- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.621
Ben de ne yapacağımı bilmiyorum adet olmadım tam 12 gün geçti geçen hafta negatif çıktı ve hocam bekle dedi ben test yapmayan hastada olmuyorum nedir bu bilmiyorumaraştırıyorum canım çok sağol ilgin için bilgilendirdiğin için beni not ettim dediğini de Allah hepimizin yardımcısı olsun canım inşallah hepimizin
Hee canım benim aşılama yaptırdım o gün den bu zamana on üçüncü günüm dedim adet olucakmışım belirtilerim var tutmadı sanırsam aşılamam Rabbim biliyor tabi nasipYumurta çatlarken aynı hasta olacakmış gibi olursun ve hissedersin
geçen ay benim de 8 gün geçmişti test yaptım negatifti ilk defa gecikmiştiBen de ne yapacağımı bilmiyorum adet olmadım tam 12 gün geçti geçen hafta negatif çıktı ve hocam bekle dedi ben test yapmayan hastada olmuyorum nedir bu bilmiyorum
Hee canım benim aşılama yaptırdım o gün den bu zamana on üçüncü günüm dedim adet olucakmışım belirtilerim var tutmadı sanırsam aşılamam Rabbim biliyor tabi nasip[/QUOTEtutmadı deme inşallah tutar.dediğim gibi yumurtayı bazı insanlar hisseder sende ınlardansındır
adet gecıkmesınımı bekleycen canımHee canım benim aşılama yaptırdım o gün den bu zamana on üçüncü günüm dedim adet olucakmışım belirtilerim var tutmadı sanırsam aşılamam Rabbim biliyor tabi nasip
Merhaba Can'ım
mrb canm senin sorunun ne
Benim sorunum e2yüksek erken menepoz teşhisi var ve 29yaşındayım normal adet görüyorum sıkıntım yok.gitmediğim doktor kalmadı ve çocuk yokmrb canm senin sorunun ne
Evet hissediyorum ağrı oluyor kasıkta sağ sol da doktorum a demiştim niçin ağrıyor diye o da iyi bişe bu aslında yumurtan olduğunu işaret demişti.
TSH hormonu nedir ve nasıl bi etki yapıyor sende?hoşbuldum canm benim sıkıntım tsh hormonu yüksekliği malesef
E2yüksek yumurta oluyor ama rezerve azalıyormuşgeçen ay benim de 8 gün geçmişti test yaptım negatifti ilk defa gecikmiştisenin sıkıntı ne canım peki tam olarak
çok yorgunluk ve halsizlik hissettim ve unutkanlık başlamıştı tsh tiroit hormonu ve gebeliğe engel teşkil ediyorTSH hormonu nedir ve nasıl bi etki yapıyor sende?
iyi Akşamlar canımKizlar hayirli akşamlar
ben de şimdi onu soracaktım canım sana benim de bakılmış e2 bu nedir diyordum aydınlattın beni benimki 33.65 çıkmışE2yüksek yumurta oluyor ama rezerve azalıyormuş
Benim tiroidimde nodül vardı bi ara yıllar oldu öğreneli ama bi zararı varmı bana bilmiyorum epeydir hiç baktırmadımçok yorgunluk ve halsizlik hissettim ve unutkanlık başlamıştı tsh tiroit hormonu ve gebeliğe engel teşkil ediyor
Evet canım o kadar test yaptım ki bugüne kadar şimdide içimden gelmiyor yapmak bekliycem totem tuttum :)adet gecıkmesınımı bekleycen canım
ben bir baktır derim ben de hiç bir etki yaşamamıştım son bir aya kadar doktor haşimato yani tiroit hastasısısn deyince orada şok oldum bebek için sorun olur dediBenim tiroidimde nodül vardı bi ara yıllar oldu öğreneli ama bi zararı varmı bana bilmiyorum epeydir hiç baktırmadım
E2kadın hormonu cinsellikte çok önemlidir.östrojen üretiyor ve yumurtanın kalitesini ayarlıyo diyim 40altında olmasını istiyorlar doktorlar ama tek e2bakılmaz yanı sıra Fsh ve prolaktin ve tsh bakarlar Fsh 9dan aşşağı olmalı 40üstü çıkarsa menepoz demektirben de şimdi onu soracaktım canım sana benim de bakılmış e2 bu nedir diyordum aydınlattın beni benimki 33.65 çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?