Gebe kalamayanlar.. Buyrun sohbete..

ohhhhh süper olur kuzucum hayırlı olsun arabanız bizde bakalım yazın satıcaz bi polis arkadsı ister passat yada megane 2 düşünüyozolumunekankayizsmile

biz de passat istiyorduk sonra çok kararsız kaldık passat mı avensis mi diye..
en sonunda avensis aldık
sizin şimdiki araba ne canım?

meloşum ben bu ay yakıyı denedim ya nedense çok umutluyum
sen hiç denedin mi daha önce yakıyı?

canım ben çıkıyorum
gezmeye gidices :eek:
akşama görüşürüz olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan

kuzu benim az biraz işim var gelirem yine öptüm senüüüüüüüüüopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

buldum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,geyikçiler siziiii,bizi çağırmayın siz,ben de kendi kendime buldum szi,alkisalkisalkis
topiğimiz hayırlı olsun kıslarrrr n dedikodular kaynatıyonuz bakemmmmsüprizzzzz
ayyy yrim sisi yaffffŞeniz
aklıma küçükken annemler mahalle kadınlarıyla sokağa oturulardı akşama kadar muhabbet edrlerdi fis kos fiskos
şimdi artk sokaklar kalmadı kıslar topikler sağolsun teteeeee:lepi:

buldum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,geyikçiler siziiii,bizi çağırmayın siz,ben de kendi kendime buldum szi,alkisalkisalkis
aklıma küçükken annemler mahalle kadınlarıyla sokağa oturulardı akşama kadar muhabbet edrlerdi fis kos fiskos

Ben ilk ev sahiplerinden biri olarak sana haos geldin diyorum canimmmmmm opuyorumnanaktan
Sagol canim INSALLAH hepimize hayirli olur topigimiz kaydirigubbakcemile5
Evet mahlle sohbetlerine döndü bizim topik. delikafadulden Canim aksamki kadromuz da sen yoktun :umursamaz: Biz dört kafadar buraya geldik olumunekankayizsmile

hoşgeldin fıstıgımmmmmmmolumunekankayizsmile delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Ben ilk ev sahiplerinden biri olarak sana haos geldin diyorum canimmmmmm opuyorumnanaktan
Sagol canim INSALLAH hepimize hayirli olur topigimiz kaydirigubbakcemile5
Evet mahlle sohbetlerine döndü bizim topik. delikafadulden Canim aksamki kadromuz da sen yoktun :umursamaz: Biz dört kafadar buraya geldik olumunekankayizsmile

canımın içiiiiiiiii benim dünya tatlısı arkadsım hoşgeldinnnnn çıkmışsın bekledim seni gelmedin baktım yoksunuz bende kalkayımda hazırlık yapayım dedimmmmolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile2 aklinialirimsmile

hadi birben bahcede ezgüüü nirdeee yoksaa yoksaaa o damı bahce tuttu kendünee:gitme: :gitme:

slm tatlım sen erdın mi ne kusum yaaaaa.ohaoldumsmile.bısde bahceye gıttık gercekten esımın ıs arkadsı davet ettı bızı 1 de gıttık daha yenı geldık cookk guseldı bırsuru sey ekmısler bahceye ya bı gorsenız kıslar cılekde vardı daha yenı olmaya baslamıslar bır kactane vardı yedımmalkisalkisalkisalkisalkisalkis uyy sızın yerınıse de yedım benım mıdeme gıttı ama olsunnnn:sm_cool:

X