- 22 Nisan 2015
- 19.171
- 116.774
- 598
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.961
selamun aleyküm hanımlar hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar abla :))
Hayırlı cumalar ablacım nasılsın iyi misin..
Canım nasılsın ne var ne yok?
Çoktandır konuşamadık..
Evet kuzum ya konuşamadık napim iyi olmaya çalışıyorum. Aslına bakarsan çok kötüyüm felaket derecede ağır bi alerji geçiriyorumyüzüm gözüm dayak yemiş gibi şiş ve kıpkırmızı çoğalıyo bide kaşıntı da var tabi onunla uğraşıyorum işte. Sen nasılsın nasıl oldun toparladın mı biraz daha?
Çok geçmiş olsun kuzum neye kime alerjin var..
Ben biraz daha iyiyim yarın doktor kontrolüm var,
rahim iyi dedi bakalım nasip..
Hayırlı gecelerin olsun ..
Gunaydin :) bugun kirmizi kart yedim bendegünaydın kızlar gününüz aydın olsun :) güneşli bir istanbul sabahından herkese slm olsun :))
bittikten sonra çalışmalara devam :))Gunaydin :) bugun kirmizi kart yedim bende
Canim ya cok uzuldum ama esim daha cokbittikten sonra çalışmalara devam :))
herşey nasip allaha havale et ben adetim geçince nasıl olsa hamile değilim diyordumn 8.günde bi test yapayım dedim hamıle oldugumu öğrendim ve hamile kalmak için hiç bir çaba sarfetmedim yatmadım rabbim ne zaman nasip ederse o zmn oluyormuş 1,5 sene boşuna kafama takmışım biz isteyince değil rabbim isteyince olacak ben buna kendimi bir türlü inandıramamıştım ama öyleymiş kafana takma allaha havale et olur elbet:)Canim ya cok uzuldum ama esim daha cok
ege üniversitesi yada dokuz eylüle gittinmiBakılmadı işte o yüzden başka hastane arıyorum
herşey nasip allaha havale et ben adetim geçince nasıl olsa hamile değilim diyordumn 8.günde bi test yapayım dedim hamıle oldugumu öğrendim ve hamile kalmak için hiç bir çaba sarfetmedim yatmadım rabbim ne zaman nasip ederse o zmn oluyormuş 1,5 sene boşuna kafama takmışım biz isteyince değil rabbim isteyince olacak ben buna kendimi bir türlü inandıramamıştım ama öyleymiş kafana takma allaha havale et olur elbet:)
ege üniversitesi yada dokuz eylüle gittinmi
bence git üniversite lere daha iyi ben gitmiştim çünkü :)Yok canm gitmedim. İyi bakılıyo mu oralarda? Biz özelde yaptırdık da sadece sayısına ileri hızına falan bakılmış. E morfoloji de önemli haliyle o yüzden başka düzgün bakılan bi yer arıyorum
Ahh canım keşke ağlamak bir çözüm olsa, derdine şifa olsa ama maalesef kendini üzmekten başka işe yaramıyor. İmtihan dünyası be güzelim hepimiz farklı şekillerde imtihandayız.. Kimbilir belki Rabbim senin dua etmenden hoşnuttur.. Lütfen umudunu kaybetme tüp bebek deneyeceksin belki de o vesile olacaktır..!! hayat zor, sabır zor biz insanoğluna herşey zor çünkü çok aciziz.. Rabbim ol demeyince elimiz kolumuz bağlı.. Rabbim acısın hepimize.. Bizi rahmetinden, mağfiretinden, merhametinden mahrum etmesin.. Dua etmekten başka çaremiz yok canım. Allahım kullarını darda koymaz sana da muradını verecek inşallah üzülme güzelimBeş yıl olucak neredeyse ne zaman bi bebek kıyafeti görsem buruklanıyorum içim acıyor hissediyorum derinden insanlar dan herşeyden bunalım geldi doktor a gidiyor um fayda göremiyorum dua ediyorum ben ne zaman anne olucam ne zaman alıcam yavrum a kıyafet Allah bilir çaresizim o kadar zor ki gece oldu hüzünlendim
kan verdim bugün bakalım bekliyorum ne zormuşbeklemeBence olabilir Can'ım çatlatma iğnesi mi ve belirtilerin hamilelik yönünde umarım vardır bebiş Hakkı'nda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?