Gebe kalamayanlar buraya.....

slm ben aranıza yeni katıldım evleneli 8 ay oldu ve 6aydır bebek istiyoruz ama olmuyor heray aynı stresi yaşıyorum ya bu sefer tamam die ama olmuyor eşimin ailesinde biraz sorunvarmış o da korkuyor genetik die ben kadın doğum uzmanına gittim yumurtalıkların sağlam dedi ama şimdi eşimle birliket doktora gidicez bakalım ne çıkıcak

ahhh bu doktorlar eşinin sperm sayısı ve hareketlisi ne bence başka doktorlarada gitmeni önerirrim ben 5. doktordan sonuç alabildim anlamıyorum bizleri ne olarak görüyorlar kobaymı? yoksa para kazanmak içinmi bizleri geçiştiriyorlar

günaydın herkese,canım evet katılıyorum dr lar bizlerden hem para kazanmak için hemde kendilerini sanırım bizleri deneyerek ilerletmeye çalışıyolar,bende 8 yıllık oğlumun dr uydu onu değiştirdim baktım sonuç alamıyorum dedim başka dr gideyim ve gittimduyduklarım beni şok etti inanmadım başka dr a gösterdim tahlillerimi aynı şeyi dediler yani üniversite hastanesinde tedavim oluyomuş o bana hiç böyle birşey demeden beni sürekli gel diyerek oyaladı ve tabi yediğim iğneler ve haplar cabası,siz siz olun 1 dr a inanmayın,şimdi başka bi dr da tedavi görüyorum allah hepimiz hakkında hayırlısını versin inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Selam kızlar ... Ben de bebek için yanıp tuuşan ama hamile kalamayanlardanım
1 yıl önce hamile kaldım ama boş gebelikmiş küretaj la aldılar.. 1 yıl geçti aradan ama hala hiçbirşey düzelmedi. Doktorum sürekli panik yapma bi problem yok diyor ama doğru dürüst adet bile göremiyorum. En son ocak sonu gördüğüm adet hala tık yok. Artık aşılama istiyorum ama adet bile olamıyorum nasıl olacak acaba? kafam çok karışık.. depresyondayım yani.... ne yapmalıyım fikri olan var mı?

kızlarr slmm bgn iğnemi vurulalı bir hafta oldu kasıklarm agrıoo iğneden olamaz yaa kaçgün oldu belimde agrıo adetime 10gün var ve ben kasık agrısı nedr bilmem bişe diyin size ne bu iğne yaparmıki ne bu kızlar cvp atın bide pko ve klomen topiğine eşimin sperm sonçlarını yazdm bütün doktrlar ii dio ordaki doktr asılama demişşşşş anlamdm yaaa kızlar bu sancılar ne hamiş olablrmiyim hemen belrtisini gösteririmi adetme 10gün var yumurtalıklarda catlamştr artık cvbuınızı bekliorm cıkıcam netten cabuk yazın lütfennn KAFAMM COK KARISIKKKK

merhaba canım,ben dr uma aşılamayı soran bir kişi olarak yazim canım herkesde farklı olabilir bende yumurta az olduğu için zormuş,senin kaç yumurtan çıkıyor bilmiyorum ama eğer 3 yumurtan bile varsa dene bence,hemde çok acele etme ben 2 düşük yaptım, 2 sene sonra tekrar hamile kaldım,çok şükür 1 oğlum var darısı isteyen herkesin başına inş:Saruboceq:

Teşekkr ederim ben de bu ay doktoruma aşılama yaptırmak istiyorum artık dicem.. ne olcak bakalım hayırlısı....

boş ver canım benim.bizim de olcak.ben 2001 den beri bekliyom.olcak üzülme

merhaba arkadaşlar benim bi yakınım rahim filmi çektirdi kendisi 40 yaşında doktor rahiminde büzüşme olduğunu söylemiş.eğer bu büzüşme düzeltilmezse tüp bebek falan tutmazmış.öyle demiş.sizin hiç bu konuyla ilgili bilginiz varmı acaba?iki kere tüp bebek yaptı.bi kaç kerede aşılama ama olmadı.geçen sene ve ondan önceki sene kendiliğinden hamile kaldı ama bebekler karnındayken öldü.bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

canım öncelikle geçmiş olsun,çok bilgim yok ama büzüşüklüğü ameliyatla açabiliyolar diye duymuştum,birde sezeyandan dolayı benim bir akrabamdada oldu büzüşme dr ona hamile kalman gerekiyor dedi yoksa ameliyat gerekiyor dedi oda hamile kaldı ve sezeryanla açtılar büzüşmeyi ordan biliyorum biraz,allah yardımcısı olsun inş.:Saruboceq:

MERHABA ARKADAŞLAR
bu siteye bir yıl önce vajinusmus sorum için girmiştim ALLAH ma şükürler olsun o illeten kurtuldum şimdi ki sorumunda yaklaşık 10 ayrdır evet 10 ay sizlere belki kısa bir zaman mış gibi gel bilir ama 6 yıllık evli olunca bana çoook uzun geliyor hamile kalmak için uğraşıyorum

kızlar heşey Allah'tan kuru ağaçlara can veren rabbbim inş sizlerinde kucaklarına sağlıklı bebişler verir bana bidaha düşün dediklerinde Allah olmayanlara versin diyorum umarız sizlerede verir inş Rabbim büyük dua edin kızlar ha birde geçenlerde okuduğum bişeyi anlatayım size kısır bi aile varmış cebrail a.s bu aile ile karşılaşınca aile demişki rabbime sor lütfen bize evlat verecekmi diye cebrail a.s iletmiş bunu rabbimize rabbimiz demişki onların çocuğu olmayacak cebrail bunu aileye iletmiş aile üzülmüş aradan yıllar geçtikten sonra o aile ile karşılaşmış cebrail fakat yanlarında bi çocuk hemen allaha sormuş rabteala siz çocukları olmayacak soyları kuru dediğin ailenin yanında ben bir çocuk gördüm bu nasıl oldu demiş rabtealada demişki ya cebrail onlar benden umutlarını hiç kesmedilerki sizlerde umutlu olun inş kızlar rabbim büyük

merhaba bayanlar ben sizden yardım isticem bende hamile kalamıyorum dr gittim rahimde yara varmış parça alıp patolojiye gönderdi sonuç mayısın 11de çıkıcak sonrasına iyi ise dedi yakıcam ozaman hamiile kalabilirsin ama bilemiyorum bu yaktırmak iyimi ve kesin çocuğum olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…