- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.361
angel ben pkoluydum geçti gerçi yeniden tekrarlamadıysa dr gitmedim..
eşimdede hareketlılık %1
dr tüp bebek dedi..stres yapmıycaksın stresden uzak yasayacaksınız dedı..
Kürtajdan sonra kendiliginden hamile kalanı çok duydum canım..sen kafana takıyorsan etkilenebilir.
çalışmıyorsun madem tatile cık kafanı boşaltt..kaç yıllık evliisn??
angel havuza girmezsinde gölgede güneşlenirsin yada buralardan uzak kafanı dagıtırsın bol bol temız havada yürüyüş yaparsın baska seylerle ılgılenırsın..sen zaten kafanı dagıtmaya giidyorsun..şimdiden stres yaptıysan işin iş senin..hem bu korkuyla yasanmazkı 1 kere düşdü diye 2 kez düşer korkusuyla yasayamazsınkii..rahat oll
amin canım amin cümlemizin gönlüne göre versinn.olmayacak bişey yok aslında..herşey bizlerin elinde...sen eşini tüp bebege ikna etmeye çalış güzelim...dik kafalılar zamanla yola geliyor rahat ol sen..benim arkdasımın bebegi olmuyordu tüpbebek için başvurdular tabi eşi sperm vermek için bile hastaneye zorla gidiyordu gerekırse kızcagız spermleri evde tüpe doldurup hastaneye getiriyordu...neyse doktor takıntısı var birde erkek dr degil kadın olucak.derdi tüp bebekden önce eşimi yollamam etmem dedi..sorunun kendisinde oldugunu ögrenince tüp bebege geçtiler hemde erkek doktor yaptı her işleirni geçen gün bana doktoru övüyordu..doktor bununla nasıl bir konusma yaptıysa...9 aylık bebekleri var şimdi...
canım dusuk yapmıssın gecmıs olsun.kac yıllık evlısın
amin canım..korkma bu sefer böyle durum olmayacak diye sartlandır kendini pozitif düşün..sendede eşindede sorun yokmuş düşükten sonra bebek kendiliğinden olabilcegi için sakin ol...sabırlı ol...panikden stresden kaynaklanıyor....bu sefer hamiş kalında daha tedbirli olursun dah abilnçli olursun..
Allahım emeklerimizi boşa çıkartma...aminn
canım ne guzel bı kızın varmıs ınsallah 2. de olur allah herkesın gonlune gore versın .ben 27 yasındayım 3 yıllık evlıyım hala bebek yok ugrasıyoruz bakalım ınsallah yakın zmanda gelır
arkadaşlar doktora gittinizmi ben 5buçuk aylık evliyim bizde korunmadık ama olmadı doktora gidelim dedik iyikide gittik her ümitle boşuna bekliyodum çünkü yumurtalıklarımda iltihap vardı yani iki saat boşuna yatıyodum ayağa kalkmıyodum sabaha kadar yatsam da bişi olmayacaktı zaten neyseki şimdi sorunu öğrendik ve artık içim rahat şimdi tedavimiolup beklemede kalacam ama eskisi gibi artık stres yapmayacam siize tavsiyem erken demeyin doktora gidin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?