• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

arkadaşlar 8aydır korunmuyoruz doktora gittik bir sorunda yok ikimizdede.. çokmu panik davranıyorum sizce herkes gayet normal diyor zaten 1buçuk senelik evliyim..ama çok endişeliyim...streste en büyük faktör..

merhaba bayanlar ben sizden yardım isticem bende hamile kalamıyorum dr gittim rahimde yara varmış parça alıp patolojiye gönderdi sonuç mayısın 11de çıkıcak sonrasına iyi ise dedi yakıcam ozaman hamiile kalabilirsin ama bilemiyorum bu yaktırmak iyimi ve kesin çocuğum olurmu:(

merhaba canım
duyduğuma göre donduruluyor ama yakmak daha iyiymiş çünki dondurunca tekrarlayabiliyomuş yaktır bence canım inş bebekde olur ozaman..geçmiş olsun canım...

arkadaşlar 8aydır korunmuyoruz doktora gittik bir sorunda yok ikimizdede.. çokmu panik davranıyorum sizce herkes gayet normal diyor zaten 1buçuk senelik evliyim..ama çok endişeliyim...streste en büyük faktör..

canım daha yeni sayılır panik yapma olucak inş diye düşün uzun zaman korunmuşsunuz sen panik yapma canım hem bu arada her ilişkiye girdiğinde bu defa olur diye düşünme sen yenisin canım bırak o kendi gelir inş :emir_bebek:..çok seneler bekleyenlerde var canım ben 7 yıldır korunmuyorum ama olmuyor hayırlısını rabbim bilir allah bebek isteyen kullarını sevindirsin inş..

Mrb canım.Panikleme :) Kesin araştırmış,biliyosundur ama yumurtlama günlerini takip et,internette bununla ilgili bir çok bilgi war.Çünkü ayda sadece 4 gündür hamile kalma şansı,bu da adet düzenine göre hesaplanıyo..O günleri hesaplıyabilirsin.SEvgiyle..

mrb kızlar stres çok etkilıyo bu hamıleliği Allah herşeyin hayırlısını versin bız evımızde iyi olsak bıle stres yapmasakda çevre ınsanı çok etkiliyo vır vır dır dır hiç bıtmıyokı Rabbim inşALLAH bizlere de evlat sevgisini tattırır (amin)...

mrb kızlar stres çok etkilıyo bu hamıleliği Allah herşeyin hayırlısını versin bız evımızde iyi olsak bıle stres yapmasakda çevre ınsanı çok etkiliyo vır vır dır dır hiç bıtmıyokı Rabbim inşALLAH bizlere de evlat sevgisini tattırır (amin)...

mrb canım evet haklısın çevre insanın moralini allak bullak ediyor hala neden çocuk yok,yapsanıza bitane diyolar ya işte sinirlerim zıplıyor bir tane olur ondan sonra devam susmazlar hani 2 kinci sanki onlara sordukda...:oklava:..yani boşver milleti onlarsürekli konuşurlar başka işe yarmaz öyleleri inan bebeğin olunca daha 40 kı çıkar çıkmaz hani 2 kinci diyecekler ne zevk alırlar bilmemki,oysa bilseler bizler nasıl üzülüyoruz ama nerde işlerine gelmiyor onlara konuşacak konu lazım :oklava:..allahım tez zamanda bebek isteyen kullarını sevindirir inş....:Saruboceq:....

sağolun kızlar ama algıda seçicilikmidir nedir bilmiyorum hep hamileler buluyor beni yada yeni hamile kalan haberleri..bu arada yumurtlama günü takibi yok kalça altına yastık koymalar ayakları dikmelerkafamçokkarıştı ya böle süpriz kaldım falan diyenler varya uffffffffffffffffffffffffffff bide benim gibi detaycı takıntılı tipseniz eyvahki ne eyvah...

mrb cnm ben şunu söylemeliyimki çevremde kafası rahat ne kadar insan varsa hiç zorlanmadan hamile kaldılar..her sorun gibi bununda başı stres..ha bide bunun farkında olup yapmaya devam ediyoruzya oda ayrı bi mevzu..

canım daha yeni sayılır panik yapma olucak inş diye düşün uzun zaman korunmuşsunuz sen panik yapma canım hem bu arada her ilişkiye girdiğinde bu defa olur diye düşünme sen yenisin canım bırak o kendi gelir inş :emir_bebek:..çok seneler bekleyenlerde var canım ben 7 yıldır korunmuyorum ama olmuyor hayırlısını rabbim bilir allah bebek isteyen kullarını sevindirsin inş..

Allahım hayırlısını nasip eylesin canım sanada hayırlı sağlıklı bebişler versin inşallah...bu zamanlarında kıymetini bilin diyorlar öle yapmak lazım galiba..

merhaba bayanlar ben sizden yardım isticem bende hamile kalamıyorum dr gittim rahimde yara varmış parça alıp patolojiye gönderdi sonuç mayısın 11de çıkıcak sonrasına iyi ise dedi yakıcam ozaman hamiile kalabilirsin ama bilemiyorum bu yaktırmak iyimi ve kesin çocuğum olurmu:(

servikal yara ile çocuk olmamasının bi alakası yok ,ben de de vardı ben dondurttum.arada sonuç olarak bi fark yok.yine olsa yine dondurturum

arkadaşlar ben bişey öğrenmek istiyorum doktor deneyimlerinizden.Bn bu konuda danışmadım henüz sizinde fikrinizi almak isterim ben kasım ayında korunmayı bıraktım ve hala bişey yok normalmi sizce doktora başvurmalımıyım önceleri çok dikkate almadan beraberlik oluyordu ama son bir iki aydır yumurtlama günlerini hesaplıyarak o tarihlere önem vererek beraberlik oluyor ama yinede bişey yok :( çok üzülüyorum bu duruma aslında bir fikir öneri söylerseniz yardımcı olursanız sevinirim doktora danışmak için erkenmi sizce

arkadaşlar ben bişey öğrenmek istiyorum doktor deneyimlerinizden.Bn bu konuda danışmadım henüz sizinde fikrinizi almak isterim ben kasım ayında korunmayı bıraktım ve hala bişey yok normalmi sizce doktora başvurmalımıyım önceleri çok dikkate almadan beraberlik oluyordu ama son bir iki aydır yumurtlama günlerini hesaplıyarak o tarihlere önem vererek beraberlik oluyor ama yinede bişey yok :( çok üzülüyorum bu duruma aslında bir fikir öneri söylerseniz yardımcı olursanız sevinirim doktora danışmak için erkenmi sizce

merhaba canım benim öncelikli tavsiyem şayet yaşın 30 üzeri ise çok beklemeden git ancak daha genç bi yaştaysan biraz daha bekleyebilirsin bende eylülden beri korunmuyorum ama kafamı rahatlatmak amacıyla doktora gittim herşey bi tarafa eğer çok kafaya takıyor ve rahatlamak istiyorsan bi doktora görün derim yani ben öyle yaptım..ama doktorunda dediği gibi kafaya takmayın stres yapmayııınnnn...rabbim isteyen herkese nasip eylesin inşallah...

canım sen daha yeni korunmayı bırakmışsın olur inş kafana takmamaya çalış çünki sitres çok etkiliyomuş hamile kalmayı,korunmayı bırakanlarda birkaç ay geçiyomuş sonra hamile kalınıyomuş eğer hiç çocuk olmadan korunulduysa diye duymuştum,eğer kafane çok takıyosan bir doktora gidip hormon testi yaptırabilirsin,adetinin 2 kinci günü git canım yapıyolar çocuk istiyoruz deyince,inş tez zamanda olur canım bebeğin....

Allahım hayırlısını nasip eylesin canım sanada hayırlı sağlıklı bebişler versin inşallah...bu zamanlarında kıymetini bilin diyorlar öle yapmak lazım galiba..

canım sağol tatlım isteyen herkese versin rabbim bebek,benim 1 oğlum var 8 yaşında canım oda tedaviyle olmuştu ama bu kez yaş ilerliyor tabi yumurtalar azalıyor allah hayırlısını versin inş rabbim...:Saruboceq:..

Kızlar benimde 11 aydır olmuyo bebeğim.nihayet dr.a gitmeyi göze aldım.haziran ayına randevu verdi dr.ama o günlerede benim adetim denk geliyo.adetliyken bi sorun olurmu acaba.bilginiz varmı

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum son iki aydır adetime 1hafta kala ilişkiden sonra bir damla kan geliyor..bu ay ise adet döngümün ortasında yani daha adet olmama çok varken aynı şey oldu..yani bilmiyorum yara vs gibi sıkıntılar yok ama sebebinide merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirim...

Back