- 10 Mart 2016
- 53
- 28
- 3
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.941
vücudunda degısmeler varmı göğüs şişmesi bulantı gıbıBaşka ne şekilde anlayabilirim ki daha 5 aylık evliyim Can'ım ben hamile olduğumu eşime süpriz yapmak istiyorum sonuçta hastaneye onsuz gidemem eczane uzak :/
Var Can'ım bulantım ama çok yok göğüslerm. Gecen hafta daha çok ağrıyordu şimdi azaldıvücudunda degısmeler varmı göğüs şişmesi bulantı gıbı
Günaydınlar ben 39 yasındayım ve 3 aylık evliyim Dr gıtık test yaptırdık fhs 21 lh 18 cıktı Dt cok zor dedı gebe kalman tüp bebek dedı ertesi ay baska Dr gıtık bu teste fhs 21 lh 31 Cıkmış bu Dr senden tıp bebekte olmaz dedı uffffff bır ay ıcınde neden boyle oldu bılmıyorum o ay cıkan prcemı cayı içmiştim acaba ondan mı oyle oldu
Bulantı psikolojikte olabılıyor eskıdrn karbonatla ve lımonla deney yapıyorlarmış onları dene benceVar Can'ım bulantım ama çok yok göğüslerm. Gecen hafta daha çok ağrıyordu şimdi azaldı
amin inşaallah canımallah burda olan herkese nasip etsin gerçekten dua ediyorum.
Canım tahlil yaptırırken stressli olman öncesinde herhangi bi ilaç kullanmış olman bile lh degerini etkileyebiliyor ama tüp bebek için çok önemsemiyorlar normal yolla bekleme bencede ilk bebekse hemen tüp bebek için görüşmeni tavsiye ederim . İstanbuldamsn?
Ama tüpten olmaz dedı trısequen bı kulan bakalım dedıCanım tahlil yaptırırken stressli olman öncesinde herhangi bi ilaç kullanmış olman bile lh degerini etkileyebiliyor ama tüp bebek için çok önemsemiyorlar normal yolla bekleme bencede ilk bebekse hemen tüp bebek için görüşmeni tavsiye ederim . İstanbuldamsn?
Adet gunun o ay 15 GUN gecmis ve ben kendımı hamile dıye havaya gırdım o etkilemez olabilirmihayır
Biraz sabırlı ol ve bekle benim 14 gün sonra pozitif gösterdiKizlar yardim lutfen 4 gun gecikti adetim nornalde gecikmez lekenmelerim olurdu ole adet olurdum simdi test yapgim negatif acaba yumurtalar cokmu buyudu kist olemi oldu korkuyorum
Canim ya umutlanmak istemiyorum birde erken gebelik testi yaptimBiraz sabırlı ol ve bekle benim 14 gün sonra pozitif gösterdi
Yok ankara yım tüp bebekte olmaz dedı ama tek bı kan tahliliyleAdet gunun o ay 15 GUN gecmis ve ben kendımı hamile dıye havaya gırdım o etkilemez olabilirmihayır
Bekle biraz elini yükseklere uzatma ağır kaldırma inşallah hayırlısını verir allah sizeKızlar benimde 2 gün geçti karnımda tuhaf bi seğirme var anlamadım ve Ağrı'sı var ama adet Ağrı'sı gibi değil anlamadım bende :/
Amin Can'ım inşallah Rabbim tüm isteyenlere inşallahBekle biraz elini yükseklere uzatma ağır kaldırma inşallah hayırlısını verir allah size
Bence olabilir Can'ım çatlatma iğnesi mi ve belirtilerin hamilelik yönünde umarım vardır bebiş Hakkı'nda hayırlısıarkadaşlar 26. günümdeyim iğneden sonrada 12. gün 3 gündür şeffaf kokusuz akıntım var ve karnım kasıklarım çok ağrıyor hamile kalmış olabilir miyim acaba testide pazartesi yaptırıcam çatlıyorum
olma olasılığın yüksek evet idrar testi yapmadınmıarkadaşlar 26. günümdeyim iğneden sonrada 12. gün 3 gündür şeffaf kokusuz akıntım var ve karnım kasıklarım çok ağrıyor hamile kalmış olabilir miyim acaba testide pazartesi yaptırıcam çatlıyorum
selamun aleyküm hanımlar hayırlı cumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?