Gebe kalamayanlar buraya.....

merhaba tatlım ilk önce geçmiş olsun sorunun neydi tatlım niye hamile kalamıyorsen bitanem

s.a hosgeldn canm ins en kısa zamanda hamıs kalrsn problem ne

canımm hoşgeldin bu topik sana uğurlu gelsin bir an önce hamiş kalırsun inş.opuyorumnanaktan

hepinize teşekkür ederim kızlar, benim tüplerim tıkalıydı..çikolata kisti yüzünden..ocak ta ameliyat oldum açıldı tüpler..ama hala bekliyom, gelmedi nazlı kuzu...

kızlar inanamıorum ya test cift cizgi cıktı Hamileeeyiiim ilk size söylüyorum ay elim ayagm titrio inanmıorum ya

canımya tebrik ediyorum gercekten mutlu oldum sağlıcakla alırsın inşallah bebişini ayyyyyyyyyyyyy cok mutlu oldum bi actım bu güzel haber inşallah darısı bizim başımıza gerci ben bu ayda umutlu değilimya benim karnım guruldamaya başladı canım arkadaşım inan okadar mutlu oldumki gercekten umut oluyo bu güzel haberler öptüm manaktan tatlım bubebişimize nazar değmesin buda sanahihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::1hug::1hug::1hug:kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5ŞenizŞeniz

merhaba arkadaşlar benim 3 yıldır cocuğum olmuyordu.tam oldu derken düştü.2 ay önce 5 haftalık düşük yaptım.gün sayanlardanım.2 gün var adetime bakalım hayırlısı

asiyan sen düşük yapmışsın bilirsin arkadaşım bana cvp verirmisin benim adetim 6 gün geçmişti bugün test verdim ve sonucu almadan kanamam oldu sonucuda aldım tabiki negatif ama akşam 2 parmak boyunda parça geldi ara arada batmalar oluyo daha önce başıma gelmediği için bilmiyorum düşük yapmış olabilirmiyim acil cvp verirmisin birazdan yola çıkcam ankaraya gidiyorum 4 gün yokum kendinize iyi bakın arkadaşlar

bu soruyu bilen arkadaşlar cvp sız bırakmayın dönünce okurum umarım geldiğimde güzel haberler alırım sizlerden hepiniz allaha emanet olun

arkadaşlar sgan kürünü bitirdim hiç ara vermeden incire başlasammı acep?
ayrıca incir kürüne havucu nasıl ekliyoruz bilgilendirirseniz sevinirim

selam kizlar ..bende dün sogan kürüne basladim hafif sanci hissediyorum bugün sizce normalmi.....ve regl gününün 3.gününde basladim...aceba yum.gününde hamis kalsam bi zarari olurmu aceba sogan suyunun..

cnm arkadasım çok saol darısı inş sizlere olur bitanem yaaaa inanın sabahtan beri size dua ediom tek tek isminizi sayarak TEYZELERİ SONUÇ BETAHCG 1777 3.5 HAFTALKMIŞ BEBİŞİMİZ hep beraber çıkıyoz yola hadi bakalımmm eşimede okuttum tüm yazdıklarınızı oda çok duygulandı yazdıklarınıza inş onlarda anne baba olurlar dedi yarın dr uma gidiorum

arkadaşlar sgan kürünü bitirdim hiç ara vermeden incire başlasammı acep?
ayrıca incir kürüne havucu nasıl ekliyoruz bilgilendirirseniz sevinirim

canm ben bu ay incir küründenmi başka bişeyden mi bilmiorum ama hamile kaldım ben incirleri 6 dakka kaynatıp havuçları mecburen bıçakla ortadan kesip elimde 4 5 parçaya bölüyodum 4 dakkada onu kaynatıyodum 1 hafta içtim sogandan sonra

ahh cnm benm çok tebrik ederim ne zamn öğredn uyladığın özel bişi varmıydı çok mutlu oldum yha burdan böle haberler almk ne gsl bişimiş yha:)

yaaaa kızlaaaaar
ben hasta olduuum
geldi benim kırmızılar yine.....
ömrümde ilk defa 21. günde hasta oldum
üstelik bugün progestron testi de vermiştim.
şimdi ziyan oldu değil mi test????

selam kizlar ..bende dün sogan kürüne basladim hafif sanci hissediyorum bugün sizce normalmi.....ve regl gününün 3.gününde basladim...aceba yum.gününde hamis kalsam bi zarari olurmu aceba sogan suyunun..

sogan küründe bnmde sancım çok oldu normal yani ben reglim başlamadan 1 hafta onu içtim adetm bitti bi kaç gün sonrada 1 hafta incir içtim bugün ögrendim ki 3.5 haftalık hamişimm darısı sizlere

Son düzenleme:
ahh cnm benm çok tebrik ederim ne zamn öğredn uyladığın özel bişi varmıydı çok mutlu oldum yha burdan böle haberler almk ne gsl bişimiş yha:)

cnm çok saol darısı sizlere inş eşime kahve içirdim 1 hafta sogan kürünü 1 haftada incir kürünü uyguladım cnm bnm bu sabah ögrendm teyzesiiii

canım canım canım
Allah analı babalı büyütsün inşallaaaaaah
:Saruboceq:

nasıl güsel bişiy bu yaaaahihoyyyt

bu arada kızlar ben soğan suyunun 7. gününde hasta oldum
yani bu gün
küre devam edip incire geçicem de
ne olduğunu bi türlü anlıyamıyom ya
ömrümde ilk defa 21. gün hasta oldum.
progestron testim de ziyan oldu sabah verdiydim bi hevesle(
soğandan mı oldu acep bunlar???
ne dersiniz???
klomen tedavisi de yattı.
dr burda yok. ayın 6sına kadar da yok
napin bi başka drlamı başliiiim yoksa bu ayı öyle mi geçireyim
Rabbimin sabır sınavı herhalde bu da ?
çok merak ediyodum yumurtluyom mu diye??

sogan küründe bnmde sancım çok oldu normal yani ben reglim bittikten sonra başladm 1 hafta onu içtim bi kaç gün sonrada 1 hafta incir içtim bugün ögrendim ki 3.5 haftalık hamişimm darısı sizlere

canım tebrikler allah tamamına erdirsin umarım birgün bende burdan bu güzel haberi veririm
sen kürleri son 2 haftamı yapmıstın 3.5 haftalık dediğine göre hamilelik daha önceden oluşmuş öyle olmazmı?

o havucuda incir suyunu 6 dk kaynatıp daha sonra havuçları atıptamı 4 dk kaynatıyordn yoksa havuçları ayrı sudamı ayrıca kaç bardak suda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…