- 12 Kasım 2015
- 879
- 201
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #105.941
Doktor bir kaç test yapıp ultarasondannm bakarak söylediCanım yumurta rezervini nasıl yaptırabiliyoruz kaç yaş gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor bir kaç test yapıp ultarasondannm bakarak söylediCanım yumurta rezervini nasıl yaptırabiliyoruz kaç yaş gerekiyor
Arkadaşlar nolur biriniz bana yardım etsinn ya ben kafayı yemeden bıktım artık kadınsal sorunlardan 25 yaşındayım doktor bana yumurta rezervin çok az dedi tüp bebek dedi benim durumumda olup yumurta rezervini bir şekilde cogaltabilen var mı? Yoksa gerçekten de bir daha asla düzeltilemeyen birşey mi bu ? Çok korkuyorum çocuğum olmaz diye ikinci çocuk zaten benim gibiler için tamamen hayal mi?
Çevremizde iyi örnekler umut verici örnekler varsa anlatırmışsınız lütfen 25 yas yumurta rezervi azlığı için çok erken değil mi ?
Merhaba canim benimKimse niye bana cevap vermiyor
Sen Gynostoll eşin progrny m denedinizmi hiç?Kizlar bende 1.5 yillik evliyim 1 yildan fazla cocuk icin ugrasiyiruz bizdede sorun yok ama olmuyor
Onlar ne hic bilmiyirumSen Gynostoll eşin progrny m denedinizmi hiç?
İnsallah Rabbim hepimize nasip etsin kur yada bullandiginiz bi ilac var mi acababu sayfaya yazamya basladıgımda vajinismus vardı onu yendim ustunden 4 sene gecti ve hala olmadı gebe kalamadım rabbim naip etsin çok zor beklemek her ay umutla
Merhaba canim korkma kesinlikle sadece mucade le icin hazir la kendini yumurta rrzervi azligi icin kurler var ve yasin cok kucuk henuz mutlaka inancla ve kirlerle mucizeler senife bulacak uzulme ibrahim sarcogluna ulasmaya calis ve testlerini yaptir tet sonucuni ibrahim sarcogluna gonder tabi dr n eger ilac verirse sen devam et ama tup bebek icin acele etme insallah Rabbim hepimize nasip etsinArkadaşlar nolur biriniz bana yardım etsinn ya ben kafayı yemeden bıktım artık kadınsal sorunlardan 25 yaşındayım doktor bana yumurta rezervin çok az dedi tüp bebek dedi benim durumumda olup yumurta rezervini bir şekilde cogaltabilen var mı? Yoksa gerçekten de bir daha asla düzeltilemeyen birşey mi bu ? Çok korkuyorum çocuğum olmaz diye ikinci çocuk zaten benim gibiler için tamamen hayal mi?
Çevremizde iyi örnekler umut verici örnekler varsa anlatırmışsınız lütfen 25 yas yumurta rezervi azlığı için çok erken değil mi ?
benim oğlumda 9 yaşında yaklaşık 3 yıldır hamile kalamıyorum herşey normal olduğu halde.merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
Aşılama deneyecektin İbrahim saraçoğlunun yumurta gelişimi için olan kürünü yaptım doktora kontrole gittiğimde kistlerin oluşmuş bir sürü dedi ne yaptın ne kullandın sen dedi çok kızdı kistlerini eritmeden aşılamaya da başlayamaz kistlerin de ne kadar sürede erir kaynolur o da belli değil niye yaptın dedi napcagımı sasırdım gerçektenMerhaba canim korkma kesinlikle sadece mucade le icin hazir la kendini yumurta rrzervi azligi icin kurler var ve yasin cok kucuk henuz mutlaka inancla ve kirlerle mucizeler senife bulacak uzulme ibrahim sarcogluna ulasmaya calis ve testlerini yaptir tet sonucuni ibrahim sarcogluna gonder tabi dr n eger ilac verirse sen devam et ama tup bebek icin acele etme insallah Rabbim hepimize nasip etsin
Malesef bende de bitkisel ürün kullandığımda kür yaptığımda kiste dönüşüyor ve regl olmuyorumAşılama deneyecektin İbrahim saraçoğlunun yumurta gelişimi için olan kürünü yaptım doktora kontrole gittiğimde kistlerin oluşmuş bir sürü dedi ne yaptın ne kullandın sen dedi çok kızdı kistlerini eritmeden aşılamaya da başlayamaz kistlerin de ne kadar sürede erir kaynolur o da belli değil niye yaptın dedi napcagımı sasırdım gerçekten
Napsak ne desek olmuyor zaten sinirlerim çok bozuk 26 yaşındayım adet olamıyorum yumurtalık rezervim çok azalmış doktoruma soruyorum peki buna sebep ne bu yasta olmaması gereken bu durum diyorum bilmiyorum sebebi bilinmiyor diyor Benim yaşındaki kadınlar adet görüyor hamile kalıyor doğal süreç bu yönde daha çok gencim bende niye o şekilde değil yollardır çekiyorum aynı sorunu gitmediğim doktor kalmadı hepsi de sebebi bilinmiyor diyor denemediğim şey kalmadı napmalı ben bilmiyorum kiMalesef bende de bitkisel ürün kullandığımda kür yaptığımda kiste dönüşüyor ve regl olmuyorum
merhaba canım bende 26 yaşındayım rezervim çok düşük amh 0.01 dr çok olumsuz konuştu biosteron diye bi ilaç verdi 3 ay kullan bi gel ddi. belki bir ihtimal yumurtan oluşur ddi. adet düzenleyici ilacını bıraktım 55 gündür adet olmadım. millet benim üstüme ikinciyi adet gördü hamile kalanda var şimdi adet düzenleyici ilacına başladım. sıcak basmalarım gece uyku bölünmesi sıkıntılarım vardı. inşallah diyorum inşallah hepimiz şifa buluruz.Napsak ne desek olmuyor zaten sinirlerim çok bozuk 26 yaşındayım adet olamıyorum yumurtalık rezervim çok azalmış doktoruma soruyorum peki buna sebep ne bu yasta olmaması gereken bu durum diyorum bilmiyorum sebebi bilinmiyor diyor Benim yaşındaki kadınlar adet görüyor hamile kalıyor doğal süreç bu yönde daha çok gencim bende niye o şekilde değil yollardır çekiyorum aynı sorunu gitmediğim doktor kalmadı hepsi de sebebi bilinmiyor diyor denemediğim şey kalmadı napmalı ben bilmiyorum ki
Ya canım biz niye böyleyiz yani neden bu yasta bizde rezerv düşüklüğü var sana doktorun bunu açıklıyor mu ? Doğuştan gelen bir sorun mu ? Yumurtalıklarımız yeterince gelişmemiş mi anne karnında nolmusta biz böyleyiz? Birde benim doktorum bana hiç bir tedavi yöntemi uygulamadı ilaç hiç bir şey 6 aydır doktora gidiyorum yok rahim filmi yok tahlil yok adet ol gel çocuk sahibi olma namına en ufak bir tedavi girişimi ilaç hiç birşey vermedi direkt aşılama yapacakmışmerhaba canım bende 26 yaşındayım rezervim çok düşük amh 0.01 dr çok olumsuz konuştu biosteron diye bi ilaç verdi 3 ay kullan bi gel ddi. belki bir ihtimal yumurtan oluşur ddi. adet düzenleyici ilacını bıraktım 55 gündür adet olmadım. millet benim üstüme ikinciyi adet gördü hamile kalanda var şimdi adet düzenleyici ilacına başladım. sıcak basmalarım gece uyku bölünmesi sıkıntılarım vardı. inşallah diyorum inşallah hepimiz şifa buluruz.
bende 1.5 yillik evliyim 6 aydir gebe kalmak icin cabaliyorum ama olmuyo cok stres yaptim agladim kendiki bunalttim.eşim halimi gorunce sen boyle stres yaptigin icin tutmuyo akisina birak dedi.ona belli etmesemde arada agliyorum yine arkdslarimin bebekleri oldukca içleniyorum kendime bakiyorum benim niye olmuyo diyorum kendi kendime.rahim filmine kadar cekindim hersey temiz sadece tiroid hormonlarim biraz yuksek cikti 1 aylik ilac tedavim var yarin bitiyor.2 gun sonra tahlil vericem dusmuşmu diye.kafaya taktikca hep biseyler cikiyo akisina biraktim artik.onunda zamani var bence nazlanıyor diyorum kendimce Allahim yardimcimiz olsunYa canım biz niye böyleyiz yani neden bu yasta bizde rezerv düşüklüğü var sana doktorun bunu açıklıyor mu ? Doğuştan gelen bir sorun mu ? Yumurtalıklarımız yeterince gelişmemiş mi anne karnında nolmusta biz böyleyiz? Birde benim doktorum bana hiç bir tedavi yöntemi uygulamadı ilaç hiç bir şey 6 aydır doktora gidiyorum yok rahim filmi yok tahlil yok adet ol gel çocuk sahibi olma namına en ufak bir tedavi girişimi ilaç hiç birşey vermedi direkt aşılama yapacakmış
Sen devlete mi gidiyorsun özele mi ?
Aşılama öncesi sana farklı yollar deneyelim ilaç va derdi mi direkt aşılama mı diyor yoksa doktorun ?
Birimize psikoloji destek verelim ta valla ben çok takıyorum kafama nefesim fala daralıyor artık benim stresten
Üzülme İnan daha çok yenisin benim 2 buçuk yıl oluyor daha fazlasını da bekleyenler var ve senşn troid dendir yüksek ihtimal ve onun çözümü var benim sebep yok duygularını anlıyorum Allah sana bana isteyene herkese nasip etsin yapabileceğimiz en iyi şey çok dua etmekBe
bende 1.5 yillik evliyim 6 aydir gebe kalmak icin cabaliyorum ama olmuyo cok stres yaptim agladim kendiki bunalttim.eşim halimi gorunce sen boyle stres yaptigin icin tutmuyo akisina birak dedi.ona belli etmesemde arada agliyorum yine arkdslarimin bebekleri oldukca içleniyorum kendime bakiyorum benim niye olmuyo diyorum kendi kendime.rahim filmine kadar cekindim hersey temiz sadece tiroid hormonlarim biraz yuksek cikti 1 aylik ilac tedavim var yarin bitiyor.2 gun sonra tahlil vericem dusmuşmu diye.kafaya taktikca hep biseyler cikiyo akisina biraktim artik.onunda zamani var bence nazlanıyor diyorum kendimce Allahim yardimcimiz olsun
Aminnn...Allahım aratmasın saglikla sihatle hamile kalmayı nasip eylesin.sende sıkma canini nasipsiz lokma yenmezmiş onunda gelecek zamanı var elbet inanıyorum ben.biz sadece cok gerildigimiz icin tutmuyorÜzülme İnan daha çok yenisin benim 2 buçuk yıl oluyor daha fazlasını da bekleyenler var ve senşn troid dendir yüksek ihtimal ve onun çözümü var benim sebep yok duygularını anlıyorum Allah sana bana isteyene herkese nasip etsin yapabileceğimiz en iyi şey çok dua etmek
Allah yardımcımız olsun