- 10 Mart 2016
- 53
- 28
- 3
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.541
Kizlar bu hamilelik birazda kafaya takmaktan sürekli acaba bu sefer olcakmiyim demekten strese giriyoruz ister istemez bi süre stres sıkıntı uzak durun suan ben öyle yapiyorum soğan kuru denemeye son gaz devam tabi eşinizle aranızdaki diyalog da çok önemli. Rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın.
Kullanmaya başlayabilirsin dr kaç gün dediyse o kadar kullanabilirsin. Ya da çok büyük değilse beklersen bir ay sonra kendiliğinden kayboluyor tabi çok büyükse sıkıntı olabilirBugün adetim 2. Günüm bitene kadar kistim kaybolur mu doğum kontrol hapı adetliyken kullanılır mı
Ben de kullandım kisti yok etmek için veriyorlar rahmi yeniliyor dedi drum ginera verdi.sen ne kullanicaksin? Bir de adetin 2.3. günü başlaman gerekiyor diye biliyorum ama yine de sen bir araştırBugün hafta sonu eczane kapalı pazartesi baslicam mecbur kist ten sonra doktor 1 ay sonra klomen tedavisine baslaticak
Nöbetçi eczaneye yakınsan ordan da alabilirsinBugün hafta sonu eczane kapalı pazartesi baslicam mecbur kist ten sonra doktor 1 ay sonra klomen tedavisine baslaticak
Bilmiyorum ki 4.gün olur mu olur herhalde tam bilgim yok.Sude senin hamilelik hikayen nedir oldu mu olmadı mı birbirimizi tanıyalım diye soruyorum
Bu anlattığın gibiyse sıkıntı yokDoktor banada oyle soylemisti yumurtan kist opmus dogum kontrol hapi verdi adet alunca gel dedi gittigimde klomene baslatti hemen sonrada yumurtan buyumedi dedi yani doktorum hatami etti hemen klomene baslamama
Beynimde 2.5 sene oldu uğraşıyorum ama olmadı bu ay aşılama yaptırdım sındı sonuç beklıuorum sen hangı hastanede küme yaptırdınBilmiyorum ki 4.gün olur mu olur herhalde tam bilgim yok.
Ben 2 senedir uğraşıyorum hiç bu kadar uzun süreceğini düşünmemiştim
1 düşük var sonra da hamile kalamadık klomen kullandım femara kullandım tüp bebek aşılama hsg histereskopi hepsi yapıldı ama gebelik oluşmadı
Senin nasil
Benim de 19.günüm asilamadaBeynimde 2.5 sene oldu uğraşıyorum ama olmadı bu ay aşılama yaptırdım sındı sonuç beklıuorum sen hangı hastanede küme yaptırdın
Bende Bursa pembe mavıdeBenim de 19.günüm asilamada
İzmir medical parkta yaptırdım sen nerde yaptirdin
Bellı olmadı mı hala olması lazımBende Bursa pembe mavıde
Kizlar carsamba gunu catlama ignesi yapturdim o gun ovulasyon testi yaptim cift cizgiydi persembe gunu t c den koyuydu cuma gunu yine oyle bugunde c t den koyu sizce bugunudegerlendirmelimiyim
İdrar testi negatif kan yaptirmadim adet olmazsam yaptırcam salı günüBellı olmadı mı hala olması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?