- 24 Kasım 2017
- 70
- 37
- 38
- 39
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #105.881
Bence yapma sonuc ne oldu bilmiyorum ama yzini yeni gordum hayal kırıklığı yasamak cok kötüKızlaarr banada fikir verin lütfen....
Bende bir yıldır bebek istiyorum klomen kullandım ikinci denemem birincisinde yumurta oluşmadı ikincide üç yumurta oluştu bir hafta gün aşırı ilişki oldu şimdi adet olmam gereken gün kahverengi lekem oldu üç damla kadar. Gecikmenin 3. Günündeyim. Ama adetim geç gelir arada bekliyeyim mi test yapayım mı? Hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum
Regl oldum zaten canım maalesefBence yapma sonuc ne oldu bilmiyorum ama yzini yeni gordum hayal kırıklığı yasamak cok kötü
Sut kurunu uyguladinzmiSoyleyin fikriniz nedir merak ettim
Sizin bu temennide bulunduğunuzu gördüğümde ağlamıştım, 24 ekimde hamile olduğumu öğrendim, Rabbim sizinde gönlünüzden geçenleri size kısmet etsin inşallah..Rabbim tez zamanda nasib etsin ins...
Sizin bu temennide bulunduğunuzu gördüğümde ağlamıştım, 24 ekimde hamile olduğumu öğrendim, Rabbim sizinde gönlünüzden geçenleri size kısmet etsin inşallah..
Sizin bu temennide bulunduğunuzu gördüğümde ağlamıştım, 24 ekimde hamile olduğumu öğrendim, Rabbim sizinde gönlünüzden geçenleri size kısmet etsin inşallah..
Hayır ben ilk defa ekimde üye oldumCanim senin eski nickin birmucizeistiyorum muydu???
Hayır ben ilk defa ekimde üye oldum
Hk80 ile üye olmuştum aynı gün değiştirip bu nicki aldımCanim senin eski nickin birmucizeistiyorum muydu???
Hangi mesajı, kusura bakmayın çok bişey bilmiyorumPeki sen o mesajimi nasil gordun cnim???anlamadim
Ben bu foruma, "şuan hamile olmayı öyle çok isterdim ki yazmıştım" içimden geçendi bu. Sizde cevaben dua etmiştinizPeki sen o mesajimi nasil gordun cnim???anlamadim
Ben bu foruma, "şuan hamile olmayı öyle çok isterdim ki yazmıştım" içimden geçendi bu. Sizde cevaben dua etmiştiniz
Mucizeisteyen benim .. ne yazıkki hala bi gelen Yok . Bir mutlu haber .Bende o sira hamileydim cnm cok icten dua etmistim Rabbim kabul etmus ne guzel skur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?