Gebe kalamayanlar buraya.....

naren cim tebrik ederim canım allah hayırlısıyla bebişine kavuşmayı nasip etsin
ya birde özel olmazsa bişey sorcam kendi nikşm hariç ilk defa naren adını senden duyuyorum bi anlamı mı var yoksa adın mı
benim ki eşimle ismimim kombinasyonu kız bebeğimiz olursa koymayı düşünüyorduk
nazik ve evren
naren:)

slm kızlar benide alın aranıza lütfen 17 aylık evliyim biliyorum bazılarınıza göre çok aceleci gibi gözüküyorum ama napim anne olmak istiyorum hemde çok istiyorum bi hata yaptım ama sonucuna katlanamıyorm.ilk evlendiğimde hemen bebek olmasın diye doğum kontrol iğnesi vurundum üç aylık ama 1.5 yıl geçti hala bebeğim olmuyor.dr.lar hormonlarımın bozuk olduğunu söylüyor beni deli eden şeyde hangi dr.a gittiysem ilgilenmedi başından savdı hep ne yapacağımı bilmiyorum.bi bebeğim olsun başka bişi istemem.bana yardım eder misiniz :Saruboceq::CüvCüv:

Narencim merhaba, ben zaten o topikte cok yaziyorum. Sonra burayi kesfettim.

Insallah buradada güzel arkadasliklar kurariz.

bak canım sana arkadasımdan ornek vereyım bu ıgnelerden vurunuyordu 3sene boyle korundu bırgun grıp olmus ve ıgneyı gununde vurunmaya gıdememıs ve o ay :CüvCüvldu sen rabbıme bırak askerıne kavusmak ıcın dua et sadece emınımkı esın gelınceboyle cıft cıft olacak tatlımhihoyyyt

çok teeşkkürler canım inşallah canım şu anki dileğim o sorunsuz bir hamilelik ve bebişimi kollarıma almak.Allah en kısa zamanda sizlerede kısmet eder inşallah.naren ne ismimle alakalı nede özel bir anlamı var.yaren denedim olmadı.narin yazdım olmadı.narni kabul etti.senin 05 nerden geliyor.amasya ile bir alakası varmı .eşim amasyalı bizm pin kodlarımız 0505 tir.

yok canm benimde 2005 te tanışmıştık onla alakalı
inan dualarım tüm hamile kalan ve kalmak isteyen arkadaşlarımla
inşallah sorunsuz bi şekilde kavuşursun bebeğine canm

merhaba kızlar bende gebe kalamıyorum 4 yıllık evliyim ve evliliğmin en başından beri bebek istiyorum ama yokkkkkkkkkk tedavi omaya çalışıyorum 26 yaşındayım
ve artık anne olmak istiyorum
inş biran evvel bebek isteyen herkez muradınaerer

canım yaptım bugun test ama tek çizgi.üzüldüm biraz nedense hamile gibi hissetmiştim kendimi. ama adet olmadımda daha en son 6 eylulde olmustum .olsa cıkardı sanırım .bılmıorum hayrlısı.benneyaptımki

ınsalh artık bızde anne olalımsırnaşık şeysırnaşık şey

testlere guvenme derım ben dusuk yaptıgımda tam 10 tane ıdrar testı yaptım 7 negatıf 3 pozıtıftı.kan testı yaptım hamıle oldugmu kesınlestırdırm.hadı hayırısı guzel haberle al ınsalh

arkadaşlar bende sizler gibi hamile kalmak istiyorum.biz 4 senelik evliyiz.ve 1 senedir bebek istiyoruz ve doktor kontrolündeyim.hormon testi ve sperm testi iyi ama yumurtalıklarım büyüyüp çatlayamıyor.7 aydır gonophene ve preglyn kullanıyorum ama hala tık yok.bu ay rahim filmi çektireceğim tüplerim tıkalı olmazsa aşılama yaptıracağım.bugün öğrendiklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.(böyle bitkisel ilaçlara inanırmısınız bilmiyorum ama gene sizlerle paylaşmak istiyorum.ben henüz yapmadım ama adet olursam hemen başlayacağım.BİR AVUÇ BÖĞÜRTLEN KÖKÜ YIKANIP 1.5 LİTRE SUYLA KAYNATILIP 15 GÜN SABAHLARI AÇ KARNA İÇİLECEK.AVRUPA E VİTAMİNİ(300MG)SABAH AKŞAM.BENEKSOL B VİTAMİNİ GÜNDE 1 TANE İÇİLECEK.ARI SÜTÜ+POLEN+BAL KARIŞIK KARIŞIMDAN SABAH AÇ KARNINA 20 GÜN İÇİLECEK.ÇİĞ ÇAM FISTIĞI HER AKŞAM 1 AVUÇ KARI KOCA YİYECEK.GÜNDE 1 TATLI KAŞIĞI HİNDİSTAN CEVİZİ RENDESİ;1TALI KAŞIĞIDA DOLMALIK FISTIK YENİLECEKMİŞ.9 -10 TANE KURU İNCİRİ ORTADAN İKİYE BÖLÜP YARIM LİTRE SUDA HAŞLAYIP GÜNDE BİR KERE 1 SU BARDAĞI İÇİLECEKMİŞ..VALLA BEN BUNLARI ADET OLURSAM DENEYECEĞİM.DENEMEK DENEMEK SİZLERE KALMIŞ.İNŞALLAH HEPİMİZ EN KISA SÜREDE HAMİLE KALIRIZ

selam arkadaşlar
bende eski üyelerdenim uzun süredir giremiyorum..ara ara okuyordum..
bende 3 yıllık evliyim.evliliğimin ilk gününden bebek istedik olmadı..
tedaviye başladık yarım kaldı.son durum eşimin spermleri az ve hareketliliği %3

bendede ilk önceleri polikistik over vardı diane 35 ilacını kullandım.klomen kullanırken catlatma ignesi oldum yumurtalarım catladı..bu yıl subatta kontrol ettirdim kislerimi yoklardı.suankı esimm

merhaba canım benim sorunumda aynı yumurta gelişip çatlamıyo ben klomen ve pergnly kullandığım halde yumurtam çatlamadı artık iğneli tedaviye başlıcaz allahın izniyle
rahim filminde normal çıkar inş canım
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

canım igneli tedavi nasıl oluyor bilgilendirirsen sevinirim.allah isteyen herkese bebek versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…