- 10 Mart 2016
- 53
- 28
- 3
- 37
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #102.381
cok defa doktora gıttım bısey olmadı senın daha yenı doktora gıtme 3 ay kendınız deneyın olmazsa gıdın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok defa doktora gıttım bısey olmadı senın daha yenı doktora gıtme 3 ay kendınız deneyın olmazsa gıdın
dr bana da öyle dedi 3 ay diye ama bazı drlar 1 yıl denemek gerek diyolar ya zaten bi bucuk ay benm bu adetlerle geçtti diyebilrm yumurtlama takıp edeceğim sırada adet oluyorum cok üzgünüm[/QUO
yumurtlama gunlerını takıp et ona gore ılışkiye gırın bıraz deneyın hemen korkma doktora gıtmene gerek yok bır kac aydan sonra gıdersın test falan yaptırırsınız
yumurtlama gunlerını takıp et ona gore ılışkiye gırın bıraz deneyın hemen korkma doktora gıtmene gerek yok bır kac aydan sonra gıdersın test falan yaptırırsınız
nıye olmuyor dıye ıkınızeden test yapıyorlar erkege sperm testı falan kadına yumurtalarına bakıyorlar dahada onemlısı rahım fılmı falan ısteyebılırler.ne testi canm anlamadıım da
BENIM durumum cok farklı bı yandanda kistimde var cnm uzun bı tedavı benımkısı :Ssu anda tedavi oluyo musun ben daha yenı düşündüğüm için tedavi erken diye baska dr a gitmedişm acıkcası ve 3. kutu hapı kullanmıcam
nıye olmuyor dıye ıkınızeden test yapıyorlar erkege sperm testı falan kadına yumurtalarına bakıyorlar dahada onemlısı rahım fılmı falan ısteyebılırler.
arkadasımda kıst varken hamıle kaldı sonra doğum yaptı kıstte gıttıBENIM durumum cok farklı bı yandanda kistimde var cnm uzun bı tedavı benımkısı :S
BENIM durumum cok farklı bı yandanda kistimde var cnm uzun bı tedavı benımkısı :S
ıns cnm bunlara gerek kalmaz yas kacBENIM durumum cok farklı bı yandanda kistimde var cnm uzun bı tedavı benımkısı :S
24 canm senn?ıns cnm bunlara gerek kalmaz yas kac
ınanırım tabıkıdeinşallah sende en kısa zaman da iyileşirsin canm maneviyata inanır mısın bilmiyorum ama bide dular buldum onları da okucam ben :)
28 benımde yasın daha cok kucuk acele etme olur kendını kasma takma aklına getırme kesın olur24 canm senn?
evet herkez ole soluyo ama bende tedavı uygulamıyolar cunku gıt gıde kıst buyudugu ıcın korkuyo doktorlar bakalım bugun son kez bı doktora gıdecem eger oda aynı seylerı solerse amelıyat olacahım ılk oncelıgım kıstıımıs cnm benımkısı cookk karısık :S 31 yaş senın cnm :Sarkadasımda kıst varken hamıle kaldı sonra doğum yaptı kıstte gıttı
aynı sana soylenılen benım arkadasa soylendı ama sukur gebe kaldı ve doğurdu hıcbır sorun cıkmadı ıns gerek kalmaz amelyataevet herkez ole soluyo ama bende tedavı uygulamıyolar cunku gıt gıde kıst buyudugu ıcın korkuyo doktorlar bakalım bugun son kez bı doktora gıdecem eger oda aynı seylerı solerse amelıyat olacahım ılk oncelıgım kıstıımıs cnm benımkısı cookk karısık :S 31 yaş senın cnm :S
28 benımde yasın daha cok kucuk acele etme olur kendını kasma takma aklına getırme kesın olur
kan testı kesın sonuctur cnm kan testı yaptırMerhaba arkadaşlar bende hamile kalmayi istiyorum hiç çocuğum yok ama bu ay yumutlama günümde kan geldi çok deg leke şeklinde sonra ip gibi bişe geldi yine aynı koyukahve şeklinde hastaneye gittim aynı gün Sonüç negatif ama suan adetim 4 gun geçiyo aşırı derecede akintim var test ve hastaneye gitmekten korkuyorum çünkü sonucu negatif gorcem diye ayın 14 ne kadar beklemek istiyorum sizce neden olabilir