• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

cakıltası eltım ganaphone ı 1 ay kullandı pregnyl vurundu ve o ay hamıs oldu sımdı cok tatlı bır kızımız var

Slm arkadaşlar.ben de 2 yillik evliyim.1 senedir korunmuyoruz,fakat gebelik oluşmadi.eşim ve bende sorun olmadiği söylendi.size uygulanan hap ve iğne tedavileri bana da uygulandi ama nafile.en son 29 eylül de aşilama yaptirdik ama o da olmadi.inşallah en yakin zamanda hepimizin kucaği dolar.

Arkadaşim ben 3 ay genephone ve pregestan kullandim.4, ay ayni ilaçlarla aşilama yapildi.ama maalesaf sonuç negatifti.bu ay hiç bir şey kulanmadim.sadece eşime kuvvet macunu tarzinda bir şey kulalndirtim.birde ace selenyum plus.keçi boynuzu pekmezide yeni pek değil.ve 15. Ayda hamileyim.geçen hafta perşembe öğrendim.yüce allah'im verecek oldumu veriyor işte.darisi başiniza arkadaşlar.

esıne ne kullandırdın ogrene bılırmıyım:utangac::utangac:

Slm arkadaşlar.ben de 2 yillik evliyim.1 senedir korunmuyoruz,fakat gebelik oluşmadi.eşim ve bende sorun olmadiği söylendi.size uygulanan hap ve iğne tedavileri bana da uygulandi ama nafile.en son 29 eylül de aşilama yaptirdik ama o da olmadi.inşallah en yakin zamanda hepimizin kucaği dolar.

ben de 2 yıllık evliyim 1 yıldır uğraşıyoruz.prolaktin yüksekliği vardı,hap kullandım şuan düştü ama gene tık yok.ümidimi kestim ben galiba.:1no2:

mrb naren1981 acaba sorabilimiyim sana eşine tam olrak ne kullandırdın ve nasıl süreç izledin ve bu kullandıklarını nasıl hazırladın hangi öğünlerde kullandırdın eşine mesela macundan söz emişin ben bu macunu nerden alabilirim ne olur cvp yazarsan sevinirim arkadaşım aynılarını bende uglamak isterim eşime belki yararlı olurda bizde alırız biran önce bebişimizi kucağımıza yardımların için sağol cnm...

bende 1,5 senelik evliyim,hic korunmadik,pcos hastaligi var,adetlerim cok ama cok düzensiz,glukofen ve maalesef bazen folikasit kullaniyorum ama hamis kalamadim...bakalim ne olucak,hakkimizda hayirlisi insallah

kızlar bende bir duyumumu paylaşmak isterim hamileliği kolaylaştıran bir durum.kuru inciri suda kaynatıp suyunu içiyormuşuz çok iyi oluyormuş erkeklerde keçiboynuzu suyunu içecekmiş.ben denemedim henüz ama uzman tavsiyesi.

slm kızlar sıze bısıy sormak ıstıyorum dıyarbakırda cok ıyı bır kadın dogumcu varmı bılıyosanız noolur yardımcı olun

herkese günaydın arkadaşlar.
bugün annemden yeni bir şey öğrendim.koca karı ilacı da diyebiliriz buna.annem bana o şekilde hamile kalmış dediğine göre....
şimdi sabah uyanıyoruz ve aç karnına kuru incir evet sadece 2 adet kuru incir yiyorsunuz ve buna 1 ay boyunca devam ediyorsunuz.yumurtalık faaliyetlerini güçlendiriyormuş.ben bugün denemeye başladım.sizde deneyin hem ne kaybedersiniz.aksine ağzınız tatlanır ve belkide umutla beklediğimiz bebeklerimize kavuşuruz....

bebeksiz olmuyo pco var bende de olmuyo stes olmamak elde değil birde eltim hamile teyze gelinim hamile dayı kızlarından 2 si hamile eltimin kardeşi de hamile çok moralim bozuk çoook

esıne ne kullandırdın ogrene bılırmıyım:utangac::utangac:

canım kusura bakma uzun zamandır uğramamışım ben buraya .eşimde hızda ve morfolojide düşüklük vardı.ben kendim 3 ay genephone ve progestan kullandım.geçen ay aşılama yapıldı aynı ilaçlarla.bu ay hiç bir şey kullanmadım.eşime gelince kuvvet macunu 15 milyonluk bir şey . ACE plus selenyum her gün 1 tane.keçi boynuzu pekmezi.ama onu pek yedi sayılmaz. benim hikaye bu geçen ay aşılama bu ay doğal yoldan hamilelik.darısı başınıza arkadaşlar.ama birde bu ay stres olayı hiç olmamıştı.artık herşeyi oluruna bırakmnıştım.sonrada bayram tatile kalabalık çocuklar falan hiç düşünmedim hamilemiyim değilmiyim diye.hep çok fazla takar ve sinir olurdum.benim tavsiyem bunlar.inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririsiniz.

mrb naren1981 acaba sorabilimiyim sana eşine tam olrak ne kullandırdın ve nasıl süreç izledin ve bu kullandıklarını nasıl hazırladın hangi öğünlerde kullandırdın eşine mesela macundan söz emişin ben bu macunu nerden alabilirim ne olur cvp yazarsan sevinirim arkadaşım aynılarını bende uglamak isterim eşime belki yararlı olurda bizde alırız biran önce bebişimizi kucağımıza yardımların için sağol cnm...

güzelim baharatçıda satılan üzerinde ballı bitki karışımı yazan kuvvet macunu fiyatı 15 milyon.ace selenyum plus ta eczaneden aldım.10 milyon.
daha önce keçi boznuzu kürünü denemiştim ama çok kısa süre .aslında uzun zaman kullanılmalıymış ben size nasıl olduğunu yazarım birazdan.

Kizlar yardimci olun adetlerim şöle 9 haziran 11 temmuz 14 ağustos 18 eylül adet sirkülerim genellikle 33-35 gün arasi şimdi benim adetimden kaç gün geçmiş oluyor. Lütfen yardim

keçi boynuzu kürü
Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

Keçiboynuzu ve sperm hareketliliği
Erkeklerdeki sperm sayısının 40 milyon/ml veya yukarısı normal değerdir. Bu sayı azaldıkça kadının hamile kalabilme olasılığı da azalır. Mühim olan sadece sperm sayısı değildir. Sperm sayısı normal düzeyde (40 milyon/ml ve yukarısı) olsa bile, eğer hareketli sperm sayısı az ise bu taktirde kadının hamile kalma riski de azalır. Spermlerin hareketliliği de önemlidir. Toplam sperm sayısı 7-8 milyon/ml civarında olupta baba olan bir çok insan tanıyorum. Bu nasıl oluyor? Uygulanan keçiboynuzu kürü, düşük seviyede olan 7-8 milyon/ml içerisindeki hem hareketli sperm sayısını yükseltiyor hem de hareketli spermleri daha hareketli duruma getiriyor. Bir taraftan az sayıdaki hareketli sperm sayısını yükseltmekte diğer taraftan da mevcut hareketli spermlere daha fazla hareketlilik kazandırmaktadır. Normal sperm sayısı oldukça düşük olmasına rağmen, spermlerin belli bir yüzdesinin hareket hızı yükseldiğinden yumurtaya ulaşma oranı yükselmektedir. Bu sayede sperm sayısı normal sayının altında olmasına rağmen hamilelik başlayabilmektedir.

Kizlar yardimci olun adetlerim şöle 9 haziran 11 temmuz 14 ağustos 18 eylül adet sirkülerim genellikle 33-35 gün arasi şimdi benim adetimden kaç gün geçmiş oluyor. Lütfen yardim

vallah bu hesaba göre 2 gün geçmiş görünüyor test yaptırmadın mı.eğer hamile isen 5 haftalıkmış bebeğin.

Back