- 2 Mart 2016
- 24
- 13
- 3
- 40
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.421
insallah olmazsın canım8 Mart a olmam lazımdı hala olmadım ayin 14 unu bekliyorum olmazsam kan vercem
Bencedebizi bizden cok anlayan olmaz canım yok evlılıgını yaşa dıyorlar bılmıyorlarki evlilik bile yasanmıyo bebeksiz
Soğan kürünü deneyenler var mı arkadaşlarBencede
Inşallah canıminsallah olmazsın canım
bende 1 haftadır içiyorum öle bi koku yok soğandan soğudum resmen ki soğan yemeye bayılırım ama şifa için her akşam 2 büyük bardak içiyorum Allah yardımcımız olsunKizlar soğan kuru yapmaya başladım allahım o nasıl kokudur öldüm ama şifa niyetine içtim allahım kim evlat sahibi olmayı istiyosa sağlıklı bi şekilde nasip etsin
Ben yaptım canım ama pek bi değişiklik farketmedim. Sadece bir kez denemiştim bu ay yine başlasam mı acaba?Soğan kürünü deneyenler var mı arkadaşlar
canm hiç üzme kendini bu bizim beceriksizliğimiz değil Yüce Allahımın takdiri elden bişy gelmiyor. ben 4 senedir uğraşıyom canm Allah çok büyük gün doğmadan neler doğarDün adetim başladı bu ayda hüsranüzüldüm tabi ama çok yıpratmadım kendimi söz verdim ağlamıcam artık. Çok iyi biliyorum ki rabbim nasip ederse olur, vermezse herşey normal olsa da yine olmaz ama dünden beri kendimi başarısız, beceriksiz hissediyorum.. Gidip 3_5 çocuk yapanları tebrik edesim var..
Evet malesef elimden hiçbirşey gelmiyor.. Yine bin şükür halime. İnşallah allahım isteyen herkese nasip eder en yakın zamandacanm hiç üzme kendini bu bizim beceriksizliğimiz değil Yüce Allahımın takdiri elden bişy gelmiyor. ben 4 senedir uğraşıyom canm Allah çok büyük gün doğmadan neler doğar
Bırakma canım sürekli devam et yararı mutlaka olacaktirBen yaptım canım ama pek bi değişiklik farketmedim. Sadece bir kez denemiştim bu ay yine başlasam mı acaba?
Evet canm tekrar baslaBen yaptım canım ama pek bi değişiklik farketmedim. Sadece bir kez denemiştim bu ay yine başlasam mı acaba?
Kızlar aranızda klomen kullanan vardı galiba doktor bana açıklama yapmadan klomen yazmış pazartesi günü pko var demişti inofolic hayit tohumu yazdı birde onlarıda kullanıyorum e vitamini birde klomenn 16sına gel yumurtanı takip etcez dedi iğneden bahsediyosunuz ben işten izin alıp gitcem iğne yaparsa yan etkisi oluyomu ilacın yan etkisi varmı?
insallah tutmustur canım bızlerede umut olursunKızlar bugün beşinci günüm kasık ağrım var onun haricinde ne leke var ne bişe aşılamanın tutma belirtisi leke derken de artı gögüslerde hassasiyet yanma var hasta olucam galiba bilmiyorum tutma dı galiba aşılama m
Dün adetim başladı bu ayda hüsranüzüldüm tabi ama çok yıpratmadım kendimi söz verdim ağlamıcam artık. Çok iyi biliyorum ki rabbim nasip ederse olur, vermezse herşey normal olsa da yine olmaz ama dünden beri kendimi başarısız, beceriksiz hissediyorum.. Gidip 3_5 çocuk yapanları tebrik edesim var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?