arkadaşlar bende sizler gibi hamile kalmak istiyorum.biz 4 senelik evliyiz.ve 1 senedir bebek istiyoruz ve doktor kontrolündeyim.hormon testi ve sperm testi iyi ama yumurtalıklarım büyüyüp çatlayamıyor.7 aydır gonophene ve preglyn kullanıyorum ama hala tık yok.bu ay rahim filmi çektireceğim tüplerim tıkalı olmazsa aşılama yaptıracağım.bugün öğrendiklerimi sizlerle paylaşmak istiyorum.(böyle bitkisel ilaçlara inanırmısınız bilmiyorum ama gene sizlerle paylaşmak istiyorum.ben henüz yapmadım ama adet olursam hemen başlayacağım.BİR AVUÇ BÖĞÜRTLEN KÖKÜ YIKANIP 1.5 LİTRE SUYLA KAYNATILIP 15 GÜN SABAHLARI AÇ KARNA İÇİLECEK.AVRUPA E VİTAMİNİ(300MG)SABAH AKŞAM.BENEKSOL B VİTAMİNİ GÜNDE 1 TANE İÇİLECEK.ARI SÜTÜ+POLEN+BAL KARIŞIK KARIŞIMDAN SABAH AÇ KARNINA 20 GÜN İÇİLECEK.ÇİĞ ÇAM FISTIĞI HER AKŞAM 1 AVUÇ KARI KOCA YİYECEK.GÜNDE 1 TATLI KAŞIĞI HİNDİSTAN CEVİZİ RENDESİ;1TALI KAŞIĞIDA DOLMALIK FISTIK YENİLECEKMİŞ.9 -10 TANE KURU İNCİRİ ORTADAN İKİYE BÖLÜP YARIM LİTRE SUDA HAŞLAYIP GÜNDE BİR KERE 1 SU BARDAĞI İÇİLECEKMİŞ..VALLA BEN BUNLARI ADET OLURSAM DENEYECEĞİM.DENEMEK DENEMEK SİZLERE KALMIŞ.İNŞALLAH HEPİMİZ EN KISA SÜREDE HAMİLE KALIRIZ