- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.241
merhaba bayanlar ben sizden yardım isticem bende hamile kalamıyorum dr gittim rahimde yara varmış parça alıp patolojiye gönderdi sonuç mayısın 11de çıkıcak sonrasına iyi ise dedi yakıcam ozaman hamiile kalabilirsin ama bilemiyorum bu yaktırmak iyimi ve kesin çocuğum olurmu
arkadaşlar 8aydır korunmuyoruz doktora gittik bir sorunda yok ikimizdede.. çokmu panik davranıyorum sizce herkes gayet normal diyor zaten 1buçuk senelik evliyim..ama çok endişeliyim...streste en büyük faktör..
Mrb canım.Panikleme :) Kesin araştırmış,biliyosundur ama yumurtlama günlerini takip et,internette bununla ilgili bir çok bilgi war.Çünkü ayda sadece 4 gündür hamile kalma şansı,bu da adet düzenine göre hesaplanıyo..O günleri hesaplıyabilirsin.SEvgiyle..arkadaşlar 8aydır korunmuyoruz doktora gittik bir sorunda yok ikimizdede.. çokmu panik davranıyorum sizce herkes gayet normal diyor zaten 1buçuk senelik evliyim..ama çok endişeliyim...streste en büyük faktör..
mrb kızlar stres çok etkilıyo bu hamıleliği Allah herşeyin hayırlısını versin bız evımızde iyi olsak bıle stres yapmasakda çevre ınsanı çok etkiliyo vır vır dır dır hiç bıtmıyokı Rabbim inşALLAH bizlere de evlat sevgisini tattırır (amin)...
mrb kızlar stres çok etkilıyo bu hamıleliği Allah herşeyin hayırlısını versin bız evımızde iyi olsak bıle stres yapmasakda çevre ınsanı çok etkiliyo vır vır dır dır hiç bıtmıyokı Rabbim inşALLAH bizlere de evlat sevgisini tattırır (amin)...
canım daha yeni sayılır panik yapma olucak inş diye düşün uzun zaman korunmuşsunuz sen panik yapma canım hem bu arada her ilişkiye girdiğinde bu defa olur diye düşünme sen yenisin canım bırak o kendi gelir inş..çok seneler bekleyenlerde var canım ben 7 yıldır korunmuyorum ama olmuyor hayırlısını rabbim bilir allah bebek isteyen kullarını sevindirsin inş..
merhaba bayanlar ben sizden yardım isticem bende hamile kalamıyorum dr gittim rahimde yara varmış parça alıp patolojiye gönderdi sonuç mayısın 11de çıkıcak sonrasına iyi ise dedi yakıcam ozaman hamiile kalabilirsin ama bilemiyorum bu yaktırmak iyimi ve kesin çocuğum olurmu
arkadaşlar ben bişey öğrenmek istiyorum doktor deneyimlerinizden.Bn bu konuda danışmadım henüz sizinde fikrinizi almak isterim ben kasım ayında korunmayı bıraktım ve hala bişey yok normalmi sizce doktora başvurmalımıyım önceleri çok dikkate almadan beraberlik oluyordu ama son bir iki aydır yumurtlama günlerini hesaplıyarak o tarihlere önem vererek beraberlik oluyor ama yinede bişey yokçok üzülüyorum bu duruma aslında bir fikir öneri söylerseniz yardımcı olursanız sevinirim doktora danışmak için erkenmi sizce
arkadaşlar ben bişey öğrenmek istiyorum doktor deneyimlerinizden.Bn bu konuda danışmadım henüz sizinde fikrinizi almak isterim ben kasım ayında korunmayı bıraktım ve hala bişey yok normalmi sizce doktora başvurmalımıyım önceleri çok dikkate almadan beraberlik oluyordu ama son bir iki aydır yumurtlama günlerini hesaplıyarak o tarihlere önem vererek beraberlik oluyor ama yinede bişey yokçok üzülüyorum bu duruma aslında bir fikir öneri söylerseniz yardımcı olursanız sevinirim doktora danışmak için erkenmi sizce
Allahım hayırlısını nasip eylesin canım sanada hayırlı sağlıklı bebişler versin inşallah...bu zamanlarında kıymetini bilin diyorlar öle yapmak lazım galiba..
inşal cnm ilk çocugum benim öyle olmuştu hayırlısıkızlar ben bu ayki adetim 3 gün sürdü ve çok az kanamam oldu sonra açık renge dönüştü normalde 6 gün süren adetim bu ay çok kısa sürdü sizce hamile olabilirmiyim üstüne görme olayı olmus olabilirmi böyle bişey yasayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?