- 13 Ekim 2007
- 2.505
- 10
olur kuzuşummm güle güleeeeee seni cokkk seviyommmmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz
canım arkadaşım benim ben de seni çok seviyorum olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olur kuzuşummm güle güleeeeee seni cokkk seviyommmmmmolumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz
canım arkadaşım benim ben de seni çok seviyorum olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan Şeniz
nerelerdesiniz kıslar napıyosunuz bakiim
ben deli gibi gezdim tozdum kafamı dağıttım valla
bi sürü alışveriş yaptık kocacımla
insan çarşıya çıkınca eli kolu durmuyo :kedi:
aman napiim sefam olsun bayanssulusmile
inşallah sizin gününüz de güzel geçmiştir canlarım opuyorumnanaktan
canım bende geldim şimdi annemdeyim geciktik cünkü hastanelik oldum üşütmüşüm reflü felan karın boşlugum fena oldu ölüyodum soluk felan alamadım görseydiniz halimi afffffffff şimdi igne felan yedimde ehh oldum canlar rabbim önce saglık snra huzur mutluluk versin inşallah hepimizeeeeopuyorumnanaktan
nerelerdesiniz kıslar napıyosunuz bakiim
ben deli gibi gezdim tozdum kafamı dağıttım valla
bi sürü alışveriş yaptık kocacımla
insan çarşıya çıkınca eli kolu durmuyo :kedi:
aman napiim sefam olsun bayanssulusmile
inşallah sizin gününüz de güzel geçmiştir canlarım opuyorumnanaktan
ayyyy geçmiş olsun amn dikkat et kendine canm iyiki annenlerin yanına gelmişin onlar sana iyi bakarlar güzelim
cok gecmıs olsun bıtanem canumun ıcuuu dıkkat et kendıne annacıgın nasıl olmus canum Rabbım onada sanada acıl sıfalar versın...
ezgümmmmm cıktınmı kuşummmmmmm
allah razı olsun bitanemmmm ehh işte canımcım hastayı ileştirmeye geldik güya ben hasta oldum üşütmüşümmm çalışmalarada bi hafta ara verdik artıkım malümmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bahcemizde yokkiii kaçamak yapak keleeee:gitme: :gitme: