- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.641
Adetinde azalma oldumu peki miktar ve gün olarak?E2yüksek yumurta oluyor ama rezerve azalıyormuş
canım benim değerler şunlar baktırdığım tsh8.88 fsh 8.67 lh 6.26 prolaktin de 18.26 doktor tsh yüksek dedi sadeceE2kadın hormonu cinsellikte çok önemlidir.östrojen üretiyor ve yumurtanın kalitesini ayarlıyo diyim 40altında olmasını istiyorlar doktorlar ama tek e2bakılmaz yanı sıra Fsh ve prolaktin ve tsh bakarlar Fsh 9dan aşşağı olmalı 40üstü çıkarsa menepoz demektir
Bir veya iki gün oluyorum soğan suyu içtim ve biraz düzeldi ama üç gün olmadımAdetinde azalma oldumu peki miktar ve gün olarak?
Senin tahlil ler iyi sen soğan suyu içsenecanım benim değerler şunlar baktırdığım tsh8.88 fsh 8.67 lh 6.26 prolaktin de 18.26 doktor tsh yüksek dedi sadece
onu da içtim canım iki ay önce yılda iki kez yapılması gerekiyormuş galiba ondan sürekli yapamıyorum sorun olursa diyeSenin tahlil ler iyi sen soğan suyu içsene
Bencede bu sefer yapma canım inşallah günün geçerde hayırlı haberler alırsın rabbim dualarını kabul eder inşallah inşallahEvet canım o kadar test yaptım ki bugüne kadar şimdide içimden gelmiyor yapmak bekliycem totem tuttum :)
Ben klomen kullandım 19 mm ye kadar ulaştı ama çatlamadı çatlatma iğnesi vermedi yumurtanın kalitesini düşürürüz dedi şimdi ise adet olmadım bekliyorum bana göre 12 gün geçti hocaya göre 15 16 gün diyorİnşallah canım benim inşallah nasip bakalım sen klomen kullanmıştın demi
Amin inşallah dualarımız seninleBencede bu sefer yapma canım inşallah günün geçerde hayırlı haberler alırsın rabbim dualarını kabul eder inşallah inşallah
bi tanıdığımın da sen gibi sorunu vardı canım testlerde negatif çıkıyormuş hamile değilsin dediler 2 aylıkken ultrasonda gördüklerinde doktor da şok olmuş inşallah sen de hamilesindirBen klomen kullandım 19 mm ye kadar ulaştı ama çatlamadı çatlatma iğnesi vermedi yumurtanın kalitesini düşürürüz dedi şimdi ise adet olmadım bekliyorum bana göre 12 gün geçti hocaya göre 15 16 gün diyor
Ama tsh sorunu var onda dışardan hormon takviyesi yapmalılar haşhimato mu var sende eğer oysa tiroid dediğimiz bezeler dumanlı halde görünmesidironu da içtim canım iki ay önce yılda iki kez yapılması gerekiyormuş galiba ondan sürekli yapamıyorum sorun olursa diye
Ben daha önce 6_7 gün olurdum şimdi ise 4.gün bitiyor ama doktorlar buna normal diyor benim de iyice kafam karıştıBir veya iki gün oluyorum soğan suyu içtim ve biraz düzeldi ama üç gün olmadım
O çok normal ve gayet güzelBen daha önce 6_7 gün olurdum şimdi ise 4.gün bitiyor ama doktorlar buna normal diyor benim de iyice kafam karıştı
doktorun bana dediği şu hipotiroit hastasısın haşimato başlangıcı dedi evet dumanlı görüntü yazıyor ultrasonda ve hap verdi kullanıyorum canım suandaAma tsh sorunu var onda dışardan hormon takviyesi yapmalılar haşhimato mu var sende eğer oysa tiroid dediğimiz bezeler dumanlı halde görünmesidir
Levontron mu hapındoktorun bana dediği şu hipotiroit hastasısın haşimato başlangıcı dedi evet dumanlı görüntü yazıyor ultrasonda ve hap verdi kullanıyorum canım suanda
evet canım o valla bildin :) acaba etkili miLevontron mu hapın
yumurtlamadan bir kaç gün öncesinde başlar bende yumurtlama sonrası bir iki gün biter sonra adet olmamam yakın tekrar başlar senin de yumurtlama günün yaklaşıyor benceKızlar yumurtlama olursa yumurta akı gibi akıntı olur diyorlarya bende o akıntı hiç olmuyordu ama ilk defa bugün o akıntıyı gördüm. Benim adetlerim çok düzenli 27_28 günde olurum ama bugün 10.gün yumurtlama için biraz erken değilmi? İlişki sırasında hafif kanama oldu 4_5 saat sonra da akıntı oldu. Ben şimdi yumurtladım mı yoksa kanamadan dolayı mı akıntı oldu anlamadım
Ovülasyon zamanı süt beyazı akıntım olur hep dediğin gibi adete yakın yine aynı akıntı olur. İlk kez bugün bariz farkettim yumurta beyazı gibi. Şimdi canım bu akıntı olunca yumurta çatladı mı yoksa bundan sonra mı çatlayacak?yumurtlamadan bir kaç gün öncesinde başlar bende yumurtlama sonrası bir iki gün biter sonra adet olmamam yakın tekrar başlar senin de yumurtlama günün yaklaşıyor bence
başlangıç olarak 50mg verdi 15 gün sonra gideceğim bakalım ne olacakEtkili bir ilaç dozu iyi ayarlanması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?