• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

çok teşeküürler arkadaşlar.sanırım hamileyim sabah kan verdim.2,30 gibi alacağım sonucu.gelirken bir tane daha test aldım bu defa 2.çizgi silik değil gerçekti.yani tam bellirgin.inşallah bir aksilik olmazda bebişimi alırım kucağıma.Allahım hamile olmak güzel bir duygudur diye düşünürdüm.ama bu kadar stresten sonra gelmesi çok güzel birşey.10-12-14-16-18 ateş ölçme.eşlerimizi macunlarla vitaminlerle besleme..Allah'ım hepimize versin kızlar.hep hayalini kurduğun bebişim geliyor inşallah.En kısa zamanda Alllah hepimize versin .zaten tüm ramazan boyunca hepimiz için dua ettim.İnşallah hepimiz için kabul olmuştur.çok zormuş ben hiç çocuk için çıppınacağımı düşünmemiştim.neden bilmem ama korunmadığığımız ilk ay hamile kalırım diye düşündüm.ama 15 ayda hamile kaldım .kısmet bu güneymiş erhalde.

çok sevindim canım.ALLAHIM. hayırlısıyla bebeğini kucagına almayı nasip etsın.belkide bazı seylerın değerini bekleyip sabretdıkce daha iyi anlıyoruz.

çok teşeküürler arkadaşlar.sanırım hamileyim sabah kan verdim.2,30 gibi alacağım sonucu.gelirken bir tane daha test aldım bu defa 2.çizgi silik değil gerçekti.yani tam bellirgin.inşallah bir aksilik olmazda bebişimi alırım kucağıma.Allahım hamile olmak güzel bir duygudur diye düşünürdüm.ama bu kadar stresten sonra gelmesi çok güzel birşey.10-12-14-16-18 ateş ölçme.eşlerimizi macunlarla vitaminlerle besleme..Allah'ım hepimize versin kızlar.hep hayalini kurduğun bebişim geliyor inşallah.En kısa zamanda Alllah hepimize versin .zaten tüm ramazan boyunca hepimiz için dua ettim.İnşallah hepimiz için kabul olmuştur.çok zormuş ben hiç çocuk için çıppınacağımı düşünmemiştim.neden bilmem ama korunmadığığımız ilk ay hamile kalırım diye düşündüm.ama 15 ayda hamile kaldım .kısmet bu güneymiş erhalde.

:teytey:senin adına çok sevindim.a.s.:nazar:..inşallah herşey dilediğin gibi olur.aşılama mı yaptırmıştın naren,belirtiler oldu mu,neler oldu..anlatır mısın

sen ne zaman yaptırdın testi.ben adetin 3.günü yaptırmıştım.bendede her şey normal yanlızca östrojen düşük demişti.onun için adetin 5-10 günü genophone diye bir ilaç adetin 15-25 arası pregestan diye bir ilaç verdi. 3 ay kullandım hamilelik olmadı.geçen ay yine kulllandım aşılama yapıldı.yine olmadı.bu ay hiçbirşey kullanmadım.adetim bir gün geçti.bakalım hayırlısı...

progestron ve prolaktin testini adetin 21. günü yaptırdım.fsh ve lh testlerimide adetin 4. günü yaptırdım.fsh ve lh değerlerim normal.prolaktinde normal yalnız progestron 0,62 .yani değerim çok düşük

:teytey:senin adına çok sevindim.a.s.:nazar:..inşallah herşey dilediğin gibi olur.aşılama mı yaptırmıştın naren,belirtiler oldu mu,neler oldu..anlatır mısın

SLM CANIMCIM HATIRLADIN MI BENİ AŞILAMA BÖLÜMÜNDE MUHABBET EDİYORDUK NASI GİDİYO BEN 1 AŞILAMA YAPTIM BIRAKTIM ŞİMDİ DE EŞİMİN TESTLERİ KÖTÜ ÇIKIYOR GALİBA AMELİYAT OLACAK HAREKETLİLİK SIFIR SANIRIM TEK ŞANSIMIZ TÜP SENDE DURUMLAR NASIL ALLAH SANA BU KADAR ÇOCUK VERSİN AMİN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

SLM CANIMCIM HATIRLADIN MI BENİ AŞILAMA BÖLÜMÜNDE MUHABBET EDİYORDUK NASI GİDİYO BEN 1 AŞILAMA YAPTIM BIRAKTIM ŞİMDİ DE EŞİMİN TESTLERİ KÖTÜ ÇIKIYOR GALİBA AMELİYAT OLACAK HAREKETLİLİK SIFIR SANIRIM TEK ŞANSIMIZ TÜP SENDE DURUMLAR NASIL ALLAH SANA BU KADAR ÇOCUK VERSİN AMİN:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba,dün akşam bir msjını gördüm,seni arıyodum bende.özoşum,ilk aşılama da eşine tahlil yapılmamışmıydı ki.ben 2.kez aşılama yaptırdım,negatif.bu ay dinlenmedeyim.umarım,allah hakkımızda hayırlısını verir.:Saruboceq:

canım Allahım sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah. çok sevindim canım senin adına..

Kan tahlili sonucumu aldim 610,67 çikti pozitif hamileyim.inşalla bir aksilik olmaz .allah tamamina erdirir inşallah.çok güzel bir duyguymuş allah en kisa zamanda hepimize yaşatsin.ben buradaki herkeze borçluyum bebeğimi.1,5 ay önce keşfettim burayi güzel haberler okudukça bana da umut oldu moralim yükseldi.ve hamileyim.şükürler olsun.

Kan tahlili sonucumu aldim 610,67 çikti pozitif hamileyim.inşalla bir aksilik olmaz .allah tamamina erdirir inşallah.çok güzel bir duyguymuş allah en kisa zamanda hepimize yaşatsin.ben buradaki herkeze borçluyum bebeğimi.1,5 ay önce keşfettim burayi güzel haberler okudukça bana da umut oldu moralim yükseldi.ve hamileyim.şükürler olsun.

tebrik ederim,değerin de çok iyi:nazar:.ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.:emir_bebek:çookkk sevindim.insan başkası adına,ancak böyle bişey:emir_bebek:için çok sevinebilir herhalde..

herkeze ıyı geceler 5yıldır ugrasıp bırturlu gebe kalamayanlardan bırıyımsenağlama bır cok dr.a gıttım hgs sonuncu kanalların sonunda tıkanıklık var dendı senağlama 6 ay ara verdıkten sonra yenı bır dr.a gıttım oyle bı tıkanıklık olmadıgı ve ilaç tedavısıyle :CüvCüv:olabılecegım soylendı ve klomen pregnyl derken prugon ve asılama hep sonunç hüsran senağlamadaha sonra dr. degıstırdım buda klomen pregnyl ,menegon pregnyl derken kıstler olustu ve pko oldum:çok üzgünüm:
6 ay boyunca :emir_bebek:ıstegıne ara vermek zorunda kaldım dıane35 kullandım neysekı pko yok oldua.s tekrar dr. degıstırdım kanallarımın sonuda kesınlıkle tıkanıklık oldugunu ve laparaskopı olmadan:CüvCüv:olamayacagımı soyledısenağlama ve 3aylık duphaston kullanmamı soyledı adetlerım cok uzun suruyodu onun ıcın verdı sımdı laparaskopı olmak ıcın cesaretımı toplamaya calısyorum neyse cok uzattım anlayacagınz uzun ve yorucu bı yoldayım :çok üzgünüm:
bılıyorum bırgun rabbım bızlerınde yuzune gulecek elbet

ceyda cım inan hikayeni okudukça sana daha bi ayrı dua edesim geliyor cok üzülüyorum ama bi yandan da bana azminle umut etmeyi öğretiosun
canım benim inşallah allah sanada hayırlısıyla evlat nasip eder en kısa zamanda

Kizlar benide araniza alirmisiniz? Ben burada daha cok genc arkadaslar vardir diye hic girmemistim. Bu gece uykum kacti ve bircok yere bakma firsatim oldu. Denef72 sayesinde sizi kesfettim.

Ben 10 yildir anne olmayi bekliyorum. Sorunumuz erkek in´fertilitesi. Ilk 4 sene biz kendimizi toparlayalim diye istemedik. Sonra 1 sene muayene, teshis ve ilk tüp bebek. Sonu hüsran.

Ara vererek 2 denememiz daha oldu, maalesef yine hayal kirikligi yasadik.Dönem dönem pes ettigimizde oldu. Cünkü bazi arkadaslar bilir, o tedaviler insani, özellikle kadini cok yipratiyor. Bizim icin hayirlisi buymus dedik, ama olmuyor. Bir kadin anne olmaktan nasil vazgecebilirki. Sonuna kadar cabalayacagim.

Simdi 4. deneme icin start verecegiz hayirlisi ile, ama icimde yine olmaz korkusu var tabi. Allah yardimcimiz olsun.a.s.

:nazar:tebrik ederim canım.allah sana ve tüm isteyen arkadaşlarımıza nur topu gibi güzel hayırlı evlatlar versin inşallah.:nazar:

canım cok sevindim.tebrik ederim:nazar:

herkeze ıyı geceler 5yıldır ugrasıp bırturlu gebe kalamayanlardan bırıyımsenağlama bır cok dr.a gıttım hgs sonuncu kanalların sonunda tıkanıklık var dendı senağlama 6 ay ara verdıkten sonra yenı bır dr.a gıttım oyle bı tıkanıklık olmadıgı ve ilaç tedavısıyle :CüvCüv:olabılecegım soylendı ve klomen pregnyl derken prugon ve asılama hep sonunç hüsran senağlamadaha sonra dr. degıstırdım buda klomen pregnyl ,menegon pregnyl derken kıstler olustu ve pko oldum:çok üzgünüm:
6 ay boyunca :emir_bebek:ıstegıne ara vermek zorunda kaldım dıane35 kullandım neysekı pko yok oldua.s tekrar dr. degıstırdım kanallarımın sonuda kesınlıkle tıkanıklık oldugunu ve laparaskopı olmadan:CüvCüv:olamayacagımı soyledısenağlama ve 3aylık duphaston kullanmamı soyledı adetlerım cok uzun suruyodu onun ıcın verdı sımdı laparaskopı olmak ıcın cesaretımı toplamaya calısyorum neyse cok uzattım anlayacagınz uzun ve yorucu bı yoldayım :çok üzgünüm:
bılıyorum bırgun rabbım bızlerınde yuzune gulecek elbet

hemşerim Allah yardımcın olsun.kanallar tıkalıysa tüp bebek önermiyorlar mı.öyle işte güzelim bir şey için ilaç kullanıyorsun başka bir yeri bozuyor.bende genophone ve progestan kullandım.bir mantar oldu olmaz öyle bir acı.canım Ben bursada ki tüm doktorları araştırdım.geçen ay aşılama yaptırdım tutmamaıştı.bu ay doğla yollarla hamile kaldım Allah'ın izniyle .Eğer hamile kalmasaydım.pembe maviye nevin hanıma gitmeye karar vermiştim.o bu konularda eğitim almiş çok iyi olduğunu anlatıryorlar.ama şimdi hamile olduğum için medikal parka gideceğim.ssk ile anlaşması var.murat arslan var ona gideceğim.arkadaş gitti çok memnun.canım o kadar zorki ben evleneli 15 ay olmuştu stres yapıyordum senin 5 yıl olmuş.Canım en kısa zamanda Allah'ın sana ve diğer arkadaşların hepsine nasip kısmet eder inşallah.

Kizlar benide araniza alirmisiniz? Ben burada daha cok genc arkadaslar vardir diye hic girmemistim. Bu gece uykum kacti ve bircok yere bakma firsatim oldu. Denef72 sayesinde sizi kesfettim.

Ben 10 yildir anne olmayi bekliyorum. Sorunumuz erkek in´fertilitesi. Ilk 4 sene biz kendimizi toparlayalim diye istemedik. Sonra 1 sene muayene, teshis ve ilk tüp bebek. Sonu hüsran.

Ara vererek 2 denememiz daha oldu, maalesef yine hayal kirikligi yasadik.Dönem dönem pes ettigimizde oldu. Cünkü bazi arkadaslar bilir, o tedaviler insani, özellikle kadini cok yipratiyor. Bizim icin hayirlisi buymus dedik, ama olmuyor. Bir kadin anne olmaktan nasil vazgecebilirki. Sonuna kadar cabalayacagim.

Simdi 4. deneme icin start verecegiz hayirlisi ile, ama icimde yine olmaz korkusu var tabi. Allah yardimcimiz olsun.a.s.
canım ya Allah yardımcın olsun.hatırlamıyorum ama sen erkek infertilitsi yüzünden hamiş kalamayan topiğine giriyormusun.orayada gel orası umut dolu.Etiketlerden bebek topiğine giriyorsun orada.canım ben bunları yengemle yaşadım.4 micro denemesi var.şimdi tekrar tedaviye başlıyor.sorun ne tam olarak.eşimdede morfoloji %4 ve ileri hareket %15 ti.ben bu doğal yolla hamile kaldım.Allah yeni tedavinde yardımcın olsun.Güzel haberleri bekliyorum.ayrıca senin yaşlı old.kim dedi.hayret birşey.

canım cok sevindim.tebrik ederim:nazar:

canım çok teşekkürler.gerçekten çok güzel bir duygu inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım.canım darısı başınıza .sen ne yaptın sende var artık güzel haberi.test yapmadın mı .adet olmadın ama değil mi.haber bekliyorum.

:nazar:tebrik ederim canım.allah sana ve tüm isteyen arkadaşlarımıza nur topu gibi güzel hayırlı evlatlar versin inşallah.:nazar:

çok teşeürler canım .en önemlisi o sağlıklı ve hayırlı evlatlar.çok güzel bir duygu yaşadıklarım.Allah'ım isteyen herkeze en kısa zamanda yaşatsın.:CüvCüv:

Back