E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
canım çok teşekkürler.gerçekten çok güzel bir duygu inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.canım darısı başınıza .sen ne yaptın sende var artık güzel haberi.test yapmadın mı .adet olmadın ama değil mi.haber bekliyorum
yok canım daha adet olmadım.buaksam yapmayı dusunuorum test. hayırlısı bakalım,varsa cıkar sanırım 5 gun gectı cunku.haber verırım mutlaka canım.senın adına cok mutluyum:CüvCüv:
slm kızlar benide alın aranıza lütfen 17 aylık evliyim biliyorum bazılarınıza göre çok aceleci gibi gözüküyorum ama napim anne olmak istiyorum hemde çok istiyorum bi hata yaptım ama sonucuna katlanamıyorm.ilk evlendiğimde hemen bebek olmasın diye doğum kontrol iğnesi vurundum üç aylık ama 1.5 yıl geçti hala bebeğim olmuyor.dr.lar hormonlarımın bozuk olduğunu söylüyor beni deli eden şeyde hangi dr.a gittiysem ilgilenmedi başından savdı hep ne yapacağımı bilmiyorum.bi bebeğim olsun başka bişi istemem.bana yardım eder misiniz :Saruboceq::CüvCüv:
naren cim tebrik ederim canım allah hayırlısıyla bebişine kavuşmayı nasip etsin
ya birde özel olmazsa bişey sorcam kendi nikşm hariç ilk defa naren adını senden duyuyorum bi anlamı mı var yoksa adın mı
benim ki eşimle ismimim kombinasyonu kız bebeğimiz olursa koymayı düşünüyorduk
nazik ve evren
naren:)
canım çok teşekkürler.gerçekten çok güzel bir duygu inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.canım darısı başınıza .sen ne yaptın sende var artık güzel haberi.test yapmadın mı .adet olmadın ama değil mi.haber bekliyorum.
merhaba kızlar bende gebe kalamıyorum 4 yıllık evliyim ve evliliğmin en başından beri bebek istiyorum ama yokkkkkkkkkk tedavi omaya çalışıyorum 26 yaşındayım
ve artık anne olmak istiyorum
inş biran evvel bebek isteyen herkez muradınaerer
ınsalh artık bızde anne olalımsırnaşık şeysırnaşık şey
arkadaşlar bende sizler gibi hamile kalmak istiyorum.biz 4 senelik evliyiz.ve 1 senedir bebek istiyoruz ve doktor kontrolündeyim.hormon testi ve sperm testi iyi ama yumurtalıklarım büyüyüp çatlayamıyor.7 aydır gonophene ve preglyn kullanıyorum ama hala tık yok.bu ay rahim filmi çektireceğim tüplerim tıkalı olmazsa aşılama yaptıracağım.bugün öğrendiklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.(böyle bitkisel ilaçlara inanırmısınız bilmiyorum ama gene sizlerle paylaşmak istiyorum.ben henüz yapmadım ama adet olursam hemen başlayacağım.BİR AVUÇ BÖĞÜRTLEN KÖKÜ YIKANIP 1.5 LİTRE SUYLA KAYNATILIP 15 GÜN SABAHLARI AÇ KARNA İÇİLECEK.AVRUPA E VİTAMİNİ(300MG)SABAH AKŞAM.BENEKSOL B VİTAMİNİ GÜNDE 1 TANE İÇİLECEK.ARI SÜTÜ+POLEN+BAL KARIŞIK KARIŞIMDAN SABAH AÇ KARNINA 20 GÜN İÇİLECEK.ÇİĞ ÇAM FISTIĞI HER AKŞAM 1 AVUÇ KARI KOCA YİYECEK.GÜNDE 1 TATLI KAŞIĞI HİNDİSTAN CEVİZİ RENDESİ;1TALI KAŞIĞIDA DOLMALIK FISTIK YENİLECEKMİŞ.9 -10 TANE KURU İNCİRİ ORTADAN İKİYE BÖLÜP YARIM LİTRE SUDA HAŞLAYIP GÜNDE BİR KERE 1 SU BARDAĞI İÇİLECEKMİŞ..VALLA BEN BUNLARI ADET OLURSAM DENEYECEĞİM.DENEMEK DENEMEK SİZLERE KALMIŞ.İNŞALLAH HEPİMİZ EN KISA SÜREDE HAMİLE KALIRIZ
merhaba canım benim sorunumda aynı yumurta gelişip çatlamıyo ben klomen ve pergnly kullandığım halde yumurtam çatlamadı artık iğneli tedaviye başlıcaz allahın izniyle
rahim filminde normal çıkar inş canım
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:
canım igneli tedavi nasıl oluyor bilgilendirirsen sevinirim.allah isteyen herkese bebek versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?