- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.281
selam arkadaşlar ben yeni üyeyim bende 1,5 senelik evliyim ama benimde bebegim olmuyo,catlatma igneside oldum yine olmadı eşim 5 ay önce varikoselden ameliyat oldu şimdi spermiyogram degerleri çok yüksek ikimizdede sorun kalmadı ama hala bebegimiz olmadı cevremdekiler kafana takma psikolojik olarak bebegin olmuyor diyolar ama gelde kafaya takma
klava:arkadaşlar 5 ylık evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum korktuğum için ne yapmalıyım evli arkadaşlardan yardım bekliyorum
selam kıslar bende sizden biriyim.2 yıllık evliyim.şimdiye kadar hiç korunmadık.ama ben 1 yıldır antidepresan ilaç kullanıodum.hamile kalamamamın nedeni bu olabilirmi?doktora gittim. herşeyim normal çıktı.eşimde problem yok.stres yapmayın diosunuz ama elinde olmuo insanın.millet hani derler ya gömleğimi atsam hamile kalıo tabiri caizze bu durumda. bizde tık yok.ben depresyon ilacına bağlıorum. şimdi bıraktım,3 aydır eşimden ayrıyım. eşimin görevinin bitip dönmesini bekliorum.yine olmazsa korkusuyla yaşıorum.bir arada kalmak için zamanımız pek olmuo.altın vuruş yapmamız lazım sanırım:)))böyle durumda olan hanımlar. cevaplarınızı bekliorum.
klava:arkadaşlar 5 ylık evliyim eşimle ilişkiye giremiyorum korktuğum için ne yapmalıyım evli arkadaşlardan yardım bekliyorum
keşke evlenmeseydim beee...birde bu problemlerle uğraş dur işin yoksa...offf Allah'ım yaaa. Sen bize yardım et!!!
slm arkdaşlar aranızda hamile kalıp düşük yapanlar varmı* ben 3 aylık hamile iken bebek öldü ve kürtaj olmak zorunda kaldım dr 6 ay rahmin dinlensin dedi ama zaten zor hamile kalmıştım.. daha kürtaj olali 1 ay oldu ama ve hamile kalmak isyitorum aranızda böyle bu durum yaşayanlar oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?