saruboceq:
yaz geldi nişanlar düğünler başladı hadi hayırlısı bakalım
10 kiloyu nasıl verdin kız maşallah baya güzel vermişsin valla
diyet falan mı yaptın? benim de 3-4 kilo fazlam var bi versem boshayallersmile

inşallah 2010 sana uğurlu gelir :Saruboceq:
yaz geldi nişanlar düğünler başladı hadi hayırlısı bakalım
10 kiloyu nasıl verdin kız maşallah baya güzel vermişsin valla
diyet falan mı yaptın? benim de 3-4 kilo fazlam var bi versem boshayallersmile

sağol canım
diyet ve sporla verebildim 6 ayda yavas yavas verdim ama kurtuldum sonucta
bazı seylere dikkat et ekmek ve şekere mesela 3 4 kilo cok kolay veririsin ayrıca yürüyüş tabiiki

sağol canım
diyet ve sporla verebildim 6 ayda yavas yavas verdim ama kurtuldum sonucta
bazı seylere dikkat et ekmek ve şekere mesela 3 4 kilo cok kolay veririsin ayrıca yürüyüş tabiiki

ne güzel ama bundan sonra da dikkatli olman lazım geri almamak için
aman bu kadınların işi ne zor eyvahedigeldismile
aslında benim azıcık göbişim var onu eritmeye uğraşıyorum
pilates yapıyorum bir buçuk aydır
işe yarıyor gibi

X