ayy canm senin bölüm ne ne mezunusun,konyam güzeldir ayy özledim bide çokkk,vuslat gecesine gitmişsin sen helal olsun ben daha gidecem inş,aralık ayında olduğu için bizim tatillere dek gelmio
kızlar aklıma bi olay geldi karıncalarla alakalı kaydirigubbakcemile3
bi gün evi zehir sıktık böcek çok oluyo diye bizim binadaki 4 cü kattaki kadın gelmiş zile bastı diyo ki bana evi zehirlemişsiniz evet dedim bizim evi karıncalar bastı diyo siz zehirleyince hepsi bana geldi diyo allah için gel bak evime yerler simsiyah diyo allahım ne diyim ben bu kadına :mymeka:
tmm dedim sen çık evine ben birazdan çağırıcam bizimkileri :roflol::roflol::roflol:
kızlar aklıma bi olay geldi karıncalarla alakalı kaydirigubbakcemile3
bi gün evi zehir sıktık böcek çok oluyo diye bizim binadaki 4 cü kattaki kadın gelmiş zile bastı diyo ki bana evi zehirlemişsiniz evet dedim bizim evi karıncalar bastı diyo siz zehirleyince hepsi bana geldi diyo allah için gel bak evime yerler simsiyah diyo allahım ne diyim ben bu kadına :mymeka:
tmm dedim sen çık evine ben birazdan çağırıcam bizimkileri :roflol::roflol::roflol:
ayyy ALLAH iyiligini versin kissss:roflol::roflol:
Yoksa ilac seperken karincalara alt kat komsunun adresinimi verdinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gercektenmı :)))
ayyy o nerden geldi bee aklına şimdiiiii kısss:bbo:
kiz ben komsulikta eslik etsin demek istemistim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tabiii ki canm ,bi iki hafta osonra uyku müptelası olaksın,ama ablam şu anda 7. ayda o cancağızım hep kendini yorgun hisettikaydirigubbakcemile3
evet tatlım hemde o teyzeniz size çok cici mamalar yapmış dedim :roflol:
kıs asansöre bile bindirdim yorulmasınlar diye :roflol::roflol:
ahhh bu karıncalarrrr ahhh mutfagımı verdım yetmedı balkonuma da gelmısler yakında baska odalara da gıderlerseeee...
evet tatlım hemde o teyzeniz size çok cici mamalar yapmış dedim :roflol:
kıs asansöre bile bindirdim yorulmasınlar diye :roflol::roflol:
kıss bısım evın adresını demı sen verdın yoksa hımmmm
kandirdin onlari yani komsun da onlari haklamistir tabi, katil kadinnn kötükedihüsokötükedihüso onlarin saf dugulariyla oynadinklava: oysa onlar bir gidim ekmek icin gelmislerdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yokkkk valla vermedim ya ne bağırıyon senağlamasenağlama
bilmiyorum vermişte olabilirim :dilcikar::dilcikar:aklinialirimsmile