Gebe kalamayanlar buraya.....

ben hala inanamıorum yavruceylanım ya esime gösterdm testı nasıl agladı yaa simdi kan verdm geldm 2.testı aldm oda pozitf arkadaslar ya hic umudum yoktu ya hic.

ben hala inanamıorum yavruceylanım ya esime gösterdm testı nasıl agladı yaa simdi kan verdm geldm 2.testı aldm oda pozitf arkadaslar ya hic umudum yoktu ya hic.

Var ya kız ağlattın benisenağlama
öyle sevindim ki anlatamam sana
Diyorum ya inşaallah Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip eder.
İdrar da çıktıysa kanda kesin vardır

slm kızlar bende geldim bu arada yoksunyok tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. elif2005 testi yapmışsın o silik çizgi bencede hamile olduğunu söylüyor sonra demedi deme :)

QUOTE=elif2005;9330738]ne bileyim canım ya sanki yokmuş gibi geliyor[/QUOTE]

inşallah sen yanılırsın biz haklı çıkarız canım kan testini ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun :uhm:[

QUOTE=elif2005;9330738]ne bileyim canım ya sanki yokmuş gibi geliyor

inşallah sen yanılırsın biz haklı çıkarız canım kan testini ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun :uhm:[[/QUOTE]

yarın öbür gün yaptıracam bakalım ya ama korkuyorum gene ya çıkmazsa diye hele o hastanedeki hemşirelerin o tavırları var ya strese sokuyor insanı

Var ya kız ağlattın benisenağlama
öyle sevindim ki anlatamam sana
Diyorum ya inşaallah Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip eder.
İdrar da çıktıysa kanda kesin vardır

benide aglatıonuz yaa inan durmadan sizlere dua edıorum ıns bi an ônce sizlerde anne olursunuz.aksam 7de alcam sonucu beklıorum

slm kızlar bende geldim bu arada yoksunyok tebrik ederim allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. elif2005 testi yapmışsın o silik çizgi bencede hamile olduğunu söylüyor sonra demedi deme :)
canm cok tsk ederm darısı sizlere nasıp olur elif benm 2.test te sılik cktı

merhaba arkadaşlar benim 3 yıldır cocuğum olmuyordu.tam oldu derken düştü.2 ay önce 5 haftalık düşük yaptım.gün sayanlardanım.2 gün var adetime bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…