Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

ayy canm senin bölüm ne ne mezunusun,konyam güzeldir ayy özledim bide çokkk,vuslat gecesine gitmişsin sen helal olsun ben daha gidecem inş,aralık ayında olduğu için bizim tatillere dek gelmio

ben tıbbı sekterelık canım....ama bısım gıttıgımzde aralık degıldı kı hava sıcaktı hangı ay hatrlayamdım vallahhh...

ayyy ALLAH iyiligini versin kissss:roflol::roflol:
Yoksa ilac seperken karincalara alt kat komsunun adresinimi verdinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tabiii ki canm ,bi iki hafta osonra uyku müptelası olaksın,ama ablam şu anda 7. ayda o cancağızım hep kendini yorgun hisettikaydirigubbakcemile3

gercektenmı :)))

ala ala vuslat geceleri aralık 18 dir canm ama sen başka bi geceye gittin o zamn
hayırlısı olur inş canm biz doğu hizmetindeyiz bi an önce bitirp konyaya gitmeyi düşünüoz inş

ayyy ALLAH iyiligini versin kissss:roflol::roflol:
Yoksa ilac seperken karincalara alt kat komsunun adresinimi verdinnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

evet tatlım hemde o teyzeniz size çok cici mamalar yapmış dedim :roflol:
kıs asansöre bile bindirdim yorulmasınlar diye :roflol::roflol:

ahhh bu karıncalarrrr ahhh mutfagımı verdım yetmedı balkonuma da gelmısler yakında baska odalara da gıderlerseeee...

tabiii ki canm ,bi iki hafta osonra uyku müptelası olaksın,ama ablam şu anda 7. ayda o cancağızım hep kendini yorgun hisettikaydirigubbakcemile3

hmm öle mi cnm ablan da inşallah hayırlı kolay doğumlarla kurtulur cnm :Saruboceq:
hmm öle mi ben şimdi gece yatmaz gündüz kalkmazlardan oldum cnm mirmirmirmirmirmirmirmir

evet tatlım hemde o teyzeniz size çok cici mamalar yapmış dedim :roflol:
kıs asansöre bile bindirdim yorulmasınlar diye :roflol::roflol:

kandirdin onlari yani komsun da onlari haklamistir tabi, katil kadinnn kötükedihüsokötükedihüso onlarin saf dugulariyla oynadin klava: oysa onlar bir gidim ekmek icin gelmislerdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay kıslar uykum gelıo yafff benım kocısdeeee cocuk gıbı csgı fıl seyredıyo....hıc uykusu yokmus oyle dıyo...

kandirdin onlari yani komsun da onlari haklamistir tabi, katil kadinnn kötükedihüsokötükedihüso onlarin saf dugulariyla oynadin klava: oysa onlar bir gidim ekmek icin gelmislerdi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yaaaaaaa gece gece bu kadar ağır suçlamalarda bulunmaz ya vijdanımla baş başa bıraktın beni :kedi::kedi:senağlamasenağlama

yokkkk valla vermedim ya ne bağırıyon senağlamasenağlama

bilmiyorum vermişte olabilirim :dilcikar::dilcikar:aklinialirimsmile

tabı bılıyodum saten dedıler eskı ev sahıbız bısı sana yooldı.....ac bırakmıssın yasık yavrucazları....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…