- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.681
ben de esımde cok karsıydık ebeye ama caresızlık herseyı yaptırıyo belkı bır umut dıye gıttım
canım gıttıgın kadın sana nasıl bır müdehalede bulunduBende gitmiştim 2 yıl önce ve pişman oldum keşke gitmeseydim eşim de hoşlanmıyo böyle şeylerden acaba zararı oldu mu diye içim içim yiyo şimdi
Hiç yemesin ebeyi biliyorsan onlar doktorlar san daha iyi biliyorlar doktorlar doğum yaptırmıyor Can'ım herşeyi ebeye bırakıyor heleki eski ebeler harika diyebilirim ben hastanede çalıştım 15.yılBende gitmiştim 2 yıl önce ve pişman oldum keşke gitmeseydim eşim de hoşlanmıyo böyle şeylerden acaba zararı oldu mu diye içim içim yiyo şimdi
ben iç çamaşırımı çıkarmadım karnımdan baktı rahmın düsmüs dedi iltıhap var dedı zerdeçal verdı bana sute karıstırıp ictımcanım gıttıgın kadın sana nasıl bır müdehalede bulundu
14 nisan yeni adet tarihim 19. DenemeHamilelik Takvimi
@bebeem-------------------13 Ocak-10.deneme İyi ki doğdun Prens Umut Alper 19 Eylül 2015 Doğum Saati 23:45
@pembebasliklikiz-------9 Şubat-6.deneme İyi ki doğdun Prens Muhammed Eymen 20 Eylül 2015 Doğum Saati 22:30
@tm26----------------------3 Şubat- 3.deneme İyi ki doğdun Prens Mert 11 Ekim 2015 Doğum Saati 13:56
@umutbitmz--------------17 Mart-12.deneme İyi ki doğdun Prens Miraç Ege 19 Kasım 2015 Doğum Saati 00:15
@aysima00----------------24 Mart-26.deneme İyi ki doğdun Prens Mehmet Eymen 08 Aralık 2015 Doğum Saati 18:30
@emikra-------------------31 Mart-13.deneme Prens bekliyoruz
@esoes1919---------------21 Nisan-3.deneme İyi ki doğdun Prens Kaan 27 Aralık 2015 Doğum Saati 17:30
@zeynepsibel-------------9 Haziran-14.deneme İyi ki doğdun Prens Muhammed Erdem 12 Şubat 2016 Doğum Saati ?
@Melekkaya19 -----------2 Temmuz-24.deneme Cinsiyetini bekliyoruz
@emine sabrim --------------------------------------- Prens Berat bekliyoruz
@Kara_bocugum88 ----3 Eylül-6.deneme Prens Eren bekliyoruz
@Sirinemm_lina --------22 Ekim-13.deneme Prenses Elif Eslem bekliyoruz
@ftsch---------------------15 Aralık-23.deneme Prensesimize isim bulmasını bekliyoruz
@yaren92 -----------------04 Mart-17.deneme Kalp atışının duyulmasını bekliyoruz
@Ezra35 -----------------02 Mart-16.deneme Kalp atışının duyulmasını bekliyoruz
@yusufseyma ------------28 Ocak-9.deneme Çalışmalara devam
@ilfa53 --------------------11 Şubat-13.deneme Çalışmalara devam
@Sonsuz_umut ---------18 Şubat-10.deneme Çalışmalara devam
@RUKAYYE44 ----------21 Şubat-16.deneme Çalışmalara devam
Kilim ve tohum ---- ---21 Şubat-17.deneme Çalışmalara devam
@nurduaa ---------------23 Şubat-?.deneme Çalışmalara devam
Karadut41 ---------- ---28 Şubat-44.deneme Çalışmalara devam
@Pembe-beyaz ---------10 Mart-14.deneme Çalışmalara devam
A Ayyten -------12 Mart-14.deneme Çalışmalara devam
@sudeizmir -------------?-23.deneme Çalışmalara devam
@ebrar09----------------29 Mart-23.deneme Çalışmalara devam
@ciftsariliyumurta ----05 Nisan-34.deneme Kün Fe Yekün
A amorevole ------------------06 Nisan-35.deneme Hsg tamamdır hadi hayırlısı
@nurun_ala_nur -----08 Nisan-21.deneme Prensesini bekliyor
@citlembik1994 --------13 Nisan-22.deneme Çok çalışıyomuş öyle dedi
Ben gittim beni yatırdı yere karnımı sıcak su ve yeşil sabunla iyice ovaladı sonra karın üstün yattım ve ayaklarımı çapraz şekilde elimle yurdum ve o bir yandan üstüme bastırdı en sonunda dizimin üstüne çöktüm parmaklarım üstünde durdum ve beni tutdu sırt üstü yat dedi ve bu yatmak çok zor bütün organlarım yerinden söküdü sanmıştımcanım gıttıgın kadın sana nasıl bır müdehalede bulundu
Ben gittim beni yatırdı yere karnımı sıcak su ve yeşil sabunla iyice ovaladı sonra karın üstün yattım ve ayaklarımı çapraz şekilde elimle yurdum ve o bir yandan üstüme bastırdı en sonunda dizimin üstüne çöktüm parmaklarım üstünde durdum ve beni tutdu sırt üstü yat dedi ve bu yatmak çok zor bütün organlarım yerinden söküdü sanmıştım
ben 3 gun ust uste gıttım rahmımı kaldırdı karnıma küp vurdu ve yuz ustu dondum belımı cektı 2 tane yakı yapıstırdı gonderdıBen gittim beni yatırdı yere karnımı sıcak su ve yeşil sabunla iyice ovaladı sonra karın üstün yattım ve ayaklarımı çapraz şekilde elimle yurdum ve o bir yandan üstüme bastırdı en sonunda dizimin üstüne çöktüm parmaklarım üstünde durdum ve beni tutdu sırt üstü yat dedi ve bu yatmak çok zor bütün organlarım yerinden söküdü sanmıştım
canım gıttıgın kadın sana nasıl bır müdehalede bulundu
zararı olmamıstır dıye düsünüyorum canımVala yere uzan dedi ayaklarımı havaya kaldırdı divan vardı ona dayadım yani. Sonra işte yumurtalıklarımın olduğu kısımdan yukarı doğru çok çok şiddetli bi şekilde bastırdıçekme durumu o oluyomuş ve bana yumurtalıklarımın çok iyi durumda olduğunu söylemişti arkamı döndüm bu seferde belimi çekti yüzüstü uzanır haldeyken. Bu akşam birliktelik olsun hemen hamile kalcan dedi ama ben ne yazıl ki 2 hafta sonra evime geldim bilemiyorum aradaki sürenin önemini. Köydeydi gittiğim yer Bitlis'te izmirde yaşıyorum kendim..
ben iç çamaşırımı çıkarmadım karnımdan baktı rahmın düsmüs dedi iltıhap var dedı zerdeçal verdı bana sute karıstırıp ictım
Hiç yemesin ebeyi biliyorsan onlar doktorlar san daha iyi biliyorlar doktorlar doğum yaptırmıyor Can'ım herşeyi ebeye bırakıyor heleki eski ebeler harika diyebilirim ben hastanede çalıştım 15.yıl
bende doktor ultrasonda gordugunu soyluyo bana pko oldugumu ılk kastamonuda bı doktor söylemişti ben onada ınanmamıştım nıyese ınanmak ıstemıyorum psıkolıjık sanırımCanm teyzeme de baktı ona dedi çok fazla iltihap var ben buna bişey yapamam önce iltihabın gitmesi gerek bu şekilde yumurtalığını çekemem dedi. Sütle maydanozu kaynatıp buharına otur demişti. Ama bana baktığında senin hiçbişeyin yok yumırtalığın çok güzel çalışıyo demişti ama olmadı iştebende de pko var 17 yaşımdan beri ama tahliller de öyle değil ultrasonda pkoyum
Gel türkiye ye tüp bebek dene tüpleri olmayan insanlar var onlar da bile tutuyor canım ki senin tüplerin normal öyle hissediyorum inşallah Rabbim seni sevindircek zamanı demek ki4 buçuk yaşında oğlum kardeş istiyor almıyoruz diye bize kızıyor kuzum.. Ahh alınacak bişey olsaydı keşke.. Tüplerim dışında herşey normal canım sadece tüpleri bilmiyoruz sorun varmı yokmu. Ben almanyada yaşıyorum ve burda hsg yok malesef..
bende doktor ultrasonda gordugunu soyluyo bana pko oldugumu ılk kastamonuda bı doktor söylemişti ben onada ınanmamıştım nıyese ınanmak ıstemıyorum psıkolıjık sanırım
amın canım ınsallahVala canm artk söyleyebileceğim tek şey rabbim daha fazla aratmasın bize de nasip etsin inşaallahbunaldım bende çok zaman hızla ilerliyo yaş gidiyo hepimiz genç anne olmak istiyoruz umarım rabbim nasip eder hepimize çok geçmeden...
Ah ah canım benim ben de gittim belime yakı çekti senin karnın yumuşak senin olur dedi Allah ın izni ile göbeği çekti ovdu karnımı daha sonra iltihabı n var dedi ot topladı kadın bi sürü ben den üç kilo köy sütü istedi bide iki kilo kırmızı soğan kattı karıştırdı içine oturttu üzerime battaniye attı bi saat kaldım yedi ay oldu ortada bişe yok bilmiyorum daha da gitmedim inşallah faydası olur burda çok kişi öyle hamile kalmış şaşırdım insanlar aVala yere uzan dedi ayaklarımı havaya kaldırdı divan vardı ona dayadım yani. Sonra işte yumurtalıklarımın olduğu kısımdan yukarı doğru çok çok şiddetli bi şekilde bastırdıçekme durumu o oluyomuş ve bana yumurtalıklarımın çok iyi durumda olduğunu söylemişti arkamı döndüm bu seferde belimi çekti yüzüstü uzanır haldeyken. Bu akşam birliktelik olsun hemen hamile kalcan dedi ama ben ne yazıl ki 2 hafta sonra evime geldim bilemiyorum aradaki sürenin önemini. Köydeydi gittiğim yer Bitlis'te izmirde yaşıyorum kendim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?