- 2 Kasım 2014
- 407
- 246
- 133
- 36
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #102.401
ben yapmaya calıstım ama yapamadım ıcın almadıBen pko için gelecek ay reglden sonra (inşallah hamile olurumda gerek kalmaz) soğan kürünü deneyecem adetide düzenliyomuş şimdi hayit tohumu içiyorum klomen falan yazınca doktor bu ay uygulamaya korktum ilaçla başka sonuçlar olur vs diye inşallah faydasını görürüm de gerek kalmaz aranızda soğan kürünü kullanan oldu mu
bence ibrahım saracoğlunun ıncır kurunu yapben yapmaya calıstım ama yapamadım ıcın almadı
ben yapmaya calıstım ama yapamadım ıcın almadı
Bende zorlanacağıma eminim herşeyi kolay yiyebilen biri değilim inşallah yapabilirim çünkü saracoğlu hee videosunda pko için Allah In izniyle çözüm bu diyor ve çok faydasını görmüşler inşallah bizde görürüz önce soğannkürü sonra incir kürüymüş bakalım nasıl olcakbence ibrahım saracoğlunun ıncır kurunu yap
bence ibrahım saracoğlunun ıncır kurunu yap
Evet benimki sınırı az aşmış canım o zaman yapmayayım stresten artar dedi doktor sanki stressiz bişey var iş stres ev stres yapmamaya çalışıyorum bendebazı pco larda prolaktın yuksek cıkınca incir kürü yapmamak gerekiyor benm mesela prolaktın yuksek cıktı yanı süt hormonu
Hayit tohumunu sabah aç karnına akşam aç karnına içiyorum ayrıca inofolic inşallah işe yararbende hayıt tohumu içiyorum arada sabah yada akşam soğan suyunu yapmadım
Hayit tohumunu sabah aç karnına akşam aç karnına içiyorum ayrıca inofolic inşallah işe yarar
INOFOLIC pco olan hastaların kullandıgı folık asıt cnminfolic ne canm
sımdı agzımı bozacam olmayacak kac aydır gıt gel gıt gel agzına yandıklarım rabbım yardım etsın kafana yatmadıysa baska bı doktora gıt ccnm :Sbana vermedıler öyle bişey yaaa :))) benım dr cok ilgisizdi ve artık ona gitmek dahi istemiyorum burunlarından kıl aldırmıyolar
sımdı agzımı bozacam olmayacak kac aydır gıt gel gıt gel agzına yandıklarım rabbım yardım etsın kafana yatmadıysa baska bı doktora gıt ccnm :S
kızlar bugun 3,30 bı randevum var eger bu doktoru begenır ve ınss amelıyat olmam gerekmez ve hamıle kalırsam ıstanbuldakı butun kızlara o adamı tavsıye edecem teyzem yıllar sonra bu adam sayesınde gebe kaldı ınss bende kalırım hadı dua edın bana
14 u bekliyorumolmazsam yaptircamkan testı kesın sonuctur cnm kan testı yaptır
Rabbim gönlündeki dualarını kabul etsin inşallah canım..kızlar bugun 3,30 bı randevum var eger bu doktoru begenır ve ınss amelıyat olmam gerekmez ve hamıle kalırsam ıstanbuldakı butun kızlara o adamı tavsıye edecem teyzem yıllar sonra bu adam sayesınde gebe kaldı ınss bende kalırım hadı dua edın bana
Canım pko için verdi içinde folik asit birde galiba insülin direnci varmış eczaneden reçetesiz alınıyo sgk karşılamıyor doktoruna danışıp kullanabilirsinaynen canım bi kaç ay deneyeceğim bu ay hiç hap falan kullanmadan vucudumu rahat bırakıp dinlendirmek istiyorum aynen bende kaç defa bu dr a gittim kaşıntı için falan hiç sonuç vermedi anlık sonuclar geçici sonra tekrarladı hep
bugun kacıncı gunun canım insallah hamılesındır14 u bekliyorumolmazsam yaptircam
8 Mart a olmam lazımdı hala olmadım ayin 14 unu bekliyorum olmazsam kan vercembugun kacıncı gunun canım insallah hamılesındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?