- 5 Eylül 2015
- 537
- 408
- 103
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #102.601
Çok teşekkür ediyorum ilgin için öncelikle bugün 13. günüm sanki hasta olucakmışım gibi belirtiler var sen ne yaptın canımcanım nasılsın ne durumdasın merak edıyorum senı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ediyorum ilgin için öncelikle bugün 13. günüm sanki hasta olucakmışım gibi belirtiler var sen ne yaptın canımcanım nasılsın ne durumdasın merak edıyorum senı
ZOR BIR İŞLEM OLSA GEREKKizlar rahmi ceviriyorlar ya
Çok teşekkür ediyorum ilgin için öncelikle bugün 13. günüm sanki hasta olucakmışım gibi belirtiler var sen ne yaptın canım[/
İNSALLAH olmayacaksın canım rabbım nasıp etsın bugun benım 27.gunum cumartesı sabah bı heves evde test yaptım ama negatıf herzamankınden yanı bende hasta olucam gıbı agrılar arttı
sen yarın test yapcanmıÇok teşekkür ediyorum ilgin için öncelikle bugün 13. günüm sanki hasta olucakmışım gibi belirtiler var sen ne yaptın canım
Yumurta çatlarken aynı hasta olacakmış gibi olursun ve hissedersinÇok teşekkür ediyorum ilgin için öncelikle bugün 13. günüm sanki hasta olucakmışım gibi belirtiler var sen ne yaptın canım
Hoşgeldin senin sıkıntı nedir şenindeymiş bebişben de katıldımm buraya
hoşbuldum canm benim sıkıntım tsh hormonu yüksekliği malesefHoşgeldin senin sıkıntı nedir şenindeymiş bebiş
sağol canım bulunduğum yerde malesef endokrin uzmanı yok ama gideceğim Gaziantep'te varmış bana en yakın orası dahiliye doktoru ve kadın doğumu beraber yürütüyoruz şimdilik 15 gün sonra kontrolüm var bakalım ne olacakÇok geçmiş olsun Can'ım tedavisi var onun onda sıkıntı olmaz endokrin bölümüne gittinmi
ben Maraştayım malesef görev sebebiyle 26 yaşındayım 1.5 yıllık evliyim ilk bebek olacak olursaSen nerdesin balcalı çok iyi bu konuda yakınsan Oray'a git derim.bu arada kaç yaşındasın çocuk varmı
Yapmıycam canım yasen yarın test yapcanmı
araştırıyorum canım çok sağol ilgin için bilgilendirdiğin için beni not ettim dediğini de Allah hepimizin yardımcısı olsun canım inşallah hepimizinAllah yardımcın olsun.çörekotu yağı var onu kullan hergün iç Can'ım
İyi akşamlar canımKizlar hayirli akşamlar
Merhaba Can'ımKızlar bende katıldım aranıza meraba
mrb canm senin sorunun neKızlar bende katıldım aranıza meraba