• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

hayır canım ilk kez duydum.yani bu iğne yumurta çatlatmak için öylemi?

hayır çatlatmak için değil gonol-f yumurta geliştirmek için canım tüp bebek tadevisindede kulanılıyo bu iğne ayrıca yumurtayı çatlatmak için iğne oluyosun ben 3 kez klomen kullandım ve çatlatma iğnesi ama yumurtam bitürlü çatlamadı şimdi işte iğne işe yararsa diye iğne kullanıcam ALLAHIN izniyle

amin canım gerçektende zor tedavi olmak
sen hiç tedavi olmadınmı ne zamandır istiyosun kaç yaşındasın tanımak isterim:uhm:

ben 4 yıllık evliyim.1 senedirde bebek istiyoruz.7 aydır gonophene ve preglyn kullanıyorum.ama bir sonuç alamadım.bu ay rahim filmi çekilecek.inşallah bi tıkanıklık yoksa aşılama yapılacak canım.ben 29 yaşındayım.bu ayın 15 inde regl olmam gerekiyo.o yüzden bu günlerde biraz gerginim.inşallah hamile kalmışımdır.

ben 4 yıllık evliyim.1 senedirde bebek istiyoruz.7 aydır gonophene ve preglyn kullanıyorum.ama bir sonuç alamadım.bu ay rahim filmi çekilecek.inşallah bi tıkanıklık yoksa aşılama yapılacak canım.ben 29 yaşındayım.bu ayın 15 inde regl olmam gerekiyo.o yüzden bu günlerde biraz gerginim.inşallah hamile kalmışımdır.

canım bende 4 yıllık evliyim ama ben evliliğm ilk başından beri istiyorum ama yokkkkkkkkkk
filmin temiz çıkar inş
inş hamişsindirde regl olmassın:CüvCüv:

aslında stres çok yapıyorum.sizlerde öylemisiniz?doktorum her seferinde stres yapmamam gerektiğini söylüyor.ama ben bu günlerde hem eşimi hem kendimi mahvediyorum.hastalandıktan sonra on beş gün dünyayı kendime zindan ediyorum.çok gerginim çok

amin canım gerçektende zor tedavi olmak
sen hiç tedavi olmadınmı ne zamandır istiyosun kaç yaşındasın tanımak isterim:uhm:

1 yıllık evlıyım canım ve ılk gunder berı ıstıyorum tedavı 6 aydan berı oluyorum pko var yumurtalrım gelısıyor catlıyor ama bebısım olmuyor bu ay rahım fılmı cektırıcem.ınsalh bu da temız cıkarsa kafam rahatlıcak ıste her ay doktor muayhanelerın onunde bekle dur.cok zor gercektende.allahım hepımıze yardımcı olsun.hayırlı evlatlar versın:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

canım yaptım bugun test ama tek çizgi.üzüldüm biraz nedense hamile gibi hissetmiştim kendimi. ama adet olmadımda daha en son 6 eylulde olmustum .olsa cıkardı sanırım .bılmıorum hayrlısı.benneyaptımki

hdi ya .benim adetim 1 gün geçince yapmıştım.pozitif çıkmıştı.ama yinede bekle bence yumutlaman geç olmuştur belki.ama kan testi yaptır istersen onda kesin çıkar.canım inşallah hamilesindir.yoksada moralini bozma bu işin sırrı moral bende geçen ay hiç takmadım.Arkadaşlar sağolsun.Allah'a şükür hamileyim.En kısa zamanda Allah isteyen herkeze versin bebişlerini.aslında ben kan testide yaptırdım iyi çıktı ama cumartesi doktor kontrolüm var .o zaman kesin olarak bebişim sağlıklımı onu öğreneceğiz.Allah'ım inşallah bir aksilik yoktur.

16 aylık evliyim hala tık yok pco sendromu var ve yumurtlama yok bayramdan sonra doktora gittim 36 dündür adettim diane 35 ve glukofen verdiler 2 gün sonra adetim kesildi hayırlısı 6 ay diane 35 i kullancam hamile kalana kadar da glukofeni kullan dedi hoca hem zayıflamamada yardıncı olurmuş.inşallah iyi gelir hamile kalırım hepimiz kalırız inş.

hdi ya .benim adetim 1 gün geçince yapmıştım.pozitif çıkmıştı.ama yinede bekle bence yumutlaman geç olmuştur belki.ama kan testi yaptır istersen onda kesin çıkar.canım inşallah hamilesindir.yoksada moralini bozma bu işin sırrı moral bende geçen ay hiç takmadım.Arkadaşlar sağolsun.Allah'a şükür hamileyim.En kısa zamanda Allah isteyen herkeze versin bebişlerini.aslında ben kan testide yaptırdım iyi çıktı ama cumartesi doktor kontrolüm var .o zaman kesin olarak bebişim sağlıklımı onu öğreneceğiz.Allah'ım inşallah bir aksilik yoktur.

inşallahbi sorun yoktur canım.hayırlısıyla alırsın bebişini kucagına.ben hala adet olmadım bakalım belkı strestendır.olmassa kan testı yaptırcam.

mrb arkadaşlar benim merak ettğim bişiy vay şu prf dr ibrahim saraç oğlunun yumurtlamayı geliştiren icir kürü varya tam olarak tarifini bilen varmı ben iki çeşit tarife rastladım şaırdım valla hangisini yapıcam bilemiyorum bi 8-9 inciri 8-9 dk kaynat diyor bide 15-16 inciri 20 dk kaynat ılıt ic diyor hangini yapıyosunuz siz ben anlamadım açıkcası cvp yazarsanız sevinirim..

Merhaba,
ben Nisan ayında kürtajla sonuçlanan bir gebelik deneyimim oldu. Sonrasında iki ay kadar tamamen iyileşmeyi bekledim. Düzenli adet görmeye başladığımdan beri deniyoruz ama hala bir sonuç yok. SAT ım 22 eylül bir sonrakine 3 günüm var. Aslında birkaç gün öncesine kadar önemsemiyor gibiydim ama kendimi kandırıyormuşum, ben de sizler kadar çok istiyorum bebeğimi. Geceleri uyumakta zorluk çekiyor, kendimi sık sık bu süreci düşünürken buluyorum. Umarım hepimiz "sağlıklıca" anne oluruz...
-sevgiler-
:nazar:

Son düzenleme:
olmuyor arkadaşlar olmuyor hamile kalamıyorum 2 sene oldu tık yok tedaviye başladık ama yinede nafile işte ganophone kullanıyoruz 2. aydayız sizlerdendende bu ilaçla hamile kalan varmı? sizce ne yapmalıyım alternatif destek tedavisinede başladım ama etkili olacağını hiç sanmıyorum ne olur benim için dua edin bi bebişim olsun.....

Arkadaşim ben 3 ay genephone ve pregestan kullandim.4, ay ayni ilaçlarla aşilama yapildi.ama maalesaf sonuç negatifti.bu ay hiç bir şey kulanmadim.sadece eşime kuvvet macunu tarzinda bir şey kulalndirtim.birde ace selenyum plus.keçi boynuzu pekmezide yeni pek değil.ve 15. Ayda hamileyim.geçen hafta perşembe öğrendim.yüce allah'im verecek oldumu veriyor işte.darisi başiniza arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.

6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim:emir_bebek:

canim inşallah 2. bebeğine bir an önce kavuşursun bende 3 yıllık evliyim ve 3 senedirde ugraşiyorum bu ayda 3. aşilama için baska dr baska bir metotla aşilama yaptıracam hadi herkez için allah saglıcakla biran önce kucagımıza almayı nasip eder

16 aylık evliyim hala tık yok pco sendromu var ve yumurtlama yok bayramdan sonra doktora gittim 36 dündür adettim diane 35 ve glukofen verdiler 2 gün sonra adetim kesildi hayırlısı 6 ay diane 35 i kullancam hamile kalana kadar da glukofeni kullan dedi hoca hem zayıflamamada yardıncı olurmuş.inşallah iyi gelir hamile kalırım hepimiz kalırız inş.

bebısım bendede pko vardı 6 ay dıaneyı kullandım ve artık pko yok bende umarım tez zamanda kurtulursun sende canım

Back