- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.261
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
Kızlar merhaba,3 sene önce yeni evlendiğim zamanlarda kariyerimi düşünerek eşimden hamile olduğumu gizleyip bebeğimi aldırdım. 1 senedir bebek için uğraşıyoruz ama olmuyor.3 ay aylık iğne yaptırdım sonra bıraktım. 10 aydır korunmuyoruz ama olmuyor. Doktora gittim rahim temiz diyor,bi sıkıntı görünmüyor yani. Yaşayanınız var mı? İlk hamilelikte kürtaj olunursa bir daha hamilelik zordur diye yaygın bir inanış var,ama doktor öyle bişeyin olmadığını söylüyor. Eşime de söyleyemiyorum kürtaj olduğumu... Lütfen biri hayır desin... Ne yapacağımı bilemiyorum
canım seninde söylediğin gibi böyle bir inanış var ama kesinlikle doğruluğuna inanmıyorum çünkü ilk hamileliğinde kürtaj olup daha sonra hamile kalan tanıdıklarımda var..doktorada gittiğine göre içinde bir şüphe kalmasın bence..
cevabın için çok teşekkür ederim hayatım. ben de öyle inanmak istiyorum. inşallah en kısa zamanda her isteyen bebeğine kavuşur. sen böyle bir şansa sahip misin :CüvCüv:
canım benimde 9ay oldu korunmayı bırakalı ama hala gebe kalamadım..yani şimdiye kadar hiç hamile kalmadım...herkes için hayırlısı olsun diyorum..sende hiç telaşlanma bende doktora gittim ikimizdede hiç bir sorun yok o zaman beklemek lazzım vakti var diyoruz..
haklısın canım,mutlaka. Herşey nasip kısmet. Rabbim ne zaman yazdıysa o zaman gelecek nazlımız. Bir de işin dini boyutu var,bir bilsen ne kadar pişmanım. ne kadar cahilmişim,o kadar kızıyorum ki kendime. Neyse bu arada birşey daha öğrendim geçenlerde bir forumdan,korunmak için kullanılan iğne ve haplar kısırlık yapıyormuş diye. Ben de 4 ay kadar aylık iğne yaptırdım,sonra bunları duyunca bıraktım,dr a sordum henüz kesin edinilmiş bir sonuç yok ama vakalar var dedi. Hem çok yağlı iğneler,kilo alınıyor,en azından ben kullandığım dönemde aldım. Biraz da acaba öyle bi etkisi olmuş mudur diye de korkuyorum inan. Senin böyle bir duyumun oldu mu? Sen kullandığın dönemde nasıl değişiklikler yaşadın?
canım ben bu şekillerde korunmamıştım eşim korunmuştu ben bunları herzaman duyarım korunmak için kullanılan hap ve iğnelerin hamile kalmayı geciktirdiğini ama şöylede bir durum var o kadar çok insan varki ne şekilde korunursa korunsun bıraktığı an hamile kalıveriyor..ben ağrılı adet olduğum aylarda acıyla kıvranırken aman bi sakıncası vardır diye ağrı kesici bile almamıştım ohooo sonra bi baktım hiçbirşeye dikkat etmeyen hemencecik hamile kalan insanlar var ..çok pimpirikli olamamak gerek galiba akışına bırakmak lazım...
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
ebrucum hernekadar bende takma kafana desemde olmuyor biliyorum..ama eşgale bulmaya çlış kendine spora falan git yoğun yaşa ve düşünmeye fırsat bırakma kendini işte o zaman eğer sağlık sorununda yoksa rabbim verir inşallah..emin ol hayırlısı şuan buki bunu yaşıyosun allah korusun çok isteyipte engelli yahut hayırsız evlat sahibi olmaktansa olmaması daha iyi değilmi pozitif düşünmek gerek...bu yaz 3 yillik evli olacagim ve 1,5 senedir anne ve baba olmayi deniyoruz ama olmuyor olmuyor olmuyor.... :çok üzgünüm:
ve yine her ay oldugu gibi yine belirtilerim var ama yine kesin hamile degilimdir.. her ay test yapiyorum ama negatif cikinca hickira hickira agliyorum... bu ay test yapmayacagim... esimede belli ettirmiyorum üzüntümü... oda bu aralar arkadaslarinin cocuklarini anlatiyor ASKIM BI GÖRSEN BI TATLI... ARKADASIMIN GÖZLERININ ICI GÜLÜYOR COCUGUNU GÖRDÜGÜNDE BIZDE ÖYLE OLACAGIZ DEGILMI.. diye soruyor...
ama bildigim kadar gercekten stresden ama ben bu stresden nasil kurtulayim? olmuyor iste... yarin bi jinekologa gidecegim özel bi doktor... insallah kötü birsey demez... bir sürü doktora gittim hepsi sagliklisin diyor ama bilmiyorum sorun ne? yarinda birsey cikmazsa caresizce bekleyecegim ve ALLAHIMA dua etmeye devam edecegim...
bende artik bebis istiyorum... bir haftadir rüyamda görüyorum ve kokladim bebisimi... uyandigimda o koku burnumdaydi cok etkilenmistim.... senağlama
Çok haklısın canım,üzerine düştükçe o gelmemekte inat ediyor :) Ben de çok sancılı adet geçiriyorum,her ay acille sonlanıyorAman sakın ilaç alma o dönemde,çünkü vücut atamadığı için,o kan zamanla kahverengi ve koyu kıvamlı bir hal alıp çikolata kistlerini oluşturuyor ve hamile kalmak imkansızlaşıyor...
evet canım işte bende senin duyduğun şeyleri duymuştum ama diyorumya kendinii bildi bileli ilaç kullanan var ve hemencecik hamiş kalıyor....aman neyse biz yinede kullanmayalımda her bünye bir olmuyor işte..ne kadr nazlıymış bizim yumurtalıklar..sen yine hamile kalmışsın bir kere..ben hiç yaşamadım...
hiç hamile kalmadığın,kalamayacağın anlamı taşımaz canım, madem ikinizde de sorun yok olur. tıp çok ilerledi çünkü,eğer ufacık bişey dahi olsa görülürdü çünkü. belki hayırlı olan zaman bizim istediğimiz zaman değildir :a015:
merhaba bende over kist vardı bende bir buçuk yıllık evliyim
ama hala hamile kalamadım
çok istiyoruz ama olmuyor allah herkese versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?