- Konu Sahibi EstetikEditor
cakıltası eltım ganaphone ı 1 ay kullandı pregnyl vurundu ve o ay hamıs oldu sımdı cok tatlı bır kızımız var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşim ben 3 ay genephone ve pregestan kullandim.4, ay ayni ilaçlarla aşilama yapildi.ama maalesaf sonuç negatifti.bu ay hiç bir şey kulanmadim.sadece eşime kuvvet macunu tarzinda bir şey kulalndirtim.birde ace selenyum plus.keçi boynuzu pekmezide yeni pek değil.ve 15. Ayda hamileyim.geçen hafta perşembe öğrendim.yüce allah'im verecek oldumu veriyor işte.darisi başiniza arkadaşlar.
Slm arkadaşlar.ben de 2 yillik evliyim.1 senedir korunmuyoruz,fakat gebelik oluşmadi.eşim ve bende sorun olmadiği söylendi.size uygulanan hap ve iğne tedavileri bana da uygulandi ama nafile.en son 29 eylül de aşilama yaptirdik ama o da olmadi.inşallah en yakin zamanda hepimizin kucaği dolar.
merhaba konya jinekoloji içerisinde şehir şehir uzman doktor isimleri veriliyor.oraya bakabilirsin.slm kızlar sıze bısıy sormak ıstıyorum dıyarbakırda cok ıyı bır kadın dogumcu varmı bılıyosanız noolur yardımcı olun
esıne ne kullandırdın ogrene bılırmıyım
mrb naren1981 acaba sorabilimiyim sana eşine tam olrak ne kullandırdın ve nasıl süreç izledin ve bu kullandıklarını nasıl hazırladın hangi öğünlerde kullandırdın eşine mesela macundan söz emişin ben bu macunu nerden alabilirim ne olur cvp yazarsan sevinirim arkadaşım aynılarını bende uglamak isterim eşime belki yararlı olurda bizde alırız biran önce bebişimizi kucağımıza yardımların için sağol cnm...
Kizlar yardimci olun adetlerim şöle 9 haziran 11 temmuz 14 ağustos 18 eylül adet sirkülerim genellikle 33-35 gün arasi şimdi benim adetimden kaç gün geçmiş oluyor. Lütfen yardim