bende bilmiyomkiiii şuu alttaki misafir kim acabaaa??????
ohhhhh süper olur kuzucum hayırlı olsun arabanız bizde bakalım yazın satıcaz bi polis arkadsı ister passat yada megane 2 düşünüyozolumunekankayizsmile
biz de passat istiyorduk sonra çok kararsız kaldık passat mı avensis mi diye..
en sonunda avensis aldık
sizin şimdiki araba ne canım?
hundai accent...kuzu ya buda güzelde işte ben istiyom onlardan birinikaydirigubbakcemile3
hayırlısı olsun canım inşallah Allah gönlünüze göre verir olumunekankayizsmile Şeniz
meloşum ben bu ay yakıyı denedim ya nedense çok umutluyum
sen hiç denedin mi daha önce yakıyı?
canım ben çıkıyorum
gezmeye gidices
akşama görüşürüz olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan
buldum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,geyikçiler siziiii,bizi çağırmayın siz,ben de kendi kendime buldum szi,alkisalkisalkis
topiğimiz hayırlı olsun kıslarrrr n dedikodular kaynatıyonuz bakemmmmsüprizzzzz
ayyy yrim sisi yaffffŞeniz
aklıma küçükken annemler mahalle kadınlarıyla sokağa oturulardı akşama kadar muhabbet edrlerdi fis kos fiskos
şimdi artk sokaklar kalmadı kıslar topikler sağolsun teteeeee:lepi:
slm kızlar ooooo geyik topiği haçılmış hayırlı uğurlu olsun a.s.
buldum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,geyikçiler siziiii,bizi çağırmayın siz,ben de kendi kendime buldum szi,alkisalkisalkis
topiğimiz hayırlı olsun kıslarrrr n dedikodular kaynatıyonuz bakemmmmsüprizzzzz
ayyy yrim sisi yaffffŞeniz
aklıma küçükken annemler mahalle kadınlarıyla sokağa oturulardı akşama kadar muhabbet edrlerdi fis kos fiskos
şimdi artk sokaklar kalmadı kıslar topikler sağolsun teteeeee:lepi:
Ben ilk ev sahiplerinden biri olarak sana haos geldin diyorum canimmmmmm opuyorumnanaktan
Sagol canim INSALLAH hepimize hayirli olur topigimiz kaydirigubbakcemile5
Evet mahlle sohbetlerine döndü bizim topik. delikafadulden Canim aksamki kadromuz da sen yoktun :umursamaz: Biz dört kafadar buraya geldik olumunekankayizsmile
hadi birben bahcede ezgüüü nirdeee yoksaa yoksaaa o damı bahce tuttu kendünee:gitme: :gitme:
slm kızlar ooooo geyik topiği haçılmış hayırlı uğurlu olsun a.s.