- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #105.921
Aynen bende korunmayinca hemen hamile kalcam sanardim malesef öyle olmuomus ne diyelim Rabbim evlatlarimza sağlık sıhhat versinRabbim yardımcımız olsun..Benim yaşımda 33...Beklemek zormuş..sanırdımki korunmayı bırakınca hemen olucak o yüzden dedik kızımız büyüsün... Ama biz isteyince değil Rabbim isteyince oluyor...Gitmiyorum artık doktorada aynı şeyleri söylüyorlar..beklemek istemiyorsanız tüp bebek yaptırın diyo..Eşim promotil adlı vitamin alıyo bende Folik asite devam..
Amin cnm nerde kim varsa evlat hasreti çeken tüm kullarına Rabbim nasip etsin inşallahMaşAllah sizlerin birer evladı var Rabb im bizlere de nasip eder inşAllah gönlümüzdekini hayırla
Amiin canım inşallah...MaşAllah sizlerin birer evladı var Rabb im bizlere de nasip eder inşAllah gönlümüzdekini hayırla
Şahsen klomenle incir kürü asla yapmayin.. hormonlari tavan yaptirirsiniz.. zaten kendi başlarina hormon. Ya incir ya klomen yap. Vucudun kapasitesini zorlamis olursunuz dikkatli olunKlomenle incir kürü yapan var mı
ben 36 yaşındayım 2 çoxuğa 3 yıla yakındır bekliyorum sebebsiz hemde tez zamanda gelir inşaallah bebişler..Rabbim yardımcımız olsun..Benim yaşımda 33...Beklemek zormuş..sanırdımki korunmayı bırakınca hemen olucak o yüzden dedik kızımız büyüsün... Ama biz isteyince değil Rabbim isteyince oluyor...Gitmiyorum artık doktorada aynı şeyleri söylüyorlar..beklemek istemiyorsanız tüp bebek yaptırın diyo..Eşim promotil adlı vitamin alıyo bende Folik asite devam..
Bende de çikolata kisti vardı ameliyat oldum. Ameliyattan sonra 4. Ayım ama hala değişen bişey yok gebe kalamadım henüz adetimin 9.günü bugün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı. Erken mi yumurtluyorum kistmi tekrarladı yoksa gecen aydan kalan calamayan yumurta mı bu sonucu verdi bilemiyorum. Fikriniz var mı .umarım kist olduğu halde hamile kalabilenlerden olursunuz.çükolata Kistim Var Bu 4.ayim Sanirim Bu Ay Yine Olmadi.haftaya öğrenicem Sonuce.ne Kadar şanslisiniz Ki Bir Tanede Olsa Anne Olabilmişsiniz.allah Banada Nasip Eder Dilerim.
Kimyasal gebelik dediğin nedir acaba?Bende varım aranızda.. bir kızım var 9 yaşında 3 senedir bebek istiyoruz..Korunmayı bıraktıktan 8.ayda kimyasal gebelik yaşadım...2.senede klomen kullandım.hala yok..bendede eşimdede sorun yok diyo doktorlar en son eşime promotil verdi 3 ay kullan dedi..beklemek istemiyorsanız tüp bebek deneyin diyo doktor bakalım hayırlısı inşallah
53’ün neresinden :) allah inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder aminnbu sayfaya yazamya basladıgımda vajinismus vardı onu yendim ustunden 4 sene gecti ve hala olmadı gebe kalamadımrabbim naip etsin çok zor beklemek her ay umutla
Amin insAllah merkezdeyim53’ün neresinden :) allah inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder aminn
Umarım herkes dilediği gibi bebeklerine kavuşur.
Kendim için aynı şeyi söyleyemiyorum, pko var. 1,5 ay yumurta takibi için gittim çatlamadı. 50.günde adet oldum, doktora gittim 2. Günü yumurta hala çatlamamıştı. Doktor bu kistleşen yumurta için dogum kontrol hapına başlattı. Benim için süreç baya bir uzun gözüküyor.
Canım yumurta rezervini nasıl yaptırabiliyoruz kaç yaş gerekiyorArkadaşlar nolur biriniz bana yardım etsinn ya ben kafayı yemeden bıktım artık kadınsal sorunlardan 25 yaşındayım doktor bana yumurta rezervin çok az dedi tüp bebek dedi benim durumumda olup yumurta rezervini bir şekilde cogaltabilen var mı? Yoksa gerçekten de bir daha asla düzeltilemeyen birşey mi bu ? Çok korkuyorum çocuğum olmaz diye ikinci çocuk zaten benim gibiler için tamamen hayal mi?
Çevremizde iyi örnekler umut verici örnekler varsa anlatırmışsınız lütfen 25 yas yumurta rezervi azlığı için çok erken değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?