Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hiç tarzım degillllll canooooo laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
Bakce tarzinmii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bence balkon daha temiz opuyorumnanaktankarincalar. böcekler de yok laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
calısmak ıyıdr kusummmmm bende gesdım bugun esımın arkadası davet ettı bızı bugun oraya gıttık bahcelerı var kocaman yaa hayran kaldım bı guller varkı srma bıde cılek vardı olmus bırkac tane yedım ben uyy cok guseldı ya bende balkonamı bahce yapsam ne bu apartman daıresınde ancak ülee olur herhalde...
ayyyyyyyyyyy alemsin birben falla gece gece güldürdün beni allahta seni güldürsün inş:roflol:
Yap, yap kaydirigubbakcemile3 Karincalrin da sana eslik edr uyyyyyy kaydirigubbakcemile3 Hem onlarin da sicak bir yuvasi olmus olur canimmm :roflol::roflol:
ayyyy canm benm çoook sevindimmm bende kırıldın sandım ama canm benim kütahya ile yakından uzaktan bi alakam yok ,onu üye olurken ölesine yazmıştım konyalıyım canm ben
slm millet beni uyutup kaçmışsınız aklinialirimsmile
şaka bi yana hem tv hem net zor oluyo artık yaşlanmışım bacılar fisfisfis
Bakce tarzinmii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Bence balkon daha temiz opuyorumnanaktankarincalar. böcekler de yok laelaelaelaelaelaelaelaelaelae
Yap, yap kaydirigubbakcemile3 Karincalrin da sana eslik edr uyyyyyy kaydirigubbakcemile3 Hem onlarin da sicak bir yuvasi olmus olur canimmm :roflol::roflol:
birbeb allah iyiliğini versin :roflol::roflol::roflol:
sıcak bi yuva heeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs benım balkomda olmas o zaman karıncalar ve arkadaları var....
eeee hayatım senin performansı yükseltmen gerk ,yarın bebişin de ıngaaaa ıngaaaaa die bağıracak bide ona koşcen