- 16 Ekim 2009
- 4.483
- 0
- 49
kıss bısım evın adresını demı sen verdın yoksa hımmmm
Bence vermistir kaydirigubbakcemile3 ALLAHTAN ki sen onlari cok iyi agirliyorsun kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıss bısım evın adresını demı sen verdın yoksa hımmmm
yatak odasına dikkat et cnm orayı kurtarmaya bak biliyosun o bölge önemli :kedi::kedi::roflol:
yokkkk valla vermedim ya ne bağırıyon senağlamasenağlama
bilmiyorum vermişte olabilirim :dilcikar::dilcikar:aklinialirimsmile
Bence vermistir kaydirigubbakcemile3 ALLAHTAN ki sen onlari cok iyi agirliyorsun kaydirigubbakcemile3
kiss karar ver, verdinmi vermedinmii klava: laelaelaelaelae
kızlar bana müsade mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
bu arada melike bizi çağırdın sen başka topiklerde geziyoon gözümden kaçtı sanma sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab:roflol::roflol:
çok güldüm bu gece ya :roflol:
yok kıs hıcte bakmıyom onlara ne yemek verıyom ne su yıne de gıtmıyolar balkona yuva yapmıslar kumdan yafffff bozamıyomda ne yapcam kıs hakkaten....
kızlar bana müsade mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
bu arada melike bizi çağırdın sen başka topiklerde geziyoon gözümden kaçtı sanma sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab:roflol::roflol:
çok güldüm bu gece ya :roflol:
yaaaaaaa gece gece bu kadar ağır suçlamalarda bulunmaz ya vijdanımla baş başa bıraktın beni :kedi::kedi:senağlamasenağlama
ayy he yavv dun bıtanesı gesıyodu yolunu kaybetmıs herhlde bı oyana bı buyana gıdıyodu....
ayy sormaaaaa yaa giyinenlere dalmışammmmkaydirigubbakcemile3
bak duy duy birben sadece vijdansız ben değilim :roflol::roflol:
yok kıs hıcte bakmıyom onlara ne yemek verıyom ne su yıne de gıtmıyolar balkona yuva yapmıslar kumdan yafffff bozamıyomda ne yapcam kıs hakkaten....
gule gule bıtanem Rabbım her zaman guldrsun ınsallah...
dikkat et cnm valla ben seni uyariim dedim sengözlerimebaksanab
kıs o karınca çok mu sallanıyodu kıs bi de içki mi içiyolar seninkiler yuksamakannehir
:roflol::roflol:
rabbim hep güldürsün güzelim,bende çok eğlendim kıslar,iyki varsınız,yoksa bu gece geçmezdi kociş de yok karnımın ağrısını dinleyip duracaktım
bende kaçar hatunlar,allah rahatlık versin inş,dualarınızı eksik etmeyin a.e.o
iyi gecelrrrrrr
gördümmmm bu kız ortalılarda yuk bi bakiim dedim suç üstü bastım sengözlerimebaksanab:roflol::roflol::roflol:
sendemiiiii acimadiz ciktinn :gitme: yapicagin tek bise var anlarsinya kötükedihüso