- Konu Sahibi EstetikEditor
bende 5 gun gectıgı oluyor kan testı ıdrar testı yaptır dur ama hala bebıs yok allahım bıran once hepımıze versın ınsalh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım henüz yapmadım test bı hafta bı olsun ıstıorum daha garantı olur diye. yapınca yazıcam sıze.hayırlısı inşallah
merhaba arkadaşlar bende 1 senelik evliyim.yalnız çocuk sahibi olamıyorum bir türlü.progestron hormonum çok düşük 5,52.dr. un söylediğine göre bu değerle hamile kalamaz mışım -ki öyle oluyor zaten.benim gibi problem yaşayan arkadaşlardan destek bekliyorum bilgilendirilmek adına.çünkü tükendim her ay hüsrana uğramaktan.
inşallah canım ya.normalde pek duzenlı dııldı ama 3 aydır duzenlı. ne bılıım karnı agrıo mıdem bulanıo adet olcam gıbı hıssdıyorum 2 gundur ama olmuo.hayırlısı beklıım kesın olsun dıyorum ama sanırım sonucta negatıf gorme dusuncesı korkutuo benı
hayırlısı olsun canım inşallah olmayız şimdilik bendede yok.geçen ay bir gün önce gelmişti hatta ama.ne bilem.mevsim değişikliğide var aslında ama.hayırlısı artık kısmette varsa hamileyizdir bu ay.:cüvcüv:böle büle gezeriz.
inşallah canim test yaparsan yaz olurmu?
vallah akşama kadar olmassam yapmayi düşünüyorum ama ne bilem korkuyorumda.pozitif çikarsa kan testi yaptiririm yarin.çikmassa beklerim gelene kadar.aslinda idrar içinde erken olabilir ama dayanamam.
kızlar ben test yaptım 2çizgiyi ilk defa gördüm.silik ama var.Allah'ım inanamıyorum.yarın kan testi yaptıracağım.saat 2.30 gibi sonucu alırım.Dua edin kızlar inşallah doğrudur.inşallah sağlıklı bir gebeliktir.
kızlar ben test yaptım 2çizgiyi ilk defa gördüm.silik ama var.Allah'ım inanamıyorum.yarın kan testi yaptıracağım.saat 2.30 gibi sonucu alırım.Dua edin kızlar inşallah doğrudur.inşallah sağlıklı bir gebeliktir.