Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

ayyyy canm benm çoook sevindimmm bende kırıldın sandım ama canm benim kütahya ile yakından uzaktan bi alakam yok ,onu üye olurken ölesine yazmıştım konyalıyım canm ben

ayyyyyyyyyyy alemsin birben falla gece gece güldürdün beni allahta seni güldürsün inş:roflol:

calısmak ıyıdr kusummmmm bende gesdım bugun esımın arkadası davet ettı bızı bugun oraya gıttık bahcelerı var kocaman yaa hayran kaldım bı guller varkı srma bıde cılek vardı olmus bırkac tane yedım ben uyy cok guseldı ya bende balkonamı bahce yapsam ne bu apartman daıresınde ancak ülee olur herhalde...

Yap, yap kaydirigubbakcemile3 Karincalrin da sana eslik edr uyyyyyy kaydirigubbakcemile3 Hem onlarin da sicak bir yuvasi olmus olur canimmm :roflol::roflol:

slm millet beni uyutup kaçmışsınız aklinialirimsmile
şaka bi yana hem tv hem net zor oluyo artık yaşlanmışım bacılar fisfisfis

Yap, yap kaydirigubbakcemile3 Karincalrin da sana eslik edr uyyyyyy kaydirigubbakcemile3 Hem onlarin da sicak bir yuvasi olmus olur canimmm :roflol::roflol:

birbeb allah iyiliğini versin :roflol::roflol::roflol:
sıcak bi yuva heeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:

ayyyy canm benm çoook sevindimmm bende kırıldın sandım ama canm benim kütahya ile yakından uzaktan bi alakam yok ,onu üye olurken ölesine yazmıştım konyalıyım canm ben

ülemiiiii olsun ben konyayı daha cok sevıyom vallah ankarada okudum ben o zaman gesı yaptık kackere konyaya ahmet oshanın oldugu bı mevlana torenı vardı o zaman da gelmıstım cok gusel bı yer valla kpps de orayı cok ıstıyom.....

eeee hayatım senin performansı yükseltmen gerk ,yarın bebişin de ıngaaaa ıngaaaaa die bağıracak bide ona koşcen

slm millet beni uyutup kaçmışsınız aklinialirimsmile
şaka bi yana hem tv hem net zor oluyo artık yaşlanmışım bacılar fisfisfis

Evet haklisin ikisi bi ara da zor oluyor alsanaalsanasmile neyse kafana takma yaslilikta olur böyle seylerkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayy canm senin bölüm ne ne mezunusun,konyam güzeldir ayy özledim bide çokkk,vuslat gecesine gitmişsin sen helal olsun ben daha gidecem inş,aralık ayında olduğu için bizim tatillere dek gelmio

kızlar aklıma bi olay geldi karıncalarla alakalı kaydirigubbakcemile3

bi gün evi zehir sıktık böcek çok oluyo diye bizim binadaki 4 cü kattaki kadın gelmiş zile bastı diyo ki bana evi zehirlemişsiniz evet dedim bizim evi karıncalar bastı diyo siz zehirleyince hepsi bana geldi diyo allah için gel bak evime yerler simsiyah diyo allahım ne diyim ben bu kadına :mymeka:

tmm dedim sen çık evine ben birazdan çağırıcam bizimkileri :roflol::roflol::roflol:

eeee hayatım senin performansı yükseltmen gerk ,yarın bebişin de ıngaaaa ıngaaaaa die bağıracak bide ona koşcen

tatlım ilk 3 ayda halsizlik normalmiş 3 cü ayından sonra normale dönersin dediler inşallah bi umut bekliyorum eyvahedigeldismile:Saruboceq:

X