Gebe kalamayanlar buraya.....

Yaktın içimi sarıcivciv..Çok etkili şiirler var dağlıyor insanın yüreğini....Jilet atsam kanım akmaz o derece yani...

Bak işine sen canım..Bu arada eşimin arkadaşının karısının salı günü doğumu var..Ne düşünceyse doktor dönüşü bizi aradılar...Bazen kendi arkadaşlarımdan bile şüphe eder oldum.Acaba sevinçlerini bizimle paylaşmak içinmi hemen bizi arıyorlar yada bize bir nebze nispet içinmi...ıçimi kin kapladığı zaman çözemiyorum bu çelişkiyi...

eylül07 işte düşüncesiz insanlar..bu konuyu yaşayan olarak ben bir başkasının çocugu olmuyorsa bile olmuyormu,neden olmuyor,sorun kimde sorularını sormuyorum çekiniyorum kırılmasınlar diye....bize küt diye soruyorlar..benimde eşimin arkadaşının hanımları dogum yaptılar ama çok dikkatli davrandılar...bende onlar beni yanlış anlamasınlar diye sık sık aradım ilgilendimm.....arkadaşım her defasında rabbim bu duyguyu size tatırsın diye dua eder.. teyze diyor bıcırıklar bana eşimede amcaaa ((aramasan kıskanıyora cıkar adın)) off ne kadar ince düşünür olduk..

((işim var ama dayanamıyorum sinirden yazıyorum))

ben 3 yıldır evliyim geçen sene tedaviye başladım gonophane kullandım dış gebelik geçirdim.rahim filmi çektirdim normal çıktı.eşimde bir sorun yok bu ay yumurta takibi yapacaz dedi birazda enfeksiyon varmış tedavi verdi.doktorum. Olmazsa çatlatma iğnesi yapacakmış.inşallah olu çok istiyoruz.varsa çatlatma iğnesiyle hamile kalan bilgi versin lütfen teşekkürler

oo hemde nasıl yagmur var..farklı semtlerde farklı şiddette yagıyor..

sende keyfini çıkart bakalım antalyanın..yazda geldi şenlenir..

slm kızlar işleri bitirdinizmi?bugün biraz kötü kalktım rüyamda iki tane bebek var emziriyoruz yanımda biri var ama hatırlamıyorum.ama bebek çok tatlıydı.uyanınca bir tuhaf oldum.neyse sizler iyimisiniz?

sarıcivciv işyerindeyim, bugün müdür yok rahatım..Şu komşularından rahatsız olan bir bölüm var gördünmü.Orayı okuyordum ay çok komik valaa...sen napıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…