Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

nerelerdesiniz kıslar napıyosunuz bakiim
ben deli gibi gezdim tozdum kafamı dağıttım valla
bi sürü alışveriş yaptık kocacımla
insan çarşıya çıkınca eli kolu durmuyo :kedi:
aman napiim sefam olsun bayanssulusmile

inşallah sizin gününüz de güzel geçmiştir canlarım opuyorumnanaktan

yasemin gül hep bekleriz canlarım
canınız sıkıldıkça gelin geyik yapalım opuyorumnanaktan

canım bende geldim şimdi annemdeyim geciktik cünkü hastanelik oldum üşütmüşüm reflü felan karın boşlugum fena oldu ölüyodum soluk felan alamadım görseydiniz halimi afffffffff şimdi igne felan yedimde ehh oldum canlar rabbim önce saglık snra huzur mutluluk versin inşallah hepimizeeeeopuyorumnanaktan

ayyyy geçmiş olsun amn dikkat et kendine canm iyiki annenlerin yanına gelmişin onlar sana iyi bakarlar güzelim

cok gecmıs olsun bıtanem canumun ıcuuu dıkkat et kendıne annacıgın nasıl olmus canum Rabbım onada sanada acıl sıfalar versın...

ıyı yapmıssınz canım benım bısde gesdık bugun bol boolll.....

cok gecmıs olsun bıtanem canumun ıcuuu dıkkat et kendıne annacıgın nasıl olmus canum Rabbım onada sanada acıl sıfalar versın...

allah razı olsun bitanemmmm ehh işte canımcım hastayı ileştirmeye geldik güya ben hasta oldum üşütmüşümmm çalışmalarada bi hafta ara verdik artıkım malümmmkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bahcemizde yokkiii kaçamak yapak keleeee:gitme: :gitme:

kıslar nerdesınız yafff sastım kaldım afalladım yanıııı

Gecmis olsun sekerim opuyorumnanaktan Siz de balkon da yapin canim kaydirigubbakcemile3
yeter ki muhabbet yapmak isreyin kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…