Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

benim bacı yapıştıı ablaaaaaaa leptapı ver faceme giremmmmmm:umursamaz: vermem diommmmaklinialirimsmile yalvarıyooookaydirigubbakcemile3

bak duy duy birben sadece vijdansız ben değilim :roflol::roflol:

Evet duydum laelaelaelaelae Ben de cok vijdanli sayilmam :gitme: iki sene önce ben de karinca ve arkadaslarini katlettim :gitme: yanliz gelseler neyse ki :gitme:
yanlarinda baska hasere arkadaslarini da getirmislerdi karincalr, ben de mecburen ilac siktim mafoldumben sonra malum son dakötükedihüso kötükedihüso

rabbim hep güldürsün güzelim,bende çok eğlendim kıslar,iyki varsınız,yoksa bu gece geçmezdi kociş de yok karnımın ağrısını dinleyip duracaktım
bende kaçar hatunlar,allah rahatlık versin inş,dualarınızı eksik etmeyin a.e.o
iyi gecelrrrrrr

sende Allaha emanet ol canım ıyı geceler...

rabbim hep güldürsün güzelim,bende çok eğlendim kıslar,iyki varsınız,yoksa bu gece geçmezdi kociş de yok karnımın ağrısını dinleyip duracaktım
bende kaçar hatunlar,allah rahatlık versin inş,dualarınızı eksik etmeyin a.e.o
iyi gecelrrrrrr

Gecmis olsun canim opuyorumnanaktan sen de iyiki varsin olumunekankayizsmile
sana da ALLAH rahatlik versin opuyorumnanaktan gülü,gülüüüüüü hihoyyyt

kizlar ben yine cook yoruldum.ohaoldumsmile yaslanmisim gayri eyvahedigeldismile hepinize hayirli gecelrrrrrrrr opuyorumnanaktan

ii o halde bende kacayım kuzularr yarın devam ederik iyi enerjş depolayın heeeeeeopuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Evet hürrem bu gece bize eslilk etmedi .....malesef olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
selam canlarım
doğru bildiniz dün o kadar gezdim ki gece 10da uyuyakalmışım kaydirigubbakcemile3
bu sabah da bi işimiz vardı erken kalktık
anca geldik eve ama siz kaçmışsınız :eek:
gece iyi kaynatmışsınız gene haa aklinialirimsmile

X