- Konu Sahibi EstetikEditor
-
hayır canım ilk kez duydum.yani bu iğne yumurta çatlatmak için öylemi?
cok zor tedavıler bunlar ya allahım tedavı gormeden hamıle olanladan eylesın bızı
amin canım gerçektende zor tedavi olmak
sen hiç tedavi olmadınmı ne zamandır istiyosun kaç yaşındasın tanımak isterim:uhm:
ben 4 yıllık evliyim.1 senedirde bebek istiyoruz.7 aydır gonophene ve preglyn kullanıyorum.ama bir sonuç alamadım.bu ay rahim filmi çekilecek.inşallah bi tıkanıklık yoksa aşılama yapılacak canım.ben 29 yaşındayım.bu ayın 15 inde regl olmam gerekiyo.o yüzden bu günlerde biraz gerginim.inşallah hamile kalmışımdır.
amin canım gerçektende zor tedavi olmak
sen hiç tedavi olmadınmı ne zamandır istiyosun kaç yaşındasın tanımak isterim:uhm:
canım yaptım bugun test ama tek çizgi.üzüldüm biraz nedense hamile gibi hissetmiştim kendimi. ama adet olmadımda daha en son 6 eylulde olmustum .olsa cıkardı sanırım .bılmıorum hayrlısı.benneyaptımki
hdi ya .benim adetim 1 gün geçince yapmıştım.pozitif çıkmıştı.ama yinede bekle bence yumutlaman geç olmuştur belki.ama kan testi yaptır istersen onda kesin çıkar.canım inşallah hamilesindir.yoksada moralini bozma bu işin sırrı moral bende geçen ay hiç takmadım.Arkadaşlar sağolsun.Allah'a şükür hamileyim.En kısa zamanda Allah isteyen herkeze versin bebişlerini.aslında ben kan testide yaptırdım iyi çıktı ama cumartesi doktor kontrolüm var .o zaman kesin olarak bebişim sağlıklımı onu öğreneceğiz.Allah'ım inşallah bir aksilik yoktur.
merhaba arkadaşlar.
hamile kalamayanlar,burada sorunlarımızı paylaşalım,anlatalım.
6 senelik evliyim 5 yaşında kuzucuğum var.ama 4 senedir hamile kalamıyorum.klomen sürekli kullandım,daha sonra çatlatma iğnesi vuruldum yine olmadı.artık gelecek ay aşılama yapılacak.inşallah hamile kalabilirim.ve ayrıca tüm tesler yapıldı ben ve eşim gayet sağlıklıyız.nedeni bilinmeyen kısırlık buna denir sanırım.
hadi gel artık bebeğim
16 aylık evliyim hala tık yok pco sendromu var ve yumurtlama yok bayramdan sonra doktora gittim 36 dündür adettim diane 35 ve glukofen verdiler 2 gün sonra adetim kesildi hayırlısı 6 ay diane 35 i kullancam hamile kalana kadar da glukofeni kullan dedi hoca hem zayıflamamada yardıncı olurmuş.inşallah iyi gelir hamile kalırım hepimiz kalırız inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?