- 12 Ağustos 2013
- 3.544
- 3.634
- 333
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.981
ilk bi yaptım canım ama iğne etkisiyle pozizitf cıktı sonra tekrra yaptım negatif cıktı aama evdeki erken gebelik değil. adet olucam sanki ama yinede kan verdim bekliyorum hayırlısı ne ise o olsunolma olasılığın yüksek evet idrar testi yapmadınmı
anladıgım fsh ve lh normal onun dışındakı aralıkları bilmiyrm maalesfarkadaşlar mrb adetin 3. günü hormon testi yaptırdım sonuçları ft4 1.18- tsh 3.1 - e2 13.47 - fsh 4.1 - lh 5.06- progesteron 0.78 sizce normalmi? doktoru göremedim bu hafta sonuna anca gelcek yurtdışından
bence git üniversite lere daha iyi ben gitmiştim çünkü :)
ahaaa kayıp aranıyor çıktı ortaya nerelerdesin kız senHayırlı cumalar abla :))
Hayırlı cumalar ablacım nasılsın iyi misin..
Canım nasılsın ne var ne yok?
Çoktandır konuşamadık..
ooo noldu sana öyle doktora gittin mi bariEvet kuzum ya konuşamadık napim iyi olmaya çalışıyorum. Aslına bakarsan çok kötüyüm felaket derecede ağır bi alerji geçiriyorumyüzüm gözüm dayak yemiş gibi şiş ve kıpkırmızı çoğalıyo bide kaşıntı da var tabi onunla uğraşıyorum işte. Sen nasılsın nasıl oldun toparladın mı biraz daha?
hayırlısı olsun yeni bat tarihin ne şimdiGunaydin :) bugun kirmizi kart yedim bende
1nisan da adet gordum canimhayırlısı olsun yeni bat tarihin ne şimdi
Ablacım duamdasın.. Rabbim hayırlı eylesin inşallah..şükürler olsun iyiyim güzelim sen nasılsın.3.yumurta toplama işlemi için iğnelere başladım öyle uğraşıyorum dua et olurmu
İNŞAALLAH GÜZELİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI OLSUNAblacım duamdasın.. Rabbim hayırlı eylesin inşallah..
Bende bu ay yumurtlamışım, 4. ay bu ay doktorum oluruna bırak dedi..
3 ay daha bekliycem olmazsa tekrar yumurta takibi yaptıracağım inşallah...
kız 1 nisanda adet oldunda gelecek adetinin tarihi ne olacak o lazım bana :)1nisan da adet gordum canim
İNŞAALLAH GÜZELİM HAKKIMIZDA HAYIRLISINI OLSUN
Uzulme canim nasip iste bu ay olmazsa bi dahaki ay dua edelim benim gidisat asilama gibi mesela sendeki sorun neSONUÇ 0.1 HAMİLE değilimnasıl alışıcam bilmiiyorum artık kendimi çok kaptırıyorum yaşım daha 25 ama ben nasıl baş edicem ya
Tatilde bebek fikrini unut tamamen olur inşallahKizlar selam. Bende 7 aydir ugrasiyorum. Isin garibi cocuk istedigimiz ilk aydan bwri ara kanama yasiyirum. Stresten horminlarim dengesizlesmis. Kafaya takmamak lazim. Yumurtlama dinemimde tatile gidicez bakalim ise yarar mi
canım ben ocak ayına kadar izmirdeydim şirinyerde istanbula tasındık tayinimiz cıktı:)Sen İzmir'de misin kuzum :))
dün ağlamaktan migrenim tuttuUzulme canim nasip iste bu ay olmazsa bi dahaki ay dua edelim benim gidisat asilama gibi mesela sendeki sorun ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?