- 5 Aralık 2015
- 395
- 419
- 23
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.521
canım nasılsın kac gun kaldı adetıne belırtı varmı
Kızlar lütfen cevap verin bugün çatlama iğneai vuruldum yumurtlama testini yaptım çift çizgi çıktı ilacun etkisindenmidir yoksa çatlamışmıdır
Üzülme benim aşılamada tutmadı o kadar belli söylediğimde karamsarsın diyor arkadaşlarım napıyım bilmiyorum on gün olucak yarın ile birlikte üzülüyorum ama takdir böyle Rabbime bıraktım ne demişse başım üstüne o kadar dua ettim ederim de daha vakti var demek ki bu sıkıntı yüzünden top luma bile gitmek istemiyorum boğuluyorum insanlar yüzünden elim de değil :,(,Maalesef bu sabah regl oldum ben. Belki hatirliyorsunudur bu ay ilk defa klomen ve catlatma ignesini denedik, cok istemistim bu ay olmasini ve basla bir sey gerekmemesini. Uzuldum epey o yuzden... Hayirlisi hakkimizda bakalim
Üzülme benim aşılamada tutmadı o kadar belli söylediğimde karamsarsın diyor arkadaşlarım napıyım bilmiyorum on gün olucak yarın ile birlikte üzülüyorum ama takdir böyle Rabbime bıraktım ne demişse başım üstüne o kadar dua ettim ederim de daha vakti var demek ki bu sıkıntı yüzünden top luma bile gitmek istemiyorum boğuluyorum insanlar yüzünden elim de değil :,(,
Kolay canım acılı bi işlem değil korkma gerçekten yeter ki tutsaCok haklisin.. Ama dur hic belli olmaz sonuna kadar hicbir sey. Bak ben regl oldum ama gene de regl bitsin bir testle bakayim belli mi olur diyorum. Umut dunyasi ya... Zor bir islem miydi asilama peki? Rahim filmi cekildim ben cok da zor olmadi, ondan daha mi zor bir islem yoksa daha kolay mi?
üzme kendini diyeceğim ama bunun zor olduğunu biliyorum. Demek ki kısmet başka aya kaldı çok stres yapma. Bundan sonra neler yapabilirsin onu konuşun doktorunla bi çaresi, bi yolu muhakkak vardır. Bak sana iyi haber vereyim bi arkadaşım var yalan olmasın ama 10 küsür senedir bebeği olmuyordu geçen ay tüp bebek yaptılar tutmuş çok şükür hemde ilk tüp denemeleri. Yanlış anlama lütfen sana git hemen tüp bebek yap demiyorum onun yıllardır olmamıştı ama ümidini kesmedi. Sen daha yeni evlisin, gençsin olacak inşallah yakın zamanda tatlı bir bebişin olacakMaalesef bu sabah regl oldum ben. Belki hatirliyorsunudur bu ay ilk defa klomen ve catlatma ignesini denedik, cok istemistim bu ay olmasini ve basla bir sey gerekmemesini. Uzuldum epey o yuzden... Hayirlisi hakkimizda bakalim
Aynen katılıyorum inşallah nasip olur canımüzme kendini diyeceğim ama bunun zor olduğunu biliyorum. Demek ki kısmet başka aya kaldı çok stres yapma. Bundan sonra neler yapabilirsin onu konuşun doktorunla bi çaresi, bi yolu muhakkak vardır. Bak sana iyi haber vereyim bi arkadaşım var yalan olmasın ama 10 küsür senedir bebeği olmuyordu geçen ay tüp bebek yaptılar tutmuş çok şükür hemde ilk tüp denemeleri. Yanlış anlama lütfen sana git hemen tüp bebek yap demiyorum onun yıllardır olmamıştı ama ümidini kesmedi. Sen daha yeni evlisin, gençsin olacak inşallah yakın zamanda tatlı bir bebişin olacak
Kolay canım acılı bi işlem değil korkma gerçekten yeter ki tutsaacı ya dayanırım doğum kadar da olsa dayanırdım hayırlısı ile yeter ki tutsa Rabbim yardım etsin hayırlısı
üzme kendini diyeceğim ama bunun zor olduğunu biliyorum. Demek ki kısmet başka aya kaldı çok stres yapma. Bundan sonra neler yapabilirsin onu konuşun doktorunla bi çaresi, bi yolu muhakkak vardır. Bak sana iyi haber vereyim bi arkadaşım var yalan olmasın ama 10 küsür senedir bebeği olmuyordu geçen ay tüp bebek yaptılar tutmuş çok şükür hemde ilk tüp denemeleri. Yanlış anlama lütfen sana git hemen tüp bebek yap demiyorum onun yıllardır olmamıştı ama ümidini kesmedi. Sen daha yeni evlisin, gençsin olacak inşallah yakın zamanda tatlı bir bebişin olacak
Kızlar progestan ilacı vermişti doktor tansiyon umu düşürüyor ve dün gece içmeyi unuttum ki sabah da içemedim misafirim gelicek diye çünkü uyukluyorum ayakta başım da dönüyor siz ce büyük bir problem olur mu zaten regl belirtilerim de var aşılama sonrası olası düşük olmaması için bu ilacı içmem gerekiyor du içmedim
bende uzuldum canım ya senden yana umutluydum insallah bu ay olur banada doktorum 18Maalesef bu sabah regl oldum ben. Belki hatirliyorsunudur bu ay ilk defa klomen ve catlatma ignesini denedik, cok istemistim bu ay olmasini ve basla bir sey gerekmemesini. Uzuldum epey o yuzden... Hayirlisi hakkimizda bakalim
Protestan ıcme Rahmi'mden fıtıl olarak koy ıcınde tansıyonunu düşürüyor sana söylemeyı unuttular herhalde herkes fıtıl olarak kullanıyorKızlar progestan ilacı vermişti doktor tansiyon umu düşürüyor ve dün gece içmeyi unuttum ki sabah da içemedim misafirim gelicek diye çünkü uyukluyorum ayakta başım da dönüyor siz ce büyük bir problem olur mu zaten regl belirtilerim de var aşılama sonrası olası düşük olmaması için bu ilacı içmem gerekiyor du içmedim
beklediğin adet tarihin nedirSlm kizlar bni de araniza alin bnimde 11.ayim henuz bebis yok
Laproskopi sonrası normal doğum yapılabilir canım bi sorun oluşturmuyorKızlar aklıma takılan bir durum var Laparoskopi olduğun da var sayalım göbekden ameliyat olunuyor ya daha sonra hamiş kaldığında doğumu norm al yapabiliyormuyuz yoksa sezeryen mi olunuyor
Dun ignemi vuruldum beklenen 4 nisan ama igneden 14 sonra gelirbeklediğin adet tarihin nedir
Kızlar aklıma takılan bir durum var Laparoskopi olduğun da var sayalım göbekden ameliyat olunuyor ya daha sonra hamiş kaldığında doğumu norm al yapabiliyormuyuz yoksa sezeryen mi olunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?