- 5 Ağustos 2016
- 1.249
- 1.703
- 133
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #105.901
Yumurta takibine gidiyorum . Döngümün 13. Günündeyim bugün 18.6 mm di yumurtam . Bugün ve pazar günü ilişki dedi doktorum . Pazartesi de kontrol var . İnşallah hayırlısı ile rabbim bu ay nasip etsin . Çok ihtiyacım var uzanacak o ele . Kafayı yemek üzereyim . Çıkmazda hissediyorum.Bende o sira hamileydim cnm cok icten dua etmistim Rabbim kabul etmus ne guzel skur
Mucizeisteyen benim .. ne yazıkki hala bi gelen Yok . Bir mutlu haber .
Yumurta takibine gidiyorum . Döngümün 13. Günündeyim bugün 18.6 mm di yumurtam . Bugün ve pazar günü ilişki dedi doktorum . Pazartesi de kontrol var . İnşallah hayırlısı ile rabbim bu ay nasip etsin . Çok ihtiyacım var uzanacak o ele . Kafayı yemek üzereyim . Çıkmazda hissediyorum.
Bana da dua edin ben de 5. Yılımdayım bu durum gitgide zorlaşıyorHicte oyle hissetme sadece dua et canim.zamanini bekliyordur Rabbim iyi bilir.
Herşeyin sahibi Allahım size de istediğiniz mutlu haberi almayı nasip etsin inşallah..Mucizeisteyen benim .. ne yazıkki hala bi gelen Yok . Bir mutlu haber .
Evet çok şükürBende o sira hamileydim cnm cok icten dua etmistim Rabbim kabul etmus ne guzel skur
Bana da dua edin ben de 5. Yılımdayım bu durum gitgide zorlaşıyor
Allah size de hayırla sağlıkla bebişinizi kucağınıza alöayı masip etsin
Benim 7 sene....Bebeğim yaşasaydı 13haftalık olacaktı..
.Caniiim uzulme bidaha olur ins..Rabbim saglikli hayirli evlatlar versin cumlemize ins.
Benim de düşük oldu yaşasaydı 1 yaşınıngeçmiş olacaktı şimdiyeBenim 7 sene....Bebeğim yaşasaydı 13haftalık olacaktı..
.
Çok sağol canım.Allah razı olsun.Sana da sağlıkla doğurmak bebeğini kucağına almak nasip etsin İnşaAllah
.Benim de düşük oldu yaşasaydı 1 yaşınıngeçmiş olacaktı şimdiye
İnşAllah cümlemize canım.
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar.nasip etsin onun yerine İnşaAllah canım.
ben 36 yaşındayım oğlum ocakta 9 yaşında olacak 2015 hazirandan da başladık hiç bir sorun yok en son rahim filmi çektirdim tüpler açık neredeyse 3 yıl olacak meleğimiz gelmedi henüzBende varım aranızda.. bir kızım var 9 yaşında 3 senedir bebek istiyoruz..Korunmayı bıraktıktan 8.ayda kimyasal gebelik yaşadım...2.senede klomen kullandım.hala yok..bendede eşimdede sorun yok diyo doktorlar en son eşime promotil verdi 3 ay kullan dedi..beklemek istemiyorsanız tüp bebek deneyin diyo doktor bakalım hayırlısı inşallah
ben 36 yaşındayım oğlum ocakta 9 yaşında olacak 2015 hazirandan da başladık hiç bir sorun yok en son rahim filmi çektirdim tüpler açık neredeyse 3 yıl olacak meleğimiz gelmedi henüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?